Corupție la nivel înalt: Hillary Clinton a fost ademenită de Obama și de foștii directori CIA și FBI cu o mită de 18 milioane de dolari, pe care a acceptat-o. Cum ar fi fost ucis Epstein. Dezvăluiri ale fostului CEO al gigantului Overstock

Patrick Byrne, fondatorul și fostul CEO al gigantului e-tailing Overstock.com („electronic retailing”, companie care se ocupa cu vânzarea de bunuri și servicii prin internet), susține într-un podcast că, în 2016, a făcut parte din planul facilitării unei mite pentru Hillary Clinton în valoare de 18 milioane de dolari, în numele FBI.

Patrick Byrne

Mita, pe care aceasta a acceptat-o, urma să fie folosită de membrii administrației Obama împotriva lui Hillary, după ce aceasta ar fi fost aleasă. Byrne, care susține că are documente care pot dovedi acest fapt, a mai declarat că a mai existat o mită pentru Hillary înaintea celei menționate mai sus, care a fost în valoare de 20 de milioane de dolari și a fost oferită în toamna anului 2015.

Potrivit lui Byrne, în planul de șantaj din 2016, constând în oferirea mitei de 18 milioane de dolari pentru Hillary Clinton, au fost implicați Barack Obama, John Owen Brennan, fostul director al Agenției Centrale de Informații (CIA), și fostul director FBI, James Comey. Byrne a mai dezvăluit că i s-a spus să uite de această mită și că este amenințat cu moartea. El afirmă că niciunul dintre canalele media mari nu a vrut să-i prezinte mărturia, deși are și dovezile care o susțin. De aceea a recurs la X, fostul Twitter, acum deținut de Elon Musk.

În video, Byrne mai dezvăluie că procurorul general, Merrick Garland, și actualul director al FBI, Christopher Wray, au distrus probele referitoare la pornografie infantilă din Ucraina, care urmau să fie plantate pentru Trump. El a mai vorbit și despre uciderea magnatului american pedofil Jeffrey Epstein de către Statul Subteran. Potrivit omului de afaceri, sângele acestuia a fost testat a doua zi după „sinucidere” și au fost găsite urme de protoxid de azot, Byrne susținând că acest gaz a fost introdus printr-un furtun în celula lui Epstein.

Iată confesiunea lui, făcută pe X:

Citiți și:
Steve Bannon despre spiritele malefice de la Casa Albă: „Hillary Clinton întruchipează o forță a întunericului”
Dan Diaconu: Epstein

 

yogaesoteric
1 octombrie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More