Florida. Un bilet la concert costă 18 dolari dacă ești vaccinat și 1.000 dacă nu ai primit serul anti-covid

Pentru a participa la concertul Teenage Bottlerocket din data de 26 iunie la Saint Petersburg, Florida, doritorii au avut de plătit 18 dolari – atenție, în cazul celor nevaccinaţi împotriva covid, biletul a costat… 999,99 dolari!

Leadfoot Promotions, compania care a organizat evenimentul, a promovat prețul biletului de 18 dolari ca reducere oferită doar la prezentarea cardului de vaccinare.

Nu vă spunem ce să faceți, am luat o decizie de afaceri și lăsăm piața să decidă”, a afirmat compania. „Dacă cineva vine fără a fi vaccinat, va speria mulți clienți și, prin urmare, va fi nevoie să plătească diferența.

Mesaje anti-vaccin nedorite

Am vrut să fie un stimulent, astfel încât oamenii să nu mai ezite să se vaccineze”, a declarat pentru canalul local KAKE omul din spatele ideii, Paul Williams de la Leadfoot Promotions. „Am vrut ca tinerii care vor să meargă la concerte să se vaccineze”, a continuat el. Răspunsul a fost favorabil. Dar anti-vacciniștii au trimis multe mesaje nedorite, a spus el pentru KAKE.

Citiţi şi:
Țigări de marijuana, bere, milioane de dolari – Cadourile oferite în lume pentru a convinge oamenii să se vaccineze
Adeverința de vaccinare la control, cetățene!
Model de acțiuni juridice pentru combaterea discriminării pe baza vaccinării

yogaesoteric
11 septembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More