Guvernul lui Pedro Sánchez finanțează un ghid destinat homosexualilor, care îi învață cum să se drogheze în timpul sexului

Cu banii contribuabililor sărăciți după restricțiile din cauza pandemiei, guvernul lui Pedro Sánchez a finanțat un ghid care învață homosexualii cum să se drogheze în timpul sexului, care vorbește despre presupusele beneficii și minimalizează riscurile.

Pentru a salva vieți, chipurile, în pandemia de coronavirus au fost instituite tot felul de restricții. Dar în totală contradicție cu măsurile sanitare, ministrul Sănătății din Spania a ales să promoveze o practică neobișnuită. Ei bine, printr-un ghid de la Ministerul Sănătății, cetățenii sunt învățați cum să se drogheze în timpul relațiilor sexuale.

Ghidul oferă sfaturi despre cum să vă injectați droguri „în siguranță” în timpul sexului. Publicația se intitulează: „Slamming: Un ghid pentru reducerea riscurilor asociate consumului de droguri injectabile în sesiunile de sex”.

Slamming” se referă la actul de a consuma droguri în timpul sexului pentru a obține o plăcere mai mare. „Slammingul poate fi o experiență plăcută, euforică și stimulatoare sexual, care dezinhibă comportamentul sexual. Vă permite să aveți sesiuni de sex mai lungi, sporindu-vă încrederea în sine și energia”, detaliază ghidul.

Cu banii contribuabililor

Ceea ce a stârnit cea mai mare indignare este faptul că, fiind un manual al Ministerului Sănătății, este finanțat din banii contribuabililor. Cu alte cuvinte, în timp ce spaniolii au fost sărăciți de restricțiile impuse de guvernul lui Pedro Sánchez, acum o parte din veniturile lor reduse trebuie să fie folosită pentru a plăti promovarea unor practici care amenință sănătatea compatrioților lor.

Ghidul prezintă doi bărbați împreună, ceea ce sugerează că această practică este mai frecventă în rândul homosexualilor, în special în contextul orgiilor. Drogurile cel mai des folosite în slamming sunt: metamfetamina, cocaina, speed, mededrone și ketamina.

Deși ghidul a fost pregătit de Grupul de Lucru pentru Tratamente HIV (gTt-HIV), care este o asociație non-profit, acesta a fost finanțat de Delegația Guvernului pentru Planul Național Droguri, Planul Național SIDA al Ministerului Sănătății și Subdirecția Generală de Toxicomanie a Agenției de Sănătate Publică din Catalonia.

Un ghid care evidențiază presupusele beneficii și minimalizează riscurile

Acest ghid include o „declinare a răspunderii” din partea autorilor, în care explică faptul că „este destinat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani”. Ei susțin că obiectivul lor este „să abordeze consumul de droguri în scopuri sexuale dintr-o perspectivă a sănătății, bunăstării și reducerii riscurilor și daunelor”. „Informațiile conținute în acest ghid nu sunt menite să le înlocuiască pe cele primite de la un profesionist din domeniul sănătății”, avertizează aceștia.

Autorii clarifică, de asemenea, că nu este un material promoțional, afirmând că profesioniștii din domeniul sănătății vor distribui materialul „doar acelor persoane cărora conținutul le poate fi util pentru managementul sănătății”. În acest fel, se asigură că difuzarea nu va fi masivă, ci limitată.

Cu toate acestea, se trage un semnal de alarmă, deoarece ghidul prezintă această practică ca fiind una benefică. Chiar subliniază presupusele sale beneficii: „Stimulare, euforie, sentimente de empatie, dorință sexuală, vorbărie, relaxare, introspecție psihedelică”.

Cu toate că se afirmă că slamming-ul „nu este lipsit de riscuri”, în special din cauza „tipului de droguri utilizate, a modului de utilizare sau a modului în care este folosită injecția”, nu îl evidențiază ca fiind o problemă care este necesar să fie combătută.

De asemenea, nu avertizează asupra riscurilor de dependență sau asupra impactului asupra sănătății persoanei. În Portugalia vecină, consumul de droguri a fost abordat ca o problemă de sănătate, mai degrabă decât în domeniul penal, și a avut rezultate bune.

Dar acum, în Spania, această practică nu numai că nu este abordată ca o problemă care este necesar să fie rezolvată, dar este evidențiată ca fiind ceva obișnuit, subliniindu-se chiar presupusele beneficii.

