Cercetătorii stației germane Neumayer III, din Antarctica, au postat pe Youtube un filmuleț în care un OZN apare deasupra laboratorului

O vizionare de rutină a înregistrărilor făcute de camerele de observaţie instalate în afara staţiei Neumayer III, din Antarctica i-a lăsat fără replică pe oamenii de ştiinţă germani. Specialiştii au observat pe înregistrările din dimineaţa zilei de 3 iunie 2017, prezenţa unui obiect neidentificat pe cer. El a intrat în raza de acțiune a obiectivului camerei chiar în momentul în care se afla deasupra staţiei.

Este vorba despre un fel de balon cenuşiu de origine necunoscută. OZN-ul era suspendat, practic, în aer, dispărând şi apărând în acelaşi loc.

Folosind diferite filtre, cercetătorii germani s-au convins că obiectul surprins nu este vreo defecţiune – OZN-ul a apărut pe film chiar şi la modificarea calităţii imaginii.

De menţionat că pe Youtube există o avalanșă de înregistrări cu OZN-uri. „Nave ale extratereştrilor” au fost filmate în Australia, dar şi în SUA. În Australia, un locuitor din Melbourne a surprins pe cameră un obiect zburător neidentificat care se deplasa cu viteză foarte mare. Iar în Texas un astfel de OZN a fost surprins în chiar epicentrul unei furtuni.


Citiți și:

Existenţa OZN-urilor este un fenomen real şi din ce în ce mai actual

Misteriosul și fascinantul fenomen OZN

OZN-uri gigantice deasupra României

 

yogaesoteric
3 februarie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More