CDC: Peste 3% dintre elevii din SUA se identifică drept transgenderi. 2,2% dintre ei își pun la îndoială identitatea de gen

2% dintre elevii americani spun că își pun la îndoială identitatea de gen. Asta a constatat un studiu publicat de principala agenție federală de sănătate din SUA, potrivit Le Figaro.

De asemenea, 3,3% dintre elevi se identifică transgenderi, indică cercetarea publicată de Centrul pentru Controlul Bolilor (CDC). 2,2% dintre elevii chestionați în acest studiu au mărturisit că își pun la îndoială genul. Mai mult de 1/20 de elevi ar fi, prin urmare, inconfortabil cu identitatea sa de gen.

Cercetarea a înglobat aproximativ 20.000 de respondenți.

Același sondaj a arătat că persoanele care se identifică transgender sunt mai predispuse să spună că sunt victime ale hărțuirii.

Mai mult, 1/4 elevi care se identifică ca transgender spun că au încercat să se sinucidă în ultimii cinci ani. Printre elevii care nu au astfel de probleme, complexul este mult mai redus. Doar 11% dintre fete și 5% dintre băieți spun că au încercat să se sinucidă.

O proporție deloc neglijabilă dintre elevii americani „sunt stigmatizați, hărțuiți, se simt nesiguri, despărțiți de ceilalți, de comunitatea de elevi și, ca urmare, suferă de probleme de sănătate psihică sau au mai multe șanse să încerce să se sinucidă decât studenții cisgen. Totul doar din cauza modului în care își identifică sexul”, a declarat directorul secției CDC care se ocupă de sănătatea copiilor și adolescenților, Kathleen Ethier.

Mai multe state au adoptat recent legislație care reduce accesul minorilor la tratamente care să permită tranziția de gen.

Citiți și:
O tânără care regretă tranziția de gen a dat în judecată Planned Parenthood pentru că i-a prescris testosteron după o vizită de 30 de minute. „Am fost spălată pe creier”
Transgenderismul, „fratele geamăn” al transumanismului – Cum ne sunt expuși copiii și tinerii „cultului tehnocratic al morții”

 

yogaesoteric
21 octombrie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More