Actualizare Ben Fulford (17 iulie 2017) – Rușii, chinezii și americanii planifică o campanie masivă de lichidare a guvernului khazar secret

 În mesajul postat pe blogul său în data de 17 iulie 2017, Benjamin Fulford transmite unele informații pe care diversele sale surse i le-au dezvăluit.

Întâlnirile la nivel înalt între toate tipurile de forțe militare chineze, ruse și americane au ajuns la concluzia că un război scurt dar foarte precis și dur ar putea fi necesar pentru a elimina naziștii și rețeaua lor secretă din lume, spun societatea secretă asiatică și surse ale Pentagonului. Planul de eliminare a guvernului secret va lua forma unui atac militar comun al SUA, Rusiei și Chinei asupra Coreei de Nord, transmit sursele citate de Benjamin Fulford. „Acest lucru îi va forța pe susținătorii extratereștri ai Coreei de Nord să iasă la lumină”, spun sursele societății secrete din Asia.

Anii de cercetări ai lui Ben Fulford au dezvăluit o rețea secretă care leagă minele de aur din Pacificul de Sud, cu rețeaua bazelor Antarctice, baze submarine ascunse, comerțul internațional cu narcotice, cu Coreea de Nord și Israel, printre altele. Această rețea, creată de aliații fasciști care nu s-au predat la sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial, se presupune că furnizează Coreei de Nord armele nucleare și rachetele sale.

Din acest motiv, sursele societății secrete asiatice spun că o campanie care descrie Coreea de Nord ca fiind ticăloasă și un pol al răului va fi intensificată în următoarele luni, în vederea pregătirii pentru un război scurt și intens la începutul anului viitor. Acest război nu va implica țări, ci mai degrabă ar fi între forțele ascunse din spatele respectivelor state, spun sursele lui Fulford. Astfel, rușii, chinezii și americanii ce ar ataca Coreea de Nord, ar fi sprijiniți de facțiuni secrete ruse, chineze și americane, fiind vorba mai degrabă de un război între societățile secrete, decât unul tradițional între țări, spun sursele. Obiectivul va fi acela de a forța grupurile secrete care funcționează în spatele scenei să iasă la lumină, afirmă sursele societății secrete din Asia.

Sursele Pentagonului au dezvăluit că Israelul și Coreea de Nord sunt entități legate în mod intim. Pentru a le pune sub presiune, trupele ruse au intrat in iulie în sudul Siriei, vizavi de Înălțimile Golan, potrivit informațiilor postate de Fulford. În același timp, Rusia a lansat o rachetă Iskander spre Regiunea Autonomă Evreiască din apropierea Coreei „pentru a trimite un mesaj dur Israelului, că trebuie să returneze Înălțimile Golan”, spun sursele Pentagonului.

Evreii se trezesc, de asemenea, vizavi de faptul că mafiotii lor khazari sunt aceiași oameni care au proiectat holocaustul. Generalul Yair Golan, șeful adjunct al armatei israeliene, a comparat guvernul actual al Israelului cu naziștii  și a refuzat să-și retragă afirmațiile, un semn că khazarii vor pierde controlul asupra Israelului și al Coreei de Nord.

Guvernul japonez a adoptat recent un proiect de lege privind conspirația, care îi permite să aresteze persoane ce intenționează să comită o crimă, deoarece autoritățile doresc să aibă un motiv juridic pentru a-i reține pe toți militarii profesioniști care ar putea fugi din Coreea de Nord în Japonia, odată ce luptele vor izbucni, spun surse din Asia.

Desigur, soluția ideală ar fi aducerea acestor grupuri secrete la suprafață fără să trebuiască să se recurgă la un război, afirmă sursele Societății Dragonul Alb din Asia.
Un alt subiect foarte interesant abordat de sursele asiatice din cadrul societății secrete are de-a face cu Inteligența Artificială (AI). Chiar dacă pare ciudat, există un consens în creștere că realitatea pe care o trăim este produsul unei Inteligențe Artificiale. Acest lucru i-a fost spus în trecut lui Fulford de către un membru al grupului MJ12 (Majestic-12) și acum de către societatea secretă asiatică.

Mai mult, această AI pare a fi blocată într-o buclă temporală. Acest lucru poate părea straniu, însă dacă renunțăm la știrile zilnice sau chiar la știrile săptămânale și vom aborda o viziune pe termen lung, vom vedea repetiții masive în anumite aspecte ale știrilor din lumea întreagă. De exemplu, dacă citiți articole despre Israel și despre palestinieni din anii 1970, ar fi foarte greu să le distingeți de articolele care apar în acest an. Întreaga chestiune pare a fi blocată într-o buclă de feedback temporal-repetitivă.

Același lucru se poate spune și despre Coreea de Nord cu privire la rachetele care „ar putea să lovească în curând Statele Unite”, care sunt repetate ca într-o buclă, de mulți ani. De fapt, Coreea de Nord a pus un satelit pe orbită în 1998, ceea ce înseamnă că a avut de mult timp capacitatea de a lovi Statele Unite cu o armă nucleară. Deci, de ce continuă repetarea scenariului rachetelor nord-coreene?

Alte bucle de știri care se repetă pe termen lung includ controversele asupra insulelor disputate în Marea Chinei de Sud, probleme vechi de 70 de ani legate de cel de-al Doilea Război Mondial, Ucraina, Iran etc.

