Activități inedite și inițieri excepționale în cadrul taberei yoghine de la Costinești din această vară

O sărbătoare spirituală fără egal pe planeta Pământ face din România, cel puţin pentru o lună, centrul spiritualităţii mondiale. Între 1 august şi 4 septembrie, la Costineşti vor avea loc manifestări spirituale extraordinare.
 
În premieră pe planeta noastră, în tabăra de la Costineşti de anul acesta se va oferi o mantră de comuniune cu Kalki Avatar. Unică este şi meditaţia specială de comuniune cu Vishnu, programată chiar de trei ori în timpul taberei.
 
Un instrument extraordinar pentru a înţelege mai bine tainele unei căi spirituale este comentariul iniţiatic al profesorului de yoga Nicolae Catrina la filmul Teorema (1968), care va fi de asemenea prezentat în această tabără.

La standurile de cărţi se vor înşira o mulţime de titluri noi, care mai de care mai interesante, cum este de exemplu volumul despre vindecările realizate de către extratereştri.

În plus, toţi cei care sunt curioşi să afle care sunt mesajele ascunse de extratereştri în faimoasele crop circles („cercuri în lanuri”) sunt invitaţi să participe la o exemplificare extraordinară în care li se pot revela aceste taine.
 
Mai multe detalii despre acțiunea cu crop circles aici
 

Citiți mai multe despre evenimentele programate și inițierile oferite în această tabără pe site-ul misayogacamps

yogaesoteric
29 iulie 2013

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More