Activitatea Mișcării Charismatice Teofanice este complet gratuită și este deschisă oricui spre a participa

Mişcarea Charismatică Teofanică este o comunitate spirituală inspirată de bunul Dumnezeu ce a fost fondată în anul 2009 de către profesorul de yoga Gregorian Bivolaru în România, în cadrul Şcolii de yoga MISA. Această mişcare se bazează în principal pe descoperirea şi experimentarea în universul lăuntric al fiinţei a prezenţei tainice copleşitoare a lui Dumnezeu, prin intermediul unor modalităţi simple, pline de înţelepciune şi bun-simţ.

Activitatea Mișcării Charismatice Teofanice este complet gratuită și este deschisă oricui spre a participa.

În fiecare an, în luna august, în cadrul Taberei spirituale yoghine de vacanță de la Costinești, are loc o nouă selecție în vederea participării la Mișcarea Charismatică Teofanică, la care se poate înscrie oricine.

Ideile-forță esențiale ce au fost stabilite și care vor rămâne întotdeauna de acum înainte pentru Mișcarea Charismatică Teofanică sunt:

„Manifest în mod ferm şi cu putere în propriul meu univers lăuntric o aspiraţie dumnezeiască, fermă, intensă, ce este dublată de o credinţă de nezdruncinat în Dumnezeu. Hrănind-o în felul acesta, fără încetare, îmi hrănesc totodată sufletul. Această aspiraţie manifestată clipă de clipă mă va ajuta să fiu din ce în ce mai aproape de Dumnezeu.”

„Atunci când faci cu adevărat un pas către Dumnezeu, apoi Dumnezeu face zece paşi către tine. Atunci când reuşeşti cu adevărat să faci o sută de paşi în întâmpinarea lui Dumnezeu, devine în felul acesta cu putinţă ca Dumnezeu să facă un Miracol pentru tine.”


Mai multe informații despre Mișcarea Charismatică Teofanică puteți afla pe site-ul miscareacharismatica.ro

 

yogaesoteric
27 aprilie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More