Actualizare Ben Fulford (16.12.2019) – Antarctica este blocată, deoarece va începe dezvăluirea programelor spațiale secrete

 

O suită neobișnuită de evenimente și anunțuri de presă indică faptul că guvernul Statelor Unite își dezvăluie Programul Spațial Secret, sunt de acord mai multe surse. De asemenea, auzim despre un Program Spațial Secret chinez, un Program Spațial Secret nazist și un Program Spațial Secret rusesc. Toate aceste revelații sunt însoțite de mișcări neobișnuite pe piaţa aurului și alte anomalii financiare. Acordul comercial recent dintre SUA și China este, de asemenea, legat de aceste programe spațiale secrete, sunt de acord surse chineze și din Pentagon. Acestea toate sunt semne că ar putea să urmeze un eveniment planetar uluitor.

În mod obișnuit, acest scriitor (Ben Fulford) nu pășește ușor în lumea OZN-urilor și crede că pretențiile extraordinare necesită dovezi extraordinare. Cu toate acestea, o astfel de dovadă este acum de necontestat. Cea mai mare dovadă este o serie de anunțuri publice ale mai multor oficiali guvernamentali, inclusiv a președintelui american Donald Trump. Lansarea oficială de către Trump a unei Forțe Spațiale Americane este doar începutul unui proces gradual de dezvăluire, spun oficialii Pentagonului.
https://www.defensenews.com/congress/2019/12/10/defense-policy-deal-creates-space-force-sidesteps-border-wall-controversy/

Mass-media este acum plină de povești despre OZN-uri și tehnologie militară secretă a SUA ca parte a acestui proces. După cum am informat anterior, Marina SUA a eliberat brevete pentru farfurii zburătoare anti-gravitație și fuziune nucleară compactă. Acum avem un general al Forțelor Aeriene retras recent care vorbește despre o tehnologie existentă care ne poate duce „dintr-o parte a planetei în orice altă parte într-o oră”.
https://www.thedrive.com/the-war-zone/31445/recently-retired-usaf-general-makes-eyebrow-raising-claims-about-advanced-space-technology
https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/navy-covered-up-new-technology-21066844

Reprezentantul Mike Rogers, R-Ala. și secretarul Forței Aeriene, Barbara Barrett, au făcut apel amândoi în această lună (decembrie 2019) pentru declasificarea „unei cantități mari de informații despre programele spațiale militare din America”.
https://www.defensenews.com/smr/reagan-defense-forum/2019/12/08/barrett-rogers-plan-to-declassify-black-space-programs/

21 de trilioane de dolari care lipseau din bugetul guvernului american din 1998, așa cum este documentat de Catherine Austin Fitts și alții, au fost cheltuiți în programele spațiale secrete, confirmă oficialii Pentagonului. Ei spun că o mare parte din această tehnologie va fi lansată publicului larg. https://missingmoney.solari.com/dod-and-hud-missing-money-supporting-documentation/

De asemenea, sunt mult mai multe observații OZN în întreaga lume, din care se înregistrează videoclipuri de înaltă calitate. Dacă obișnuiești să privești cerul, nu va trece mult timp până când vei vedea singur cu ochii tăi o apariţie neobişnuită.
https://nypost.com/2019/12/14/2019-was-banner-year-for-credible-ufo-sightings/
https://sputniknews.com/science/201912141077575518-nasa-astronaut-shockingly-hints-at-aliens-in-tweet-about-life-forms/

Acum că vara Antarctică a început, primim din nou mai multe raportări despre evenimente ciudate. Pe 10 decembrie, un avion militar chilian care transporta 38 de persoane a dispărut pe vreme bună în drum spre Antarctica.
https://www.bbc.com/news/world-latin-america-50723907?fbclid=IwAR2LrWVvPxHJ-P0B5_6RjNeb8tFXixUnYi9xdTegoWs1liAaDLrw1fu8Lh0

Un ofițer senior CIA, rudă cu amiralul Richard Byrd – renumit pentru expediţia de explorare a Antarcticii, ne-a spus: ,,Militarii chilieni au primit ordin de la controlorii lor să nu se apropie de Antarctica. Au crezut că sunt mai deștepți și știau mai mult decât stăpânii lor. Aeronava C-130 a fost eliminată. Nu conta cine era în avion, ci ceea ce transportau și a dus la «dispariția» ei. În această etapă, nu există intrări și ieșiri în/din Antarctica. Cel mai sudic continent este blocat până la o notificare ulterioară (nu din cauza acestui incident).”

