Actualizare Ben Fulford (13.11.2017) – Mafia khazară este înlăturată: Sute de arestări în Arabia Saudită urmate de sute de arestări în S.U.A.

Marea ofensivă de înlăturare a mafioților khazari, sau altfel spus a așa-zișilor ILUMINAȚI, continuă. Sute de arestări ale unor prinți, generali și politicieni din Arabia Saudită au putut fi urmărite la știri. Aceste acțiuni continuă cu cele 842 de acuzații grave împotriva unor gangsteri khazari din SUA, incluzând-o și pe Hillary Clinton și John McCain, au confirmat surse din Pentagon, CIA și alte surse.

Surse din Pentagon au trimis fotografiile de mai jos, arătând că Hillary Clinton și senatorul american John „Daesh” McCain „sunt în custodie, purtând cizme ortopedice pentru a ascunde brățara GPS de la glezna piciorului drept”.

Majoritatea politicienilor din Washington, D.C., au devenit foarte bogați de când au intrat în politică, în moduri care nu pot fi justificate de salariile lor. Aceasta înseamnă că majoritatea au fost mituiți și de aceea cu toții vor merge la închisoare. Liderul minorității, Nancy Pelosi, a acționat în mod deliberat senil în public, recent, pentru a avea o scuză medicală de a evita arestarea, spun sursele NSA.

Aceleași surse ale NSA spun că atacul terorist care a avut loc în Las Vegas pe 1 octombrie, în care un bărbat a deschis focul asupra mulțimii, a fost o încercare a mercenarilor care lucrau pentru compania de securitate G4S angajată de George Bush Sr., de a crea o diversiune și de a distrage atenția pentru a ucide pe președintele american Donald Trump și pe Prințul Mohamed Bin Sultan. Trump și Mohamed Bin Sultan se întâlneau în secret în apartamentele hotelului Mandalay Bay, deținute de acesta din urmă, pentru a discuta despre arestarea în masă a autorilor atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001, spun aceste surse. Atât Trump, cât și Mohamed Bin Sultan au fost evacuați în siguranță, iar arestările au început acum într-un mod care nu mai poate fi negat de mass-media corporativă de propagandă, confirmă mai multe surse.

Pe măsură ce au loc arestări, Trump a avut o întâlnire secretă în Vietnam cu președintele rus Vladimir Putin și cu președintele chinez Xi Jinping. Iată ce a spus o sursă CIA, care a fost ochi și urechi la această întâlnire: „Au existat mult mai mult decât întâlniri secundare și scurte strângeri de mână pe care le-a prezentat presa. Cei trei lideri mondiali (Trump, Putin și Xi Jinping) s-au reunit pentru a se pune de acord. Președintele Jokowi [din Indonezia] a fost și el acolo (ca reprezentant al lui Soekarno M1, depozitele de aur). Trump a fost informat că luna viitoare, Putin și / sau Banca Centrală a Rusiei anunță în mod oficial noua monedă susținută de aur. Este susținută de Rusia, China și India, împreună cu depozitele de aur ale acestora. Indonezia va folosi aurul conturilor colaterale pentru a susține noua monedă. Această mișcare va exercita o presiune puternică asupra dolarului american și a sistemului bancar global Rothschild. De asemenea, au fost de acord cu toții că a sosit momentul de a detensiona situația Coreei de Nord.”

Nu este clar cât de bine va reuși gambitul rus, dar nu poate exista nicio îndoială că este necesară o alternativă la actualul sistem petrodolar din S.U.A. Guvernul american al companiei din districtul special Washington DC (care nu face parte din Republica Statele Unite) este cu siguranță în faliment. Acest aspect poate fi observat din faptul că datoria guvernamentală a SUA a crescut cu 640 miliarde de dolari începând cu 30 septembrie. În plus, SUA a înregistrat un deficit comercial de 539 miliarde de dolari și un deficit public de 666 miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la acea dată.

Probabil că nu este o coincidență faptul că guvernul S.U.A. afirmă că va primi 800 de miliarde de dolari de la prinții saudiți arestați și 250 de miliarde de dolari din vânzările de produse noi către China. Aceasta ar aduce 1,05 trilioane de dolari, aproape suficient pentru a plăti datoriile noi acumulate în anul fiscal 2017 în valoare de 1,205 trilioane de dolari. Restul, probabil, S.U.A. speră să extorcheze din statele vasale precum Japonia, Coreea de Sud și Qatar (de aici anunțurile de vânzări mari de arme). Cu toate acestea, aceste cifre se bazează aproape în mod cert, în mare parte, pe o gândire optimistă. Un membru al cabinetului primului ministru japonez sclav, Shinzo Abe, a contactat Societatea Dragonul Alb pentru a se plânge de toate cererile americane de bani care au fost făcute când Trump a vizitat Japonia și a spus că „Japonia nu mai are bani să dea”.

Guvernul japonez a instituit un „sistem al numărului meu”, care oferă un număr unic fiecărui cetățean care recent a fost forțat să țină bani ascunși în mai multe conturi bancare sub diferite nume. Aceasta a reușit să atragă 1 trilion de yeni sau 8,8 miliarde de dolari, care au fost înmânați americanilor atunci când Trump a sosit în vizită, spune această sursă. Acest lucru înseamnă bani mulți ai oamenilor obișnuiți (sau ai guvernului), dar departe de ceea ce corporația americană trebuie să gestioneze de obicei. Arabii Saudiți, supuși maeștrilor khazari, au încercat să folosească sperietura războiului împotriva Iranului, într-o încercare deșartă de a salva petrodolarul, pornind de la iluzia apocaliptică a celui de-al treilea Război Mondial, încă înfățișată de fanaticii khazari.

