Acțiuni spirituale de susținere a lui Donald Trump în ceea ce întreprinde eminamente benefic – în fiecare joi şi sâmbătă, între orele 20:30-21:00

În această perioadă, săptămânal se vor face câte două acţiuni spirituale speciale de susținere pentru preşedintele Trump, în fiecare joi și sâmbătă, între orele 20:30-21:00:

Vom urmări să experimentăm o stare de comuniune fundamentală profundă cu energia subtilă sublimă
a
Atributului Dumnezeiesc al Ajutorului Dumnezeiesc
, ale cărei roade sunt în mod instantaneu dăruite de noi președintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, pentru a fi în felul acesta susținut de Bunul Dumnezeu în toate acțiunile eminamente benefice pe care acesta le realizează sau le va realiza în deplin acord cu Voia lui Dumnezeu.

IMPORTANT!

Vă rugăm să participați cu toții, căci UNDE SUNT CEI MULȚI CARE ALEG SĂ ACȚIONEZE CU TOȚII LA UNISON, PUTEREA BINELUI TAINIC DUMNEZEIESC CE ESTE ATRASĂ ASTFEL ȘI CANALIZATĂ ÎN AMBIANȚA PLANETEI PĂMÂNT CREȘTE ENORM.

Veți putea înțelege (audiind conferințele speciale realizate despre acest subiect) de ce este foarte important ca acest om să fie susținut în acțiunea curajoasă de a demasca și chiar de a-i aresta pe conducătorii sectei satanice a așa-zișilor iluminați care actualmente vor să impună cu forța, dar mai ales cu o mare viclenie nazista direcție ce este cunoscută sub numele generic de Noua Ordine Mondială.

Mai multe despre acestea puteți afla vizionând documentarul realizat de cercetătoarea olandeză Janet Ossebaard.

 

yogaesoteric
22 aprilie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More