De câţi morţi mai este nevoie ca să se termine pandemia?

Ţineţi minte nenumăratele scene din filme în care, pentru a ascunde un omor, personajele sunt nevoie să ucidă nu ştiu câţi oameni, cu speranţa că o să se salveze şi adevărul va rămâne neştiut? O moarte se voia mascată prin alta, într-un şir aproape fără sfârşit. Aşa se petrece acum, în cazul nebuniei cu covid-19.

Pe această logică, ca să se întreţină isteria, ca în vechile întreceri socialiste, se inventează în întreaga lume fel de fel de tulpini ale virusului, una mai agresivă decât cealaltă, care se spune că se reped asupra omenirii într-un iureş nefast. Politicienii nu-s în stare să recunoască faptul că au greşit blocând ţările, distrugând economiile şi limitând libertăţile cetăţeneşti. Cum să-şi asume eroarea, ceea ce ar atrage şi eventuale răspunderi penale şi civile în numele lor?

Aparent, suntem într-o situaţie aproape fără ieşire, în cadrul democratic. Tensiunea socială creşte cu fiecare oră, oamenii devin conştienţi că sunt traşi pe sfoară. Mânia se acumulează. Falsitatea vieţuieşte în comunicările oficiale, e o mascaradă lipsită de jenă. Spitalele au fost transformate, din aşezăminte ale vindecării, în unele unde moartea e propagată pe bandă rulantă.

Indivizii aceştia par că nu înţeleg de vorba bună, raţională şi de manifestaţiile paşnice, ci ştiu numai de frică. Câţi morţi, cu covid-19, fabricaţi, mai sunt necesari actualului eşafodaj politic, până să se năruie?

Citiți și:
Vaccinurile omoară mai mulți oameni decât covid. STUDII
Cultul Covid

yogaesoteric
7 iulie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More