Covid-19 a fost doar începutul: Bill Gates anunță noi pandemii, bioterorism, cenzură acerbă pe Internet și o nouă generație de vaccinuri

Bill Gates, miliardarul care vrea în același timp reducerea populației planetei, dar și să o salveze cu vaccinuri, a recunoscut că actualele injecții anticovid nu sunt eficiente.

Într-un interviu de 30 de minute cu politicianul britanic Jeremy Hunt, șeful Comisiei de Sănătate din Camera Comunelor, Gates a vorbit despre numeroasele subiecte dezbătute la summit-ul COP26 de la Glasgow pentru combaterea schimbării climatice.

Ulterior, Gates nu a ratat ocazia să abordeze și tema sa favorită: „pregătirea (omenirii) în cazul unei pandemii” și actuala campanie mondială de vaccinare.

Mogulul a recunoscut în fața lui Hunt că „nu avem vaccinuri care împiedică transmiterea bolii”, ulterior adăugând: „Avem vaccinuri care te ajută la sănătate (sic!), dar reduc foarte puțin răspândirea”.

Miliardarul cu veleități sanitare a conchis:
Avem nevoie de un nou mod de a fabrica vaccinurile.”

Pe 29 septembrie 2021, YouTube a anunțat că va aplica o cenzură și mai strictă a conținutului care afirmă orice fel de eșec al „vaccinurilor aprobate” anticovid-19.

YouTube a declarat limpede că „alegațiile potrivit cărora vaccinurile nu reduc transmiterea bolii sau contractarea bolii (…) vor fi eliminate”.

Deși interviul cu Gates este publicat pe YouTube de câteva luni, conducerea platformei nu dă semne că ar dori să îl cenzureze pentru că a încălcat regulile draconice ale YouTube în legătură cu „conținutul dăunător despre vaccinuri”.

Altminteri, Gates însuși a subliniat importanța cenzurării a ceea ce a numit „informațiile false” despre noul coronavirus și vaccinuri. El a deplâns „ezitarea la vaccinare” și „ezitarea de a purta mască”.

În acest scop, miliardarul pasionat de medicină pe pielea altora a cerut guvernelor lumii să își „intensifice” controlul asupra conținutului de pe rețelele de comunicare virtuală, criticând unele platforme, printre care Facebook, că au fost „puțin lente” în luarea acestor decizii.

Gates a ironizat rețelele de comunicare virtuală care își caută scuze pentru a nu cenzura suficient de draconic, cerând intervenția guvernelor care să decidă ce se poate publica pe internet.

Argumentând că nu este „realist” să se aștepte ca Big Tech să se cenzureze singur, Gates a afirmat că „guvernele va fi necesar în cele din urmă să se pronunțe în privința teoriilor conspiraționiste nebunești: este necesar ca ele să fie verificate de terți? Este necesar să intervină pentru a le încetini răspândirea? Este necesar să fii obligat să expui și un punct de vedere opus?

Exprimându-și o anumită nemulțumire față de reacția globală împotriva covid-19, Gates a declarat că își dorește să îi vadă pe politicieni acționând împotriva „viitoarelor pandemii”. El a cerut organismelor internaționale să stabilească programe de supraveghere medicală și să înceapă să „se antreneze” pentru a răspunde la posibile amenințări biologice prin „simulări patogene”.

Gates a cerut formarea unei „forțe de intervenție pandemice a OMS”, care să realizeze simulări de atacuri bioteroriste pe aeroporturi.

Dar dacă un terorist răspândește germenele variolei pe 10 aeroporturi? Cum ar reacționa lumea la asta? Există epidemii cu cauze naturale și epidemii provocate de bioterorism, care ar putea fi cu mult mai grave decât ce trăim astăzi.”

Forța de intervenție a OMS ar avea nevoie de „zeci de miliarde” de dolari investiții din partea comunității internaționale pentru a pregăti omenirea în fața unor arme bioteroriste, a spus Gates.

Aceasta ar fi nevoie să fie o prioritate, alocațiile acestea ar fi necesar să fie făcute anul viitor.”

În luna octombrie 2019, Fundația Gates a organizat la New York, în colaborare cu Forumul Economic Mondial (promotorul Marii Resetări), cu Centrul Johns Hopkins și cu mari corporații transnaționale, o mare simulare ca reacție la o presupusă pandemie cu un coronavirus.

După nici două luni, pandemia de covid lovea lumea.

Așadar, când Gates vorbește despre noi metode de fabricare a vaccinurilor, de înăsprirea cenzurii, de zeci de miliarde de dolari aruncați în cloaca OMS în plină criză economică mondială, sau de riscul unor atacuri bioteroriste, omenirea are de ce să tremure.

Covid-19 pare să fi fost doar preludiul. Urgia de-abia începe.

Citiți și:
Bill Gates avertizează că lumea se va confrunta cu alte două dezastre, după ce a „intuit” actuala pandemie încă din 2015
Congresul SUA a negociat 100 de miliarde de dolari pentru Bill Gates pentru urmărirea efectelor «pandemiei» cu șase luni înainte de apariția ei…

 

yogaesoteric
6 aprilie 2022

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More