Actualizare Ben Fulford (19.02.2018) – Mega-bătălia financiară va escalada spre sfârșitul lui februarie, începutul lui martie

 

Lupta secretă pentru planeta Pământ intră într-o fază critică în următoarele săptămâni, mai ales în domeniul finanțelor, în care se dă o bătălie epică pe trei căi, sunt de acord mai multe surse. În această bătălie, criptomonedele și yuanul chinez se luptă unele cu celelalte și, de asemenea, luptă pentru a înlocui actualul sistem bancar occidental centralizat, deținut de persoane private, bazat pe petrodolar, euro și yenul japonez.

În cea mai mare mișcare, mănușa a fost aruncată de chinezi pe măsură ce provoacă petrodolarul S.U.A., cu anunțul oficial de începere din 26 martie de tranzacții futures ale petrolului în yuani bazați pe aur. Sursele asiatice ale societății secrete spun că Anul câinelui, care abia începe, aduce de obicei volatilitate (în acest caz probabil în piețele financiare) înainte ca lucrurile să se stabilizeze într-o nouă stare de normalitate, pe măsură ce anul avansează. Aceasta înseamnă că finanțiștii chinezi sunt pregătiți pentru un război financiar odată ce se vor întoarce de la sărbătorile de noul an.

Această mișcare a Chinei împotriva petrodolarului coincide cu o amenințare a Rusiei de a se retrage din sistemul internațional de plăți SWIFT, controlat de Vest. O sursă CIA din Asia declară că a fost informat de omologii săi ruși că, dacă Rusia va începe comerțul fără a utiliza conturile internaționale de tranzacționare SWIFT și va trece complet la sistemul chinez de plăți interbancare (CIPS), „va exista cel puțin o duzină de alte națiuni care vor face acest schimb în câteva zile”.
https://www.rt.com/business/418665-russia-banks-ready-shut-swift/
https://www.zerohedge.com/news/2018-02-14/russian-deputy-pm-our-banks-are-prepare-survive-without-swift

Între timp, un agent canadian din serviciile secrete notează că „Primul Ministru Dmitri Medvedev al Rusiei este, de asemenea, CEO al Federației Ruse, licențiat să opereze din Londra. Deci, dacă este dat ordinul să se îndepărteze de sistemul SWIFT, dolarul american moare pur și simplu și vom vedea o inflație uriașă.” Ceea ce vrea să spună prin aceasta este faptul că districtul financiar din Londra și, implicit, Comunitatea Britanică de 2,4 miliarde de membri, se vor alătura rușilor și chinezilor în decăderea dolarului american.

Există, de asemenea, o mare presiune pentru a înlocui petrodolarul cu o criptomonedă acoperită în aur, care ar putea să rivalizeze influența yuanului chinez, potrivit Rusiei, CIA, Pentagonului, Guvernului japonez și altor surse implicate în acest proiect, despre care discutăm în detaliu mai jos.

Aceste evoluții sunt probabil motivul pentru care membrii importanți ai Lojei francmasonice P2, controlorii sistemului actual al dolar / euro / yen, au contactat săptămâna trecută [săptămâna 12-18 februarie, n.n.] Societatea Dragonul Alb (SDA) pentru a cere pacea.

Tot săptămâna trecută [12-18 februarie, n.n.], fostul agent CIA și fondatorul Diviziei de Informații a Marinei (oamenii care au făcut raidul recent în sediul CIA), Robert David Steele, a apărut săptămâna trecută în Japonia pentru a se întâlni cu membrii SDA.
http://robertdavidsteele.com/

Amintiți-vă că generalii de vârf din regimul Trump, inclusiv secretarul apărării – Jim Mattis, șeful Statului Major al Casei Albe – John Kelly, și președintele Șefilor Statelor Majore – Joseph Dunford, erau toți generali din Marină, astfel că momentul sosirii lui Steele în Japonia nu este o coincidență. În Japonia, Steele s-a întâlnit cu membri ai societăților secrete asiatice, brokeri de putere de la vârf, membri ai familiei regale japoneze și cu alții. Discuțiile s-au axat pe idei pentru o alternativă la paradigma economică occidentală existentă. Domnul Steele consideră că în costul unui produs trebuie inclus costul real al producerii lui. Exemplul pe care l-a dat a fost acela că utilizarea de agenți cancerigeni periculoși în producerea de telefoane inteligente ar duce la cancer printre lucrătorii din fabricile de telefoane, și costul acestui cancer ar trebui inclus în prețul telefonului. Diferitele părți au convenit că, de exemplu, costul poluării ar trebui să fie plătit integral de către poluatori.

