Criminalii din România îi depășesc pe cei de la OMS. Gheorghiță vrea vaccinarea copiilor de la 6 luni în sus
Expert OMS: Vaccinarea copiilor nu trebuie să fie o prioritate. Marinescu: Vaccinarea celor mici „ușurează mersul la distracție”
Dr. Kate O’Brien, considerat expert de vârf al Organizației Mondiale a Sănătății, spune că imunizarea copiilor împotriva covid-19 nu este o prioritate ridicată pentru OMS.
Dr. Kate O’Brien spune că minorii nu ar trebui să fie o prioritate de imunizare prin vaccinare, chiar dacă un număr tot mai mare de țări autorizează aceasta.
„Cei mici se pot întoarce în siguranță la școală dacă ceea ce facem este să imunizăm pe cei care sunt în jurul lor și care sunt expuși riscului”, a spus dr. Kate O’Brien.
„Copiii noștri nu ar trebui să fie cobai!” susține și profesorul de imunologie Byram Bridle, de la Universitatea din Guelph, Canada, care mai avertizează că nu există suficiente date despre vaccinul Covid pentru a putea fi administrat la copii.
Însă medicul Adrian Marinescu, una dintre vedetele vacciniste care vor răspunde pentru decesele provocate de vaccine, susține că cei mici, chiar dacă nu dezvoltă forme severe, pot transmite virusul și bunicilor care se află în clasa de risc și pot dezvolta forme severe de boală după infectare.
„El are rolul de a preveni în situaţia în care boala este o problemă de sănătate publică. Statutul de persoană vaccinată şi pentru cei mici înseamnă o uşurinţă mult mai mare de a călători în afara ţării, de a merge la distracţie”, a declarat Adrian Marinescu, citat de AlephNews.
Afirmațiile lui Marinescu sunt o minciună continuă care nu se bazează pe niciun studiu științific. Dimpotrivă:
Un alt studiu efectuat de medicii italieni pe 100 de copii care erau considerați infectați cu virusul covid a arătat că niciunul nu a murit. În Canada procentul s-a situat la 0,013, în SUA la 0,2 iar în Marea Britanie la 0,15%. Și în aceste rezultate intră toți cei de la 18 sau 20 de ani în jos, respectiv și tinerii și copii. Cercetătorii canadieni au afirmat că și în rarele cazuri de deces sunt foarte puține dovezi că virusul a fost cauza. Detalii aici.
Într-o conferință de presă de la sfârşitul lunii mai, președintele Comitetului național pentru coordonarea vaccinării anti-covid, Valeriu Gheorghiță, după ce s-a lăudat cu faptul că România este prima țară din Europa care a început vaccinarea copiilor, el a afirmat că în curând ar putea fi vaccinați covid cu seruri experimentale copiii de toate vârstele, probabil începând cu 6 luni, vârsta pentru care Pfizer face deja experimente. Gheorghiță și-a ascuns intenția dementă sub formularea „savantă” de „populație pediatrică” folosită pentru toate categoriile de vârstă ale copiilor.
„După cum știți, pe data de 2 iunie, am demarat etapa de vaccinare și pentru grupa de vârstă 12-15 ani cu vaccinul de la BioNTech-Pfizer, primul vaccin care este autorizat la nivel mondial, inclusiv în Europa, pentru a fi folosit la această grupă de vârstă. La nivelul UE, România este prima țară care a demarat campania de vaccinare și pentru grupa de vârstă 12-15 ani. În etapa a treia a strategiei de vaccinare, este prevăzută inclusiv populația pediatrică, în funcție de autorizarea care este obținută pentru fiecare tip de vaccin și grupă de vârstă. În celelalte țări UE, în perioada următoare, va demara activitatea de vaccinare și pentru această grupă de vârstă, însă fiecare țară are strategia proprie”, a declarat Gheorghiță.
„Dacă faceți vaccinul covid copiilor, comiteți o crimă!”, alertează savantul virusolog Sucharit Bhakdi într-o filmare virală. Ca atare cei care susțin vaccinarea copiilor sunt cu atât mai vinovați.
Avertisment din Germania: Nu se recomandă vaccinarea copiilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani
STIKO, Comitetul Consultativ pentru Vaccinuri din Germania, a recomandat ca vaccinul anticovid să fie administrat doar copiilor cu afecțiuni preexistente, mai precis, doar acelor tineri care au un risc crescut de a dezvolta o formă gravă de coronavirus, transmite agenția Reuters preluată de Știri pe Surse.
Conducerea a informat că persoanele cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani fără condiții preexistente nu ar trebui să se vaccineze.
Ruediger von Kriess, profesor de pediatrie și membru STIKO, a declarat că ar fi de preferat ca vaccinul să fie utilizat la copii numai dacă aceștia au factori de risc, având în vedere lipsa datelor privind efectele pe termen lung.
În Germania, vaccinarea copiilor a început în data de 12 iunie, la o lună după ce autoritatea de reglementare europeană din domeniul sănătății a autorizat vaccinul.
Citiţi şi:
Copiii mici au nevoie de vaccinurile covid-19?
Se pregătește vaccinarea bebelușilor: Până la toamnă, ar putea fi disponibile vaccinuri covid-19 chiar și pentru copiii de doar 6 luni…
yogaesoteric
7 iulie 2021