Actorul spaniol Rafa Taibo: „Viața mea era normală până când am decis să mă vaccinez!”

Prezentatorul și actorul spaniol Rafa Taibo trăiește zile dificile în urma unor complicații de sănătate care au început, spune el, după administrarea vaccinului împotriva covid-19, potrivit El Nuevo Dia.

Prin intermediul rețelelor de comunicare virtuală, el a distribuit mai multe videoclipuri în care și-a făcut cunoscută situația. Într-una dintre ele a precizat că intenția sa nu este de a genera controverse în jurul vaccinului, ci de a transmite experiența sa personală.

Ulterior, el a mulțumit tuturor oamenilor cu suflet mare care și-au făcut timp să comunice cu spitalul pentru a afla despre starea sa de sănătate.

Oricât de mult m-aș afla în mizerie, sunt un om foarte, foarte norocos. În timp ce stau întins aici, transpirat și tremurând, cine îmi vine în gând sunt miile de oameni care nu au resurse sau care sunt singuri și care este necesar să treacă prin această circumstanță dureroasă și terifiantă din cea mai absolută nesiguranță, din neputința lipsei de resurse sau din angoasa zdrobitoare a singurătății.

Asta este ceea ce îmi frânge inima în mii de bucăți”, a transmis Taibo pe contul lui de Instagram.

Citiţi şi:
Spovedania lui Eric Clapton după injectarea cu serul covid. Acesta spune: „N-ar fi trebuit să mă apropii niciodată de acul seringii. Membrele mi-au devenit inutile în următoarele 2 săptămâni. Credeam că n-o să mai pot cânta vreodată la chitară.”
Vaccinul anti-covid ‒ O abordare lucidă

 

yogaesoteric
14 iulie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More