Singurul avertisment adecvat inclus în ghid este acela de a evita injectarea în artere și se recomandă ca injectarea să se facă în compania unei alte persoane, nu singur. Instrucțiunea sugerată este de a injecta direct în venă.

O practică ce vizează publicul homosexual

În plus, ghidul Ministerului Sănătății sugerează să ai un „dealer” bun, adică un traficant de droguri, încurajând astfel traficul de droguri. Întrucât se adresează în special publicului homosexual, se recomandă „evitarea sexului anal receptiv după utilizarea viguroasă a jucăriilor sexuale, deoarece ambele practici pot duce la rupturi și sângerări la nivelul rectului”.

Deoarece consumul de droguri stimulante modifică ciclurile vitale, sesiunile de slamming pot dura mai multe zile. Prin urmare, ghidul recomandă odihnă „cel puțin o dată la 24 de ore” sau „retragerea ocazională din spațiul în care faceți sex” pentru a vă odihni.

Probleme de sănătate psiho-mentală, supradoză sau sinucidere

În cele din urmă, ghidul notează că slamming-ul poate duce la probleme de sănătate psiho-mentală, inclusiv anxietate, halucinații, paranoia, psihoză, depresie și chiar încercări de sinucidere.

Dar nu sugerează „încetați să-l mai folosiți”, ci mai degrabă „schimbați calea de administrare”, „ține un jurnal cu ce medicamente folosești” sau „odihnește-te, bea și mănâncă suficient”. Pe măsură ce sugerează sesiuni de grup (orgii), el recomandă „să le cereți colegilor de sesiune să vă anunțe când vă văd epuizat”.

În cazul unei supradoze sau „dodgy”, care poate fi pusă în evidență dacă persoana „a încetat să mai respire” sau „începe să se învinețească”, ghidul recomandă apelarea imediată la linia de urgență, care în Spania este 112.

În cele din urmă, textul indică faptul că poate exista o „criză” a stării de spirit. În loc să descurajeze această practică din cauza impactului său asupra sănătății, ghidul recomandă îmbunătățirea obiceiurilor de somn, alimentație și hidratare „pentru a face față sesiunilor lungi de sex și droguri”.

Abia în ultima secțiune sugerează că, în cazul în care consumatorul dorește să reducă sau să abandoneze consumul de droguri, poate cere ajutor de la medicul de familie sau poate merge la un centru de dependență.

Pericolele care nu sunt abordate

Dovezile arată că riscurile sunt reale și că, în loc să încurajăm această practică, ar fi necesar să creștem gradul de conștientizare a pericolelor sale.

Potrivit publicației lui Benoit Schreck din cadrul European Addiction Research, riscurile de slamming sunt următoarele:

  • Slam-ul facilitează participarea la sesiuni sexuale prelungite, fără prezervative, cu parteneri multipli cu statut HIV și/sau virusul hepatitei C (VHC), adesea necunoscute. Practicile nesigure de injectare de către HSH în context sexual sunt deosebit de îngrijorătoare, deoarece pot facilita transmiterea HIV, transmiterea VHC și infecțiile cu transmitere sexuală multiple (ITS).
  • Comportamentele sexuale cum ar fi fistingul (contactul ano-brahial), anilingus (sexul ano-oral) și jocul uro-scat pot expune o persoană la un risc mai mare de a contracta virusuri transmise prin sânge și infecții gastrointestinale. De fapt, consumul de droguri a fost implicat în transmiterea HIV/VHC prin asocierea sa cu practici sexuale cu risc ridicat, în special cu actul sexual fără prezervativ în rândul BSM.
  • În plus, sesiunile de slam, care pot dura zile întregi, pot implica un act sexual traumatic prelungit la nivelul mucoasei cuiva, cu mai mulți parteneri adesea identificați prin intermediul aplicațiilor de rețea geospațială pentru telefoanele inteligente.

Citiți și:
Spania: Noua lege trans și LGTBI va permite schimbarea sexului de la vârsta de 14 ani și fără un raport medical
Un cunoscut influencer american a anunțat că s-a vindecat de homosexualitate: „Nimic frumos sau adevărat nu poate fi construit sau făcut să crească pe o temelie a răului”
Studiu mamut realizat în SUA: Nu există o genă a homosexualității

 

yogaesoteric
21 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More