Adeverința de vaccinare la control, cetățene!

Caraghioasa șleahtă aflată temporar pe cai mari și care își imaginează că ne-ar guverna, ne vrea injectați cu seruri mortale și debilitante, cu orice preț – acum ne șantajează condiționând participarea la evenimente publice de prezentarea adeverinței cum că te-ai autodistrus.

Vicepremierul Dan Barna a declarat că persoanele care au trecut prin covid și care vor să participe la evenimentele-pilot vor fi nevoite să prezinte la intrare adeverințe de la medicul de familie.

Barna spune că sunt mai multe variante prin care să fie verificați participanții la evenimentele-pilot, care vor fi organizate de Ministerul Culturii și Ministerul Sportului.

Acesta susține că Ministerul Culturii are deja un acord cu STS, cu acces la baza de date, astfel încât pur și simplu este scanat CNP-ul și se vede dacă persoana este vaccinată sau nu.

De asemenea, cei care s-au testat pentru covid pot prezenta o adeverință.

Secretarul de stat Raef Arafat a anunțat că Guvernul a adoptat o hotărâre care permite crearea de posibilități în așa fel încât competițiile sportive să se poată desfășura în România cu participarea spectatorilor doar ca evenimente test sau pilot. Participarea va fi permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate, pentru cele care au avut covid-19 sau cele care prezintă rezultatul unui test PCR negativ, făcut în ultimele 72 de ore, sau al unui test antigen, făcut în ultimele 24 de ore.

Deci, lăsând la o parte găunoșenia celor care emit astfel de declarații, nu poţi să nu te gândeşti că aceştia ne disprețuiesc profund și ne cred proști. Haideți să vedem cât de proști suntem, judecând după reacțiile celor care au citit ororile de mai sus.

Wolf Edmond: „Cam ce gen de informație culturală valoroasă îmi poate oferi mie o întrecere sportivă, un concert cu din ăia ce își spun metalici și rag ca animalele sau cu dezbrăcatele noastre interprete de muzică, un spectacol gen «las fierbinți» sau apariția în public a unor specimene ca Johannis, Cîțu sau Rafila, pentru ca eu să mă duc să mă testez? De vaccinat ce să spun?

Le las plăcerea celor enumerați mai sus să o facă după decesul meu. Având în vedere lista evenimentelor la care vor participa doar «vaccinații», înțeleg și cam ce categorie de persoane s-au vaccinat.”

Vasile Marcus: „Din cauza fricii care nu are la bază o justificare logică, aţi cedat dreptul la viaţă normală. Din cauza isteriei, nici nu mai vreţi să trăiţi normal. Guvernul ştie asta. Guvernul a înţeles că sunteţi precum şoarecii speriaţi de poza unei pisici şi acum vă obligă să faceţi ce vor ei, ca să vă dea voie să respiraţi. O afecţiune precum covid, cu o rată de mortalitate sub 0,05%, ar fi trebuit să nu fie băgată în seamă. Dar voi nu mai credeţi în logică, voi credeţi în CNN, ProTV şi Arafat. Aşa că, staţi în genunchi şi aşteptaţi să vi se dea voie să trăiţi. Iar asta este doar începutul. Toţi «importanţii» lumii au spus clar… nu există revenire la normal. Viaţa, aşa cum era, nu va mai fi permisă. Până nu treceţi peste paranoia şi cereţi toţi dreptul la normalitate, pandemia asta inventată nu se termină, ci devine tot mai restrictivă. Libertatea nu se cere… libertatea se obţine prin luptă. Dacă nu sunteţi gata să luptaţi pentru libertate… nu meritaţi să fiţi liberi. O să fiţi călcaţi în picioare de oricine vine la putere.

Părere… Oameni buni, nu vă mai vaccinaţi şi testaţi, boicotaţi toate aceste instituţii care se cer deschise! Să vedem ce face lătrăul terorizant, cum se vor spăla pe mâini lătrăii dacă sălile şi stadioanele sunt goale! Merită să urmărim, la modul serios! Chiar nu observaţi că cetăţeanul este vinovat de orice porcărie reală din guvern?!

Călin: „Poate ne facem locurile noastre numai și numai ale celor nevaccinați dacă tot o țin cu separarea.”

Valter Cojman: „Cică, vaccinarea nu este obligatorie însă te obligă prin şantaj şi discriminare să te vaccinezi…

Eu mi-am pregătit steaua galbenă pe care românii nevaccinați vor fii obligați, de către securisto-fasciștii de la guwernare, să o poarte după 01 iunie 2021…

  1. Un vaccin bun te imunizează faţă de o boală fără să aibe efecte secundare grave.
  2. Vaccinurile anti covid 19, de azi, nu te scapă de mască, de teste şi de infectare.
  3. Dacă te infectezi după ce te-ai vaccinat, înseamnă că vaccinul nu e bun.
  4. Dacă vaccinurile erau bune, firmele producătoare nu ar fi cerut şi obţinut imunitate în cazurile de efecte adverse grave.
  5. Vaccinarea este un act medical şi NU POATE FI OBLIGATORIE. În 1946, Tribunalul de la Nuremberg, a hotărât că «Administrarea de medicamente împotriva voinţei omului, este CRIMĂ ÎMPOTRIVA UMANITĂŢII».
  6. Acordarea de facilităţi diferite între vaccinaţi şi nevaccinaţi, cu favorizarea vaccinaţilor, se numeşte DISCRIMINARE.
  7. Vaccinaţii se pot infecta şi transmite mai departe boala, de multe ori fără să-şi dea seama. Deci… pandemia va continua…
  8. Etc.

Ce face guwernerul ca să oblige românii să se vaccineze este un cumul de ilegalități: abuz + amenințări + șantaj + discriminare + GENOCID.

Întunericul şi desfrâul minţilor mincinoşilor.

Înţepaţii au voie să piloteze pentru că sunt înţepaţi minoritari dar nu sănătoşi, discriminaţii majoritari au voie să fie doar discriminaţi, deşi sunt sănătoşi.

Barna, Arafat şi gaşca neînţepată încă mai circulă liberi ziua, ei de ce nu prezintă adeverinţa de înţepaţi de la medicul lor de familie şi spurcă toate microfoanele majoritare?

Pe când restaurante, teatre, şcoli şi evenimente pentru sănătoşii neînţepaţi şi discriminaţi? Vrem alt guvern pentru cetăţenii majoritari discriminaţi!!!! Cîţul lui Iohannis nu ne mai reprezintă interesele de niciun fel!!

Citiţi şi:
Şeful CNCD s-a sucit: Libertățile speciale pentru vaccinați NU sunt neapărat discriminatorii
După vaccinarea vampiristă la castelul Bran şi piesa „Dineu cu Proşti” pentru vaccinaţi, la Bucureşti s-a cântat Recviemul pentru maratoniştii vaccinării. Aceasta este deja viral pe Facebook
Dan Bittman: N-am să mă vaccinez până când ANAF nu dă taxele înapoi celor nevaccinați. Nu suntem o țară de proști și nu o să accept o lege nazistă care ne obligă să ne vaccinăm

yogaesoteric
7 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More