O altă buclă pe care o vedem repetându-se în ultimele decenii este anunțul descoperirii unei modalități de prelungire a vieții, urmată câteva săptămâni mai târziu de motive pentru care această metodă nu va fi urmată.

Linia acestor bucle recente de știri a fost trasată de mafia khazară. Oricât de ciudat ar părea, atunci când Ben Fulford a urmat traseul criminal de la David Rockefeller la Rothschilzi și loja Propaganda Due (P2) a Vaticanului, acesta l-a condus la oameni din Italia și Elveția, precum Vincenzo Mazzara, un membru al Cavalerilor Teutoni, care susțin că își primesc ordinele prin intermediul razelor gamma de la o entitate pe care o cunosc drept Soarele Negru.

 

Pentru aceia dintre noi care preferă să privească la lumea reală, aici și acum, există încă o dovadă clară că anumiți actori din comunitatea de informații lucrează în cadrul unei agende secrete pentru a repeta anumite cicluri de știri în detrimentul umanității ca întreg.

Există șansa să punem capăt în cele din urmă acestei situații stranii încă din această toamnă. Un loc important în această luptă îl va avea Japonia. Acum că Richard Armitage a fost cumpărat, și agentul Rothschild, Michael Greenberg, este un om vânat. Relativ moderatul Gerald Curtis a devenit cel mai bun jurnalist din Japonia pentru forțele de ocupație americane.

Primul broker japonez de putere este acum un bărbat numit Kazuyoshi Kokubo, fiul împăratului Hirohito, născut de o prințesă coreeană, potrivit surselor familiei regale japoneze. Există și vechiul prim-ministru al războiului, Yasuhiro Nakasone, care a lucrat din greu pentru a crea un guvern favorabil lui Henry Kissinger, spun sursele. Acești oameni pot fi eliminați dacă este necesar, spun surse japoneze din lumea interlopă.

Societățile secrete asiatice, șefii japonezi din lumea interlopă și pălăriile albe ale agențiilor militare și ale serviciilor americane au convenit asupra faptului că transformarea Japoniei într-o țară independentă ar fi o schimbare de joc pentru întreaga planetă. Dacă Japonia ar deveni independentă, va opri imediat jefuirea băncilor sale, fondurilor de pensii, fondurilor poștale și a altor fonduri de către mafia khazară. Acest lucru va trage definitiv ștecherul guvernelor corporatiste ale Statelor Unite din Washington DC și Israel.

Președintele american Donald Trump, cu tot zelul său de reformă și spiritul de conducere, doar prelungește data spre falimentul inevitabil al Corporației care este SUA, vânzând arme și ridicând exorbitant plățile țărilor vasale. Filiala deținută în întregime în Puerto Rico a intrat deja în faliment în mai și, deși nu fac parte din corporație, state precum Illinois sunt de asemenea în faliment. Anul acesta, așa cum se petrece de mai mulți ani, guvernul corporativ și acționarii săi au făcut tot felul de trucuri pentru a încerca să ocolească falimentul după termenul fiscal din 30 septembrie.

În acest context, Societatea Secretă Asiatică, cei mai mari creditori ai Corporației care este America, examinează în mod serios propunerea Societății Dragonul Alb ca, Canada să preia SUA în stare de faliment și să restabilească democrația în această țară, statul de drept și sănătatea. Într-un astfel de scenariu, armata americană ar rămâne finanțată pe deplin atât timp cât ar promite să lucreze pentru binele comun. Acest lucru va pune imediat capăt celor mai multe suferințe și conflicte din lume.

Francezii, sub președintele slujitor fidel lui Rothschild, Emmanuel Macron, fac de asemenea o mișcare pentru a obține controlul în SUA. Donald Trump, fostul general american Joseph Dunford, șeful CIA – Mike Pompeo și consilierul pentru securitatea națională, H.R. McMaster, au fost invitați în Franța pentru sărbătorirea Zilei Bastiliei, în timp ce 200 de soldați americani au condus parada militară de acolo. Sursele Pentagonului spun că francezii au sugerat că ei, și nu germanii, ar trebui să fie primul contact al SUA în Europa. De asemenea, francezii au propus acțiuni militare comune în Africa și Orientul Mijlociu împotriva ISIS, precum și împotriva chinezilor, spun sursele Pentagonului.

Rothschild-ii francezi încearcă, de asemenea, să convingă regimul Trump să-i permită sclavului lor, ministrul japonez de finanțe Taro Aso, să fie următorul prim-ministru al Japoniei și astfel să permită Rothschild-ilor să continue să le prăduiască țara. Cineva ar trebui să le reamintească francezilor că întreaga idee de cădere a Bastiliei a fost să pună capăt regulilor liniei genealogice a celor ca Rothschild.

Există, în orice caz, o curățenie ce continuă în Washington. Fostul lider de rang înalt al regimului lui Barack Obama, procurorul general Loretta Lynch, a oferit mărturii consistente despre șefii mafiei lor khazare precum Clintonii. Pe de altă parte, fostul președinte american Barack Obama susține că el era de fapt un agent dublu și că acum este dispus să dezvăluie pe deplin tot ceea ce a învățat în timpul în care a fost președintele Corporației America, potrivit surselor CIA.

Citiți și:
«Așa va izbucni al Treilea Război Mondial!» – Avertismentul care vine de la unul dintre bogații lumii
Iohannis în postura de servitor la Poarta Washingtonului, tratat în bătaie de joc atât de Trump cât şi de jurnaliştii americani de la faţa locului


yogaesoteric
1 octombrie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More