Botniță pentru oameni și informații: Informațiile neagreate de sistem sunt etichetate «teoria conspirației», «fake news» și sunt cenzurate (I)

 

Ce este de fapt „teoria conspirației”?

Acuzaţia de a răspândi „teorii ale conspirației” și, prin urmare, de a fi un „teoretician al conspirației” este o tactică formidabilă și inteligentă folosită de conspiratorii reali împotriva căutătorilor de adevăr. Funcționează de cele mai multe ori la peste 90% dintre oameni. „Teoria conspirației” merge mână în mână cu „fake news”. De asemenea, merge mână în mână cu cenzura exercitată de cei care controlează mass-media și social media – Google, YouTube, Facebook… cei care vor să suprime adevărul de pe internet sub pretextul protejării oamenilor de „fake news”.

A asocia pe cineva cu o teorie a conspirației reprezintă o „armă de limbaj”. Constă în reducerea la tăcere a presupusului „teoretician al conspirației”. El sau ea devine mut. Chiar dacă nu există niciun argument imediat împotriva lui, iar acuzatorul nu a folosit nicio dovadă, ci doar termenii relativi ca „fake news” și „teoria conspirației”. Acuzatul este etichetat automat ca fiind „nebun”, sau mai rău, ca fiind mincinos – o persoană care şi-a pierdut uzul raţiunii, instabilă, care nu știe despre ce vorbește, care lansează zvonuri și care răspândește neadevăruri bazate pe zvonuri – deci o persoană foarte dubioasă.

În unele cazuri, oamenii au devenit atât de „periculoși” pentru sistem, încât sunt cel puțin temporar internați într-un spital psihiatric. Este, de asemenea, o descurajare pentru alte persoane care urmăresc să spună adevărul. Mesajul subliminal este că „zvonurile” sau teoriile conspirației sunt minciuni – iar minciunile se răspândesc cu viteza fulgerului și se înmulțesc în rândul publicului larg. Oamenii ar fi necesar să primească doar „adevărul” (oficial) – iar adevărul provine de la mainstream media (MSM), fiind furnizat de autoritățile alese – dar cel mai adesea nealese, ci numite.

Autoritățile nealese variază de la Comisia Europeană, un organism neales care decide în primul rând ce să se petreacă în UE, la Forumul Economic Mondial (WEF), un simplu ONG care se mândrește cu puterea exercitată asupra politicilor economice și politicii globale, cu mult superioară celei a Națiunilor Unite, fără să vorbim de think tank-urile de la Washington.

Mainstream media știe mai bine decât oricine, pentru că primește „știrile adevărate”, false și manipulatoare, direct de la sursă – adică de la oficiali, precum și de la autoritățile autoproclamate.

Știați că termenul și diferitele variații ale „teoriei conspirației” sau „teoretician al conspiraţiei” au fost folosite de serviciile de informații din SUA? Imediat după cel de-al Doilea Război Mondial, pentru a-i reduce la tăcere pe adversarii Războiului Rece, au inventat termenul inteligent „teoria conspirației”. Această teorie a fost gândită să-i anihileze pe cei care știau că Războiul Rece era fals, o simplă propagandă a fricii pentru lumea Vestului.

Termenul puternic încărcat „teoretician al conspiraţiei” este destinat în primul rând celor care caută adevărul împotriva minciunilor din ce în ce mai obișnuite și flagrante ale guvernelor și ale purtătorilor lor de cuvânt şi ale mass-mediei de propagandă. Covid-19 este un exemplu notoriu.

„Falsa pandemie covid” sau „farsa coronavirusului” – aceste expresii sunt pentru majoritatea oamenilor „insolenteteorii ale conspirației”. Ei bine, această pandemie a fost folosită pentru a închide simultan economiile naționale (cu puține excepții) din 193 de țări membre ale Națiunilor Unite.

