Activiștii cer transgenderism cu forța

 

Guvernul SUA ar fi nevoie să intervină pentru a creşte atractivitatea sexuală a persoanelor transgender, deoarece acestea sunt respinse sexual de aproximativ 97% dintre heterosexuali și de majoritatea homosexualilor și lesbienelor, arată un sondaj realizat în America la comanda activiștilor pro-transgenderi, scrie breitbart.com.

„De ce ar fi necesar ca persoanele trangender să fie tratate diferit și respinse de alte persoane?”, se spune în studiul din America, intitulat „Excluderea persoanelor transgender din cercul întâlnirilor romantice”.

Studiul susține că: „Alegerea unui partener pentru o relație romantică este adesea trecută cu vederea, fiind considerată o simplă problemă de preferință personală … [dar] transmisoginia este un simptom generat de ordinea actuală de gen și demonstrează rolul continuu al relațiilor în conturarea realităților trăite”.

Într-o societate echitabilă, declară autorii, bărbații care se prezintă ca femei transsexuale nu ar fi cazul să se confrunte cu niciun obstacol neobișnuit pentru a avea relații cu bărbați sau femei.

Intervenția guvernului este necesară, susțin autorii sondajului, deoarece, după chestionarea a 956 de persoane în cadrul acestui studiu, a rezultat că persoanele transgender sunt neatractive din punct de vedere sexual.

Bărbații transgender care încearcă să fie femei se confruntă cu respingerea sexuală în procent de 71% printre lesbiene și de 97,3% printre bărbați, indică studiul.

Autorii sondajului nu îndeamnă numărul mic de persoane transgender să caute alte opțiuni, cum ar fi acceptarea unei identități homosexuale sau lesbiene. În schimb, autorii folosesc situația americanilor transgenderi pentru a impune schimbarea relațiilor sexuale și umane, cu sprijinul guvernului SUA.

Progresiștii consideră că această revoluție sexuală este posibilă, deoarece, spun ei, preferințele sexuale sunt doar un „construct social”, care poate fi demolat și reconstruit de către guvern.

„Clasificarea sexuală nu este nici naturală, nici universală, ci mai degrabă specifică din punct de vedere istoric și cultural, iar orientarea sexuală este descrisă mai curând ca fiind fluidă”, spun autorii Karen L. Blair și Rhea Ashley Hoskin.


Citiţi şi:

TRANS-TIRANIA. Într-o lume transgender, identificarea biologică a femeii şi a bărbatului este ilegală. Se petrece deja în unele ţări occidentale… 
Renumit psihiatru american: Bărbații transgender nu devin femei, ei devin bărbați feminizați, interpreții unui rol 

 

yogaesoteric
21 septembrie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More