Academia franceză: Este posibil ca noile tulpini de Sars-Cov2 să fi apărut în urma vaccinării

 

Presa franceză mai și gândește, pune întrebări incomode care ar putea face lumină în plandemia ce a terorizat lumea. Există o legătură între vaccinuri și ultimii mutanți?

Comunicatul de presă al Academiei de Medicină spune că este posibil. În plus, datele de pe teren par a confirma această ipoteză: vaccinul AstraZeneca a fost testat pentru faza a 3-a în trei ţări: 2 serii în Anglia, una în Africa de Sud şi una în Brazilia. Exact în aceste 3 ţări a apărut şi mutantul N501Y, care are proteina spike modificată pentru a face intrarea lui în celulele umane mai uşoară, de unde şi contagiozitatea mai ridicată. Coincidență sau nu?

Vaccinul a fost apoi testat în Statele Unite și Japonia, țări care urmează să fie monitorizate. Între timp familia Sars-Cov-2 este „încântată” să anunțe nașterea celui mai tânăr mutant: E484K. O fi oare în urma testării altui vaccin? Moderna, Sputnik?


Citiţi şi:
Pentru profesorul Didier Raoult, vaccinul nu este «bagheta magică ce va opri epidemia»
Nouă întrebări de etică și de bioetică legate de vaccinurile anti covid-19
Experţi împotriva isteriei COVID

 

yogaesoteric
23 februarie 2021


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More