Cobra, un membru al Rezistenței, care s-a întors recent din Antarctica, ne-a oferit fotografia de mai jos, reprezentând un OZN camuflat sub formă de nor:

Totuși, ceea ce ne interesează mai mult este imaginea clădirilor mari de pe coasta îndepărtată. Orice s-ar petrece acolo, este clar ceva mai mult decât câțiva oameni de știință care studiază pinguinii.

„Mulți oameni de știință ruși și americani au fost uciși în Antarctica”, spune o sursă senior francmason P2 (Loja Propagnda Due din Italia, n.b.), citând rapoarte ale FSB și CIA. „Știu sigur că există baze ET străvechi”, adaugă el. Acesta este motivul pentru care Antarctica este închisă, spune el. Aceasta este persoana care ne-a spus dinainte că Loja P2 urma să-l concedieze pe Papa Benedict al XVI-lea la timpul respectiv. De asemenea, a fost găsit odată de către CIA în apropiere de BIS, cu o armă și un dispozitiv sofisticat de selectare a blocării. Această sursă mai spune că seismul înregistrat la Mindanao, în Filipine, a fost cauzat de un atac asupra unei baze militare subterane ostile. https://www.independent.co.uk/news/world/asia/philippines-earthquake-today-tsunami-damage-latest-magnitude-usgs-deaths-a9247381.html?utm_source=reddit.com

Acum, ca să ne întoarcem la geopolitică, pe care se bazează de obicei acest buletin informativ, să vedem cum se leagă programul spațial secret cu recenta înțelegere parțială dintre SUA și China. Liderii societății secrete asiatice ne-au spus de mult că au dorit ca SUA să le dezvăluie programul său spațial secret. Aceștia au fost de acord cu discuțiile comerciale recente dintre SUA și China. Acesta este motivul pentru care detaliile acordului nu au fost încă făcute publice. Ceea ce a fost făcut public indică faptul că China s-a oferit să cumpere în fiecare an marfă în valoare suplimentară de 200 de miliarde de dolari din SUA. Economiștii și-au scărpinat capul în acest sens, deoarece economia oficială a Statelor Unite nu are capacitatea de a exporta atât de mult. Cu toate acestea, dacă tehnologia spațială secretă este inclusă în tablou, atunci totul are sens.

Statele Unite urmează să renunțe la războiul biologic al germenilor împotriva agriculturii chineze ca parte a acordului, spun surse CIA. Povestea de la linkul de mai jos, care încearcă să învinovățească gangsterii chinezi pentru dronele prinse că împrăştiau pesta porcină în fermele de porci, este aproape sigur o încercare a CIA de a devia vina pentru aceste atacuri.
https://www.zerohedge.com/political/chinese-gangs-infect-pigs-swine-fever-criminal-meat-scheme

Celălalt fapt care s-a petrecut în această săptămână (9-15 decembrie) este continuarea mișcărilor ciudate pe piețele financiare. O sursă CIA din Asia de Sud-Est ne spune că Indonezia a anunțat brusc un proiect de infrastructură de 40 de miliarde de dolari, care spune că este o rambursare către guvern pentru că le-a oferit Rothschildzilor accesul la o parte din aurul lor. Goldman Sachs oferă o confirmare parțială a acestui fapt prin raportarea că 1.200 tone sau 57 miliarde USD de „scurgeri neexplicate de aur” au fost descoperite recent.

