Exemplificări speciale în cadrul cărora se vor folosi figuri simbolice ce au apărut în lanurile de cultură (crop circles)

În cadrul Taberei Spirituale Yoghine de Vacanţă Costineşti 2013 vor fi realizate două exemplificări speciale, în cadrul cărora se vor folosi figuri simbolice ce au apărut în lanurile de cultură (crop circles) – Download planşe aici.
 
Modul de realizare al fiecăreia dintre aceste exemplificări speciale este următorul:
 

Etapa I – Consacrarea fructelor realizării acestui procedeu spiritual către Dumnezeu Tatăl (3 minute);

Etapa a II-a – Tratakam realizat la unison cu figura simbolică ce va fi indicată (20 de minute).
 
Fiecare participant va poziţiona planşa pe care este imprimată figura simbolică astfel încât centrul imaginii să fie la înălţimea ochilor, pe axul privirii, la o distanţă de 30-50 cm. În timpul acestei etape, fiecare va urmări să recepteze în fiinţa sa mesajul tainic pe care acea figură simbolică îl vehiculează şi care este corelat cu manifestările specifice, binefăcătoare, ale extratereştrilor benefici;

Etapa a III-a
– Fiecare participant va conştientiza lăuntric, cu ochii închiși, starea inefabilă, specifică şi distinctă care apare în urma procesului de contemplare atentă a figurii simbolice respective (7 minute).
 Aceste exemplificări speciale vor fi realizate la unison, în datele de 21 şi 23 august 2013, de către cei care doresc aceasta, atât în cadrul activităţilor din programul taberei spirituale cât şi acasă, individual sau în grup.  Vă rugăm să reţineţi că acest gen de experienţe se realizează pentru prima dată în lume, de către un număr foarte mare de fiinţe umane ce acţionează la unison.

yogaesoteric29 iulie 2013

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More