Actorul Sean Penn spune că bărbații au devenit prea „feminizați” și adaugă că „genele lașe” îi fac pe bărbați să „își pună o fustă”

Într-un interviu recent pentru The Independent, actorul de două ori câștigător al Oscarului și fiica sa, Dylan Penn, au promovat viitorul lor film „Flag Day”.

În timpul interviului, actorul în vârstă de 61 de ani a spus că în opinia sa, bărbații americani au devenit „destul de feminizați”.

Am aceste femei foarte puternice în viața mea care nu iau masculinitatea ca pe un semn de oprimare față de ele”, a explicat el.

Există, cred, o mulțime de gene lașe care îi fac pe bărbați să-și predea blugii și să-și pună o fustă.

Remarcile lui Penn au fost un ecou al celor pe care le-a făcut la începutul lunii ianuarie.

Sunt în clubul celor care cred că bărbații din cultura americană au devenit extrem de feminizați”, a spus el la acea vreme. „Nu cred că a fi o brută sau a avea insensibilitate sau lipsă de respect pentru femei are vreo legătură cu masculinitatea, sau a avut vreodată. Dar nu cred că pentru a fi corecți cu femeile, ar fi cazul să devenim femei.”

El a adăugat că rolurile de gen sunt mult contestate din cauza „absenței comportamentului masculin”.

De asemenea, Penn a vorbit despre rețelele de comunicare virtuală, spunând că el crede că oamenii sunt dispuși să-și compromită adevăratul sine și să-și modifice pozițiile cu privire la problemele importante pentru a fi apreciați și acceptați în totalitate. „Acordăm prea multă importanță acuzațiilor de la oamenii care vor să pară neprihăniți pentru că pot primi o recompensă rapidă”, a spus el.

El a adăugat: „Sunt puțin frustrat de lume. Mă bucur că sunt bătrân și nu voi avea de-a face cu unde se va ajunge cu toate acestea.”

Citiți și:
O substanță nocivă cu efect de feminizare este prezentă în organism la 86% dintre adolescenții examinați. Care este originea substanței?
Bărbatul ideal – necesitatea redescoperirii urgente, de către cât mai mulţi bărbaţi ai zilelor noastre, a virtuţilor masculinităţii arhetipale (I)

 

yogaesoteric
20 aprilie 2022

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More