Prima plângere penală din lume de ucidere prin vaccinare a fost depusă la Înalta Curte din India împotriva lui Bill Gates și a lui Adar Poonawalla

Publicat de Indian Bar Association (Asociația Baroului din India), pe 25 noiembrie 2021

Reclamantul a solicitat urmărirea penală a producătorului Astra Zeneca (Covishield), a lui Bill Gates, a lui Adar Poonawalla (directorul executiv al Serum Institute din India), partenerul său, precum și a altor oficiali și lideri guvernamentali implicați în uciderea unui tânăr de 23 de ani, care și-a pierdut viața în urma vaccinării. Persoana decedată a fost vaccinată cu Covishield crezând în afirmația falsă conform căreia vaccinul este complet sigur și, de asemenea, din cauza cerinței de conformitate stabilită de Căile Ferate, conform căreia numai persoanele dublu vaccinate ar putea călători.

Adar Poonawalla, supranumit „Prințul vaccinurilor” după ce a anunțat că vrea să vaccineze jumătate din populația lumii cu serurile companiei sale

Comitetul AEFI (Adverse Event Following Immunisation, registrul de evenimente adverse în urma imunizării) al guvernului indian a recunoscut recent că decesul dr. Snehal Lunawat (33 ani) – o altă petiție făcută în acest caz – a fost provocat de efectele secundare ale vaccinului Covishield. Raportul menționat a scos la iveală caracterul fals al afirmației făcute de sindicatul vaccinării, conform căreia vaccinurile sunt total sigure.

Reclamantul, tatăl doctoriței, a cerut o despăgubire de zece miliarde de rupii (~134 milioane de dolari americani) și a solicitat o despăgubire provizorie de un miliard de rupii (~13,4 milioane de dolari americani).

De asemenea, reclamantul a solicitat un test cu detectorul de minciuni și un test de analiză toxicologică pentru acuzatul Bill Gates și alții.

Într-un caz aflat pe rolul instanței americane privind efectele secundare ale vaccinurilor MR (anti rujeolă, rubeolă), instanța a acceptat soluționarea unei despăgubiri de 101 milioane de dolari americani (aproximativ 752 de milioane de rupii) pentru victimă.

Dr. Snehal Lunawat, decedată la câteva zile după vaccinare din cauza cheagurilor de sânge care s-a dovedit că au fost provocate de vaccin

Într-un alt caz din America, biroul de investigații penale al FDA a recuperat aproximativ 10,2 miliarde de dolari americani de la compania farmaceutică GlaxoSmithKline pentru diverse infracțiuni, inclusiv pentru ascunderea efectelor secundare ale medicamentelor și punerea în pericol a vieții americanilor.

Promovarea ilegală de către companie a anumitor medicamente eliberate pe bază de rețetă, omisiunea de a raporta anumite date de siguranță și răspunderea civilă pentru acuzațiile de practici de raportare falsă a prețurilor.

Statele Unite susțin, de asemenea, că GSK a sponsorizat programe de cină, prânz, spa și alte activități similare pentru a promova utilizarea Paxil la copii și adolescenți. GSK a plătit un conferențiar pentru a vorbi în fața unei audiențe de medici și a plătit masa sau tratamentul spa pentru medicii care au participat.

Între 2001 și 2007, GSK a omis să includă anumite date de siguranță privind Avandia, un medicament pentru diabet.

Informațiile lipsă includeau date referitoare la anumite studii efectuate după punerea pe piață, precum și date referitoare la două studii întreprinse ca răspuns la preocupările autorităților europene de reglementare cu privire la siguranța cardiovasculară în cazul tratamentului cu Avandia. Începând cu 2007, FDA a adăugat două avertismente de tip «black box» pe eticheta medicamentului Avandia pentru a avertiza medicii cu privire la riscul potențial crescut de (1) insuficiență cardiacă congestivă și (2) infarct miocardic (atac de cord).

De asemenea, aceasta include acuzații potrivit cărora GSK a plătit comisioane către profesioniști din domeniul sănătății pentru a-i determina să promoveze și să prescrie aceste medicamente, precum și medicamentele Imitrex, Lotronex, Flovent și Valtrex. Statele Unite susțin că această conduită a dus la depunerea de cereri de rambursare false în cadrul programelor federale de asistență medicală.

În cazul Anita Kushwaha (2016) 8 SCC 509, Curtea Supremă de Justiție a Indiei a precizat că drepturile indienilor nu sunt mai mici decât cele ale oamenilor din întreaga lume.

În India este de așteptat ca sute de mii de cereri pentru despăgubiri să fie depuse în curând.

Hotărârea în cazul Montgomery’s [2015] UKSC 11, Airdale NHS Trust Vs. Bland (1993) 1 All ER 821, Common Cause Vs. Union of India (2018) 5 SCC 1 și Registrar General Vs. State of Meghalaya 2021 SCC OnLineMegh 130 și, de asemenea, Declarația universală privind bioetica și drepturile omului, 2005, arată clar că, înainte de a administra un vaccin sau orice alt tratament unei persoane, aceasta ar fi necesar să fie informată cu privire la efectele secundare ale medicamentului și, de asemenea, cu privire la remediile alternative disponibile.