Sursele Pentagonului spun că saudiții au zburat în Cipru cu aeronave F15, ,,într-o mișcare disperată care nu sperie pe nimeni, deoarece piloții saudiți sunt lichidați, iar piloții pakistanezi și israelieni nu riscă să fie blocați sau doborâți de Rusia”. În schimb, Arabia Saudită este „sub presiunea răzbunării prim-ministrului libanez [Saad] Hariri reîntors”, spun sursele. Mai mult, cutremurul din 13 noiembrie de pe granița Iran-Irak „pare să arate că Iranul ar putea avea deja arme nucleare”, spune sursa. Acesta poate fi, de asemenea, un atac secret al Israelului asupra Iranului, speculează surse egiptene.

În orice caz, purjarea saudită a fost luată acum de fostul ambasador al Arabiei Saudite în S.U.A. și aliat al familiei Bush, Bandar Bin Sultan ce este închis. Bandar și Prințul coroanei MBS „pot fi martori de vârf a ceea ce Israelul a făcut în operațiunea 11 septembrie 2001”, spun sursele Pentagonului. Bineînțeles, traseul către Israel va duce la ascunderea Rothschild-zilor în complexul lor din Zug, Elveția. Pentru moment, operațiunile lor din S.U.A. sunt închise. În acest sens, sursele NSA spun că cel mai de top om al clanului Clinton / Bush (implicat în torturarea și molestarea sexuală a copiilor, care-l slujește pe satan), John Podesta, a fost oprit din fuga din SUA cu avioane de luptă și a fost arestat. Căderea cabalei Bush / Clinton este acum vizibilă public chiar și în mass-media corporatistă, sub forma știrilor despre companiile lui Podesta care au fost închise.John Podesta

Mai mult, Trump a lansat alte 13.213 fișiere ne-redactate despre asasinarea lui J.F.Kennedy.  

Khazarii și sclavii lor din presa corporativă încă se agață de iluzia că un avocat special ca Robert Mueller va reuși în cele din urmă arestarea lui Trump, ca parte a investigației „interferențelor rusești”. Cu toate acestea, sursele Pentagonului spun că deși Mueller a fost implicat în acoperirea operațiunii 9/11, el „este încă un pușcaș marin care primește ordine de la generalii [John] Kelly și [James] Mattis, ai cabalei Bush-Israel”.

De asemenea, dacă dvs. credeți că președintele Trump este într-adevăr responsabil, citiți acest articol, în care șeful Statului Major al Casei Albe, generalul John Kelly, spune că nu citește tweet-urile lui Trump și că treaba lui este să „se asigure că președintele este informat despre ce urmează să facă”.

Sursele Pentagonului spun că au fost efectuate teste ale sistemului de difuzare de urgență al SUA (EBS), astfel încât cetățenii să poată fi informați chiar dacă Google și corporațiile media controlate de khazari vor continua să mintă. Sperăm că lista persoanelor care vor fi arestate va include managementul de top al Google, Facebook etc., astfel încât Internetul să redevină o adevărată sursă de informații.

Într-o notă finală, pare să existe ceva de rău augur în China. La începutul lunii noiembrie, guvernul chinez a anunțat că străinilor li se va permite să obțină majoritatea (51%) ca acționari în firmele financiare chineze.

Dacă la suprafață pare că este o mișcare bună, Japonia, Coreea de Sud și alte țări asiatice își amintesc cum farsorii khazari au provocat devastări prin scufundarea companiilor financiare locale, în urma crizei financiare asiatice din 1997. Piața locuințelor din China este acum într-o bulă, mult mai rău decât cea din Japonia. Dacă bula de pe piața imobiliară plesnește, după cum spun legile privind gravitatea financiară, atunci putem vedea că firmele khazare se răsucesc pentru a atrage creditorii chinezi în faliment, la 1 cent pe dolar. Acest anunț face să ne întrebăm dacă NSA avea dreptate atunci când a spus că președintele chinez Xi Jinping ar fi un agent Rothschild.

Nu trebuie să uităm că elita conducătoare khazară a fost responsabilă de zeci de milioane de decese la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial. Diverse autorități, inclusiv armata americană, au primit dovezi incontestabile că mafia khazară intenționa în mod activ să omoare 90% din populația globului, sau 6,3 miliarde de oameni. Trebuie să-i oprim definitiv de data aceasta.
Aceasta înseamnă a elimina principala sursă a puterii lor – controlul asupra sistemului financiar. Aceasta înseamnă că BIS, Banca Mondială, FMI, Banca Centrală Europeană, Consiliul Rezervei Federale, Banca Japoniei etc. trebuie să fie scoase de sub controlul lor. Ei nu vor să predea cheile, așa că, până la urmă, va fi nevoie de bărbați înarmați pentru a-și face treaba. Iată de ce forțele militare americane, chineze și ruse împreună sunt cea mai mare speranță a umanității!

Din alte informații, arestările în masă ale cabaliștilor de top vor începe curând – informații găsiți aici.


Citiți și:

Epopeea înfrângerii definitive a așa-zișilor «iluminați» este confirmată și chiar continuă!

Evidenta revoluție juridică și politică pe care Guvernul Trump a declanșat-o în America aduce mari speranțe îndreptățite întregii lumi că anul 2018 va deschide porțile Adevărului și ale Dreptății pe planeta albastră 

 

yogaesoteric
3 februarie 2018

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More