În istoria umană, o pandemie nu a avut loc niciodată în toată lumea în același timp. Este ceva în neregulă. Nu poate fi o coincidență. Pentru a putea fi pusă în aplicare simultan într-un număr mare de țări, guvernele naționale a fost nevoie să fie cooptate, probabil aplicând metoda morcovului (zăhărelul) şi a băţului. Astfel că, perspectiva „băţului” fiind destul de sumbră, fiecare guvern preferă să aleagă „morcovul dulce” (corupția)… orice ar însemna aceasta.

Au existat totuși câteva excepții rare, precum Suedia și Belarus. Au mers pe drumul lor – fără închidere totală (lockdown) și s-au descurcat destul de bine, în comparație cu restul lumii. Cel mai important, economia lor a rămas în mare parte intactă.

Acest scenariu, în conformitate cu care țările este mai bine să nu instituie carantina, este o „teorie a conspirației”. Nu are importanţă că blocajul total s-a dovedit a fi cel mai grav dezastru socio-economic pe care l-a cunoscut vreodată omenirea și care posibil să nu se mai poată recupera niciodată. Sute de milioane de șomeri, mijloace de trai distruse – „fake news” sau „teoria conspirației”, nu-i aşa?

Aşadar, adevăratele „știri false” provin de la mass-media oficială, de propagandă – cei care induc frica. Aceasta este „fake news” – sau „teoria conspirației” (de fapt realitatea conspiraţiei). Cei care te fac să crezi că numărul de infecții creşte zi de zi și că rata de deces crește constant – și că te afli în pericol absolut de moarte dacă nu porți o mască și nu respecți „distanțarea socială”.

Mascarada obligatorie (masca medicală obligatorie) este „fake news” de gradul I. Măștile sunt inutile, potrivit medicilor independenți* și oameniilor de știință din domeniul sănătății.
(A se vedea, de asemenea, raportul Universității din New South Wales și LA Times.) 

* Medici independenţi, deoarece toți cei care sunt angajați de guvern, universități, spitale sau au statut de angajaţi, riscă să își piardă locul de muncă dacă nu respectă discursul oficial.

Medicii, virologii și biologii de regulă îşi cunosc meseria, dar se tem pentru venitul lor, astfel că aleg să nu vorbească sau adoptă discursul pro măsuri restrictive. Unii vorbesc în particular, dar nu fac declarații publice. Majoritatea celor care nu se tem de atotputernicia establishmentului ies cu curaj în faţă și spun, de exemplu, că măștile sanitare sunt complet inutile, ba pot fi chiar dăunătoare, deoarece dau un fals sentiment de siguranţă celui care le poartă și în plus vă fac să respirați propriul dioxid de carbon.

Mulți vorbesc, de asemenea, despre faptul că virusul submicroscopic ultra-invizibil, mult mai mic decât bacteriile, având în medie între 5 și 300 nanometri (nm), se strecoară cu ușurință prin țesătura unei măști. Un nanometru este o unitate de lungime egală cu o miliardime de metru. Imaginează-ți, o mască comună opreşte un astfel de virus, în ambele direcții, atât să intre cât şi să iasă. Masca comună ne poate proteja împotriva bacteriilor și a altor microbi, dar împotriva virusurilor? Dar deoarece virusul este invizibil și nu știm mai multe despre subiect, credem „autoritățile”.

Potrivit dr. Pascal Sacré: „Aerul, odată expirat, este încălzit, umidificat și încărcat cu dioxid de carbon. Devine un mediu de cultură perfect pentru agenții infecțioși (bacterii, ciuperci, virusuri). Studiile au arătat că porozitatea (găurile) măștilor permite germenilor expirați să se acumuleze pe suprafața exterioară a acestora. Nu numai că ne respirăm din nou dioxidul de carbon, dar, în plus, atingându-ne tot timpul masca (gest inevitabil), răspândim germeni peste tot!”

Directorul general al OMS, dr. Tedros, a spus – sau a fost un avertisment? – că este posibil să nu avem niciodată „un vaccin eficient”, deci este mai bine să fim pregătiți. Cu toate acestea, el a dat asigurări că „EI” (cel puțin douăzeci de companii farmaceutice) lucrează febril la un vaccin și luptă pentru a-l scoate pe piață.