În cazul în care o persoană este vaccinată prin tăinuirea realității sau prin minciuna că respectivele vaccinuri sunt complet sigure, se deduce că de fapt consimțământul a fost obținut prin înșelăciune. În India, vaccinarea prin înșelăciune sau prin forță/coerciție sau prin impunerea anumitor condiții coercitive constituie o infracțiune civilă și penală. [Registrar General Vs. State of Meghalaya 2021 SCC OnLineMegh 130]

Pe baza poziției juridice menționate mai sus, reclamantul a solicitat înregistrarea unui F.I.R. în temeiul secțiunilor 52, 115, 302, 409, 120(B), 420, 34, 109 etc. din IPC și al secțiunii 51(b), 55 din Legea privind gestionarea dezastrelor din 2005 împotriva funcționarilor în cauză care comercializau vaccinurile ca fiind complet sigure.

Bill Gates și Adar Poonawalla, parteneri în fabricarea vaccinului Covishield (Astra Zeneca), sunt acuzați pentru implicarea lor în conspirație.

În India, persoana care permite marketingul fals al produsului său este, de asemenea, considerată vinovată ca urmare a actelor sale de implicare și de neglijență. În acest sens, dispozițiile secțiunilor 120(B), 34, 109 etc. din IPC sunt atrase pentru a-i face pe Bill Gates și Adar Poonawalla vinovați de crimă în masă, și anume secțiunile 302, 115 etc. din IPC.

Solicitările din petiție sunt următoarele:

i) C.B.I. să fie îndrumat să trateze această petiție ca F.I.R. și să urmărească penal infractorul așa cum a făcut onorabila Curte Supremă în cazul Noida Entrepreneurs Association Vs. Noida (2011) 6 SCC 508 și urmat de această onorabilă Curte în cazul Param Bir Singh v. State of Maharashtra, 2021 SCC OnLineBom 516.

  1. ii) B.I. să fie în continuare îndrumat să înceapă imediat interogatoriul custodial al acuzatului și să utilizeze teste științifice precum testul detectorului de minciuni, testul de cartografiere a creierului și testul de analiză narcotică pentru a descoperi întreaga conspirație și pentru a salva viața cetățeanului indian;

iii) Îndrumarea pârâtului nr.1, adică statul Maharashtra, să plătească imediat o despăgubire provizorie de 10 miliarde de rupii către petiționar și apoi să o recupereze de la funcționarii vinovați responsabili de moartea cetățeanului petiționar prin actul lor deliberat și ilegal de implicare și omisiune.

Conform opiniei experților, având în vedere dovezile temeinice, Bill Gates și Adar Poonawalla vor primi pedeapsa cu moartea.

Petiționarul a invocat, de asemenea, antecedentele penale ale lui Bill Gates în uciderea a 8 copii de sex feminin prin testarea neautorizată a vaccinurilor HPV în India și hotărârea pronunțată de Constitution Bench al Curții Supreme în cazul Kalpana Mehta’s Case (2018) 7 SCC 1, care reprezintă o dovadă puternică împotriva lui Bill Gates și a sindicatului său de vaccinare.

De asemenea, petiționarul a făcut referire la dovezile privind planul sinistru al lui Bill Gates în programul de combatere a poliomielitei, care a distrus viețile a 4,5 milioane de copii din India, aceștia suferind un nou tip de paralizie. Aceasta este, de asemenea, o dovadă suplimentară a mentalității perverse și criminale a lui Bill Gates.

Potrivit experților, nu există nicio șansă ca Bill Gates să fie eliberat pe cauțiune în acest caz, iar toate bunurile mobile și imobile ale acuzatului vor fi confiscate în curând.

Diferite organizații sociale și oameni obișnuiți au decis să își exercite dreptul cetățenesc de a aresta acuzatul, așa cum prevede secțiunea 43 din Cr.P.C. Conform acestei secțiuni, orice cetățean îi poate aresta pe Bill Gates, pe Adar Poonawalla și pe ceilalți acuzați, și îi poate preda poliției.

Recent, în Australia au fost depuse în jur de 10.000 de cereri de despăgubire pentru prejudiciile provocate de vaccinuri (sursa).

Pe 29 decembrie 2021, un avocat indian a mai făcut o petiție împotriva lui Bill Gates și a promotorilor vaccinurilor, între care Fauci și autorități din India, pentru moartea a 8 fete vaccinate anti-covid.

În India, sute de mii de plângeri vor fi depuse în curând, după cum a informat avocatul Ishwarlal Agarwal, șeful Comitetului național de coordonare al Asociației Baroului Indian.

Citiți și:
Asociația Baroului Indian o dă în judecată pe cercetătoarea-șefă a OMS pentru uciderea multor cetățeni indieni prin inducerea în eroare cu privire la ivermectină
Covid-19 a fost doar începutul: Bill Gates anunță noi pandemii, bioterorism, cenzură acerbă pe Internet și o nouă generație de vaccinuri
ANCHETĂ: 87% dintre cetățenii Regatului Unit care au murit de covid-19 au fost vaccinați. Analiză distribuită pe Twitter de dr. Robert Malone

 

yogaesoteric
21 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More