Accesul la programul spiritual transmis de MISA TV cu ocazia sărbătorii Crăciunului

 

Programul spiritual de Crăciun va fi transmis de MISA Senzaţional TV pe o nouă platformă, care este dedicată evenimentelor organizate pentru cursanții Școlii de yoga MISA și ai celorlalte școli din Federația ATMAN, events.misatv.ro.

Accesul la programul spiritual special de Crăciun transmis pe această platformă se va face astfel:
• Cursanții MISA vor avea acces pe baza codului de cursant yoga care a fost primit pe e-mail de toți cei care l-au solicitat. Cei care încă nu au solicitat acest cod și doresc să participe la programul spiritual de Crăciun și de Revelion pot să trimită e-mailul pe adresa mountainriver7@gmail.com, precizând numele, grupa (anul) de curs, orașul și instructorul.
ATENȚIE, doar cursanții MISA vor trimite e-mail la această adresă pentru a primi codul respectiv. Cei care au primit deja codul de cursant sunt rugați să nu mai trimită alt e-mail.
• Cursanții celorlalte școli din cadrul Federației ATMAN care doresc să participe la programul spiritual de Crăciun sunt rugați să urmeze procedura de înscriere de pe https://atmanyogafederation.org/news pentru a primi un cod de acces.

Aceeași procedură va fi valabilă și pentru sărbătoarea Revelionului, utilizând același cod.

Meditația specială de evocare în Akasha a momentul nașterii Domnului nostru Iisus Hristos va fi transmisă începând cu ora 23 și pe pagina de LIVE a postului MISA Senzaţional TV, în cadrul programului general.

Vă dorim tuturor sărbători fericite!

 

yogaesoteric
24 decembrie 2020

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More