Facebook cenzurează orice conținut anti-Kamala. Un angajat a recunoscut totul

Un inginer de software de la Meta, compania mamă a Facebook, a fost surprins într-o înregistrare video sub acoperire recunoscând că una dintre cele mai mari rețele de comunicare virtuală din lume „cenzurează automat” postările critice la adresa vicepreședintelui democrat și candidatului la președinție Kamala Harris cu doar trei săptămâni înainte de alegeri.

Miercuri, 16 octombrie, O’Keefe Media Group (OMG) a publicat o înregistrare video a unei conversații cu Jeevan Gyawali, inginer principal de software la Meta, care a detaliat cu sinceritate procesul în fața a ceea ce nu și-a dat seama că era un jurnalist sub acoperire.

Să spunem că unchiul tău din Ohio a spus ceva despre faptul că Kamala Harris nu este potrivită pentru a fi președinte pentru că nu are un copil, acest tip de postare este automat retrogradată”, a spus el.

Persoana nu ar fi notificată” cu privire la scăderea ulterioară a numărului de comentarii și impresii pe care postarea le-a primit ulterior.

De fapt, a continuat el, „există o echipă SWAT care a fost constituită încă din aprilie ……. doar pentru a se gândi la toate scenariile în care platforma ar putea fi folosită în mod abuziv” în numele presupusei protejări a democrației.

Gyawali a mai afirmat că Facebook are într-adevăr puterea de a influența rezultatul alegerilor prezidențiale și că Mark Zuckerberg, directorul general al Meta, este „100%” în favoarea continuării utilizării acestei puteri în numele democraților, în ciuda recentelor comentarii publice contrare.

Citiți și:
Cenzura practicată de Facebook și de ceilalți giganți ai comunicațiilor capătă aspecte grotești
Tucker Carlson: În America domnește o atmosferă de sfârșit de imperiu

 

yogaesoteric
21 octombrie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More