De asemenea, potrivit Zero Hedge, „O economistă a Fed, Ruth Judson, a scris în 2017 că aproximativ 60% din toată moneda americană și aproximativ 75% din bancnotele de 100 de dolari părăsiseră țara până la sfârșitul anului 2016 – pentru un total de aproximativ 900 de miliarde de dolari americani care s-au păstrat peste mări.” Această cifră depășește acum 1 trilion de dolari, în condițiile în care numerarul din lume se află în luptă împotriva ratelor dobânzii negative, spun surse CIA.
https://www.zerohedge.com/markets/hundreds-billions-gold-and-cash-are-quietly-disappearing

Toate acestea se leagă de un consens în creștere al pieței, potrivit căruia va fi imposibil să fie menținută actuala bulă a bursei din SUA, să dureze mai mult. Când publicațiile de masă precum The Wall Street Journal încep să spună că la ora actuală corporațiile își pregătesc cărțile pentru a face profiturile să pară mai mari decât sunt, să știți că sfârșitul este aproape.
https://www.wsj.com/articles/huge-disparity-in-corporate-profits-hints-at-something-amiss-11576328400

Anunțul Federal Reserve Bank că vor introduce 500 de miliarde de dolari pe piețele financiare în zilele următoare este un alt semn că nu este un business ca de obicei pe piețele financiare. Surse francmasonice P2 spun că banii sunt pompați pe piața repo, ca răspuns la un război proxy care îi pune pe germani, adică JP Morgan și Deutsche Bank, împotriva Rothschildzi, adică Goldman Sachs și Trump.

Vorbind despre FRB, suntem tristi să remarcăm moartea fostului sef al Fed, Paul Volcker. L-am întâlnit de mai multe ori și m-a convins că bancherii centrali au fost însărcinați doar să încerce să țină banii în concordanță cu economia reală, aspect la care a excelat. Ce nu mi-a spus Volcker a fost că șefii lui Rockefeller au decis – în secret – modul în care s-au distribuit banii centrali creați.

De asemenea, remarcăm că subiectul unui jubileu sau iertarea datoriei pentru populația obișnuită este acum parte a unei discuții generale. Acesta este un alt indiciu al unui anumit eveniment financiar, unul care ar putea fi legat de Dezvăluirea programelor spațiale.
https://finance.yahoo.com/news/5-000-old-plan-erase-100000406.html
 
De asemenea, acum, când premierul britanic Boris Johnson a câștigat un mandat copleșitor de a părăsi UE, este timpul pentru o nouă afacere pentru Europa, sunt de acord sursele din Loja francmasonică P2 și din British Intelligence. Ei spun că s-a ajuns la un acord fundamental pentru ca Europa să fie condusă de un triumvirat al Germaniei, Rusiei și Regatului Unit. British Intelligence spune, de asemenea, că acțiunea constantă și atacurile de „război rusesc” împotriva lui Trump au fost purtate de o anumită facțiune din Marea Britanie. Ei spun că această campanie este încheiată. Acestea înseamnă că atacurile asupra Rusiei și a lui Trump vor fi oprite, adaugă acestea.

Sursa noastră de la Pentagon, apropiată de Trump, a avut următoarele informații în această săptămână: „Trump ar trebui să invadeze Mexicul nu doar pentru a lupta împotriva cartelelor de droguri CIA, ci pentru a lua litiul și alte resurse din mâinile chinezești”. De asemenea, „Reacția împotriva Boeing continuă, deoarece China pune în sfârșit siguranța 737 MAX, deschizând calea unei interdicții globale a sicrielor zburătoare, în timp ce Departamentul Apărării a blocat Boeing-ul din contractul de înlocuire ICBM de 85 de miliarde de dolari.”

Sursa a menționat în continuare: „Majoritatea creștinilor, în proporție de 90%, își încordează mușchii conservatori împotriva LGBT-ului blestemat”, cu Canalul Hallmark care interzice reclame cu lesbiene și ultraj în Brazilia pentru un portret Netflix al unui Iisus homosexual în „Prima ispită a lui Hristos”.


Citiţi şi:

Într-o liniște suspectă, pe 20 decembrie 2019, omenirea a pășit în era războiului spațial!

Programul Spațial Secret german din Antarctica va fi dezvăluit și vor fi făcute publice tehnologii avansate?

 

 

yogaesoteric
2 martie 2020

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More