Înscrierile pentru Tabăra spirituală yoghină de vacanţă online, din perioada 29 aprilie – 12 mai

 

Tabăra spirituală yoghină de primăvară, online va avea o durată de 14 zile și se va desfășura în perioada miercuri 29 aprilie – marţi 12 mai.

Având în vedere condițiile speciale din acest an, înscrierea pentru această tabără ce se va desfășura online se va face conform pașilor de mai jos (procedura este valabilă doar pentru cursanții Școlii de yoga ezoterică MISA din România):

1. Pentru înscriere se va achita o contribuție de participare de 225 ron, care va fi plătită în contul RO05 CECE B207 43RO N055 2407, deschis la CEC Bank, Agenția Latină, beneficiar AMN, CIF 9347616, cu sediul în București, sector 2, str. Oteșani nr. 16. Contribuția poate fi achitată prin orice modalitate accesibilă, adică mandat poștal sau electronic, virament bancar sau la ghișeele CEC, menționând la descriere „contribuție participare”. Contribuția poate fi achitată și pentru alte persoane, cu respectarea celorlalți pași pentru înscriere. Cei care optează pentru achitarea prin casieriile CEC Bank sunt rugați să se prezinte la ghișeu cu formularul de înscriere, în format electronic sau printat, pentru validarea operațiunii.

Cuantumul contribuției este unic. Cei care se vor înscrie după ce tabăra deja a început vor achita aceeași contribuție și vor avea acces doar la activitățile din zilele rămase.

2. Se va trimite un e-mail la adresa tabara.online2020@gmail.com, care să conțină:
a. Numele și prenumele, grupa de curs și orașul în care este înscris la curs. Atenție, se pot înscrie doar persoanele cu vârsta de peste 18 ani.
b. Formularul de înscriere completat și semnat (poză, scan etc.). Formularul poate fi descărcat de aici: Formular_inscriere_tabara_online_v2 
c. Dovada achitării contribuției, cu numele vizibil (poză, scan etc.)

3. Fiecare persoană înscrisă va primi pe e-mail (pe adresa de e-mail de pe care s-a înscris) un link de acces împreună cu instrucțiunile corespunzătoare. Linkul este personal și netransmisibil.

ALTE PRECIZĂRI

– La această tabără au acces doar persoanele care au împlinit 18 ani.
– Programul detaliat al taberei va fi disponibil doar pe site-ul MISA Senzațional TV, și doar persoanelor care s-au înscris în tabără.
– Pentru cei care nu se înscriu vor fi accesibile doar unele dintre activitățile din programul taberei, în principal meditații, conform unui program care va fi anunțat în curând.
– Toți participanții vor primi, ca în fiecare an, atunci când condițiile vor permite, materiale cadou constând în „Caietul Taberei spirituale yoghine esoterice de vacanță aprilie-mai 2020” (volumele 1, 2, 3 plus Supliment), 10 DVD-uri și 2 postere.
– Persoanele care au primit gratuitate se vor înscrie în tabără trimițând prin e-mail la adresa tabara.online2020@gmail.com formularul de înscriere completat și semnat, precum și numele, anul de curs și orașul (conform punctului 2 de mai sus, subpunctele a și b).
– Cei care știu că au fost anterior excluși de la participarea în tabere, din diferite motive, nu vor fi acceptați nici anul acesta, deci nu este cazul să se înscrie.
– Se va asigura traducerea în limbile engleză, spaniolă, rusă, cehă, maghiară, germană, italiană, franceză și portugheză.

 

yogaesoteric
16 aprilie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More