Această declaraţie nu face decât să crească frica populației, să ne pregătească pentru următorul blocaj, să pregătească oamenii pentru un covid-19 permanentizat, să țină oamenii în teroare, în alertă nesfârșită, pentru a fi gata să percuteze la orice „ordine”, cu alte cuvinte, la represaliile autorităților.

Sau este pur şi simplu demagogie, pentru a face oamenii mai complianţi și manipulabili în vederea instituirii viitoarelor măsuri represive sau blocaje dezastruoase. Acest anunț „oficial” ar intra în categoria știri false sau știri conspirative? Decizia îţi aparţine.

Coronavirusurile au fost prin preajmă de zeci de ani, cu diferite variații sau mutații. Fiecare gripă comună, de exemplu, conține între 7 și 20% coronavirus. Dr. Anthony Fauci, de la NIH, a spus într-un articol intitulat Navigarea în necunoscut, publicat în New England Journal of Medicine, că: „Rata mortalității poate fi considerabil mai mică de 1%. Acest aspect sugerează că urmările clinice generale ale covid-19 pot fi în cele din urmă similare cu cele ale gripei sezoniere severe (care are o rată de mortalitate de aproximativ 0,1%) sau ale unei gripe pandemice (similare cu cele din 1957 și 1968), mai degrabă decât ale unei boli similare cu SARS sau MERS, care a avut rate de mortalitate de 9-10%, respectiv 36%.”

Dacă îl cităm pe Fauci, suntem conspiraționiști? Ei bine, dr. Fauci, în poziția sa „oficială” de autoritate în virusologie, s-a dus de fapt la CNN și la alte canale de știri oficiale ale sistemului pentru a propaga opusul celor spuse în New England Journal of Medicine.

Conform OMS, „Cele mai frecvente simptome covid-19 includ febră, tuse uscată și dificultăți de respirație, iar majoritatea pacienților (80%) au suferit de forme ușoare ale bolii.” Deci, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, cei infectați suferă de obicei de o formă ușoară de boală și se recuperează în aproximativ două săptămâni.
Observaţi discrepanţa cu acest titlu de presă: „Coronavirusul este de 10 ori mai mortal decât gripa sezonieră, spune un oficial de sănătate din SUA” (dr. Fauci).

Dr. Fauci a promovează o retorică înfricoșătoare, ceea ce sistemul dorește să auziți și să credeți din partea unei autorități naționale, că Statele Unite ar putea experimenta până la o jumătate de milion de decese cauzate de noul coronavirus. Cu un astfel de mesaj, veți fi ţinut închis în propria casă în carantină, fără contacte cu alte persoane, iar blocarea economiei este pe deplin justificată pentru a salva vieți. Iar distrugerea ta socială și psihologică personală este garantată.

Și acum, spitalele din SUA și alte servicii de sănătate sunt în cursă pentru a atinge acest număr. Această cursă include date falsificate, decese care nu au nicio legătură cu covid-19 atribuite acestuia, spitale care sunt plătite pentru a admite bolnavi ca pacienți pozitivi cu covid (19.000 USD SUA) și să pună pacienții pe ventilație (39.000 USD), știind bine că până la 80% dintre pacienți mor atunci când sunt conectați la ventilație artificială. Este o adevărată conspirație chiar împotriva celor pe care serviciile medicale ar fi necesar să îi ajute și să îi trateze. În loc de aceasta, ei trădează amarnic încrederea pacienților.

Această informație era complet disponibilă aici, dar partea despre plata către spitale a fost eliminată. Chiar mai mult, numeroase postări pe internet cu dr. Scott Jensen, medic şi senator de Minnesota, sunt acum marcate ca „fake news”, respinse sau cenzurate. Aici puteţi urmări un interviu cu sen. Dr. Scott Jensen (în limba engleză). 

Autor: Peter Koenig

Citiţi a doua parte a articolului 


Citiţi şi:

‘Pandemie’: 98% dintre pozitivi au doar o răceală comună

Manipularea mondială cu coronavirusul pregătește «Marea Resetare» globalistă

 

yogaesoteric
23 decembrie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More