Există, de asemenea, un acord general că sistemul actual de bănci centrale aflate în proprietate privată distruge planeta și trebuie să fie închis. O sursă CIA din Asia, implicată în discuții, a declarat că țările ASEAN (Singapore, Malaezia, Thailanda, Brunei, Indonezia, Filipine, Cambodgia, Laos, Vietnam și Myanmar) se pregătesc să înceapă procesul prin naționalizarea băncilor centrale. Cu toate acestea, au existat dezacorduri cu privire la criptomonede. Reprezentantul asiatic al societății secrete a declarat că în China s-a luat o decizie în februarie 2017 pentru a înceta să se susțină criptomonedele, deoarece se temeau că o „AI necinstită” (Inteligență Artificială) ar putea „să preia controlul asupra acestora și astfel să preia controlul asupra societății umane”.

Cu toate acestea, reprezentantul asiatic al societății secrete a declarat că este dispus să sprijine ideea Societății Dragonul Alb (SDA) pentru o criptomonedă acoperită în aur, dar numai dacă li se aduce dovadă că aurul există. SDA a promis să furnizeze dovezi detaliate asiaticilor sub forma unei cantități valide statistic, pe bază de probe. Depozitele de aur se găsesc în Bougainville, Indonezia și în alte părți ale lumii, și nu sunt legate de peșterile legendare pline de aur ale „conturilor colaterale globale”. Acestea vor fi exploatate folosind tehnologii ecologice. În orice caz, chiar criptomonedele actuale, susținute doar de computere și de psihologia umană, sperie proprietarii sistemului financiar existent. De exemplu, Arizona, Florida și Wyoming permit în prezent ca taxele să fie plătite prin criptomonede, în ciuda volatilității lor. Nu va dura mult ca alte state să le urmeze.

Acesta este motivul pentru care Agustin Carstens, directorul general al Băncii Reglementelor Internaționale (BIS), banca centrală a băncilor centrale, a declarat în primul său discurs public la 6 februarie că: „Dacă autoritățile nu acționează în mod preemptiv, criptomonedele ar putea deveni mai interconectate cu sistemul financiar principal și ar putea deveni o amenințare. Cel mai important, ascensiunea meteorică a criptomonedelor nu ar trebui să ne facă să uităm rolul important pe care îl joacă băncile centrale ca administratori ai încrederii publice. Simbolurile digitale care țin loc de monedă nu trebuie să submineze această încredere.”
https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-02-06/bis-chief-sees-strong-case-for-intervening-on-cryptocurrencies

BRI, apropo, este locul în care teoria conspirației întâlnește așa-numitele canale de știri principale. Publicații precum The Wall Street Journal și The Financial Times sunt pline de articole despre declarații ale BRI care afectează întreaga planetă, dar BRI nu este răspunzătoare în fața niciunui guvern de pe pământ și nimeni nu i-a ales (puteți confirma acest aspect prin apelarea BIS la +41 61 280 8080).

Celălalt punct este acela că piețele bursiere aranjate, scandalul Libor, șocul Lehman etc. au subminat deja orice încredere pe care a avut-o cineva vreodată în bănci. În orice caz, sursele Pentagonului spun: „Noul sistem financiar global se apropie, în condițiile în care bazele DUMB (baze militare subterane adânci), laboratoare, sateliți, baze subacvatice și alte facilități militare (ale cabalei) au fost distruse”.

De asemenea, pregătirile pentru o nouă monedă pan-africană avansează acum că „Zimbabwe este stabilă din punct de vedere politic, pentru ca dolarul său să devină moneda de rezervă pentru Africa, deoarece liderul opoziției de lungă durată, Morgan Tsvangirai, este mort”, spun sursele.

Evoluții ca toate cele menționate mai sus, în special începutul comerțului cu țiței susținut de yuani bazați pe aur, sunt motivele pentru care Loja Francmasonică P2, conducători ai sistemului vechi petrodolar, negociază pacea cu Societatea Dragonul Alb. Grupul P2 a fost informat că trebuie să anunțe o anulare jubiliară, dintr-o dată, a tuturor datoriilor la nivel mondial, precum și o redistribuire a activelor frauduloase, ca punct de plecare pentru o nouă paradigmă financiară.

De asemenea, li s-a cerut să instruiască ONU, Grupul G7, Banca Mondială și alte filiale să anunțe o campanie de mai multe trilioane de dolari pentru a salva planeta. Ca parte a acestui fapt, va fi creată o agenție de planificare nouă, creată pe principii meritocratice și transparentă, pentru a realiza aceste planuri în consultare cu oamenii de pe planetă. După această cerere, nu a fost primit niciun răspuns pozitiv de la P2, astfel încât procesul de înlăturare a acestora din toate pozițiile de putere va continua până la finalizare.

Îndepărtarea de la putere a archonului-satanist și ucigaș în masă Benyamin Netanyahu, acum că a fost acuzat de poliția israeliană, va fi următorul pas în acest proces. Netanyahu încearcă să dețină ostatici cetățenii evrei din Israel, amenințând cu un război suicidar cu Iranul. Cu toate acestea, sursele CIA evreiești spun că este inevitabil ca Netanyahu să meargă la închisoare și „Dacă mafiotul khazar Netanyahu merge la închisoare, el nu va ieși în viață”. Se pare că evreii se trezesc în cele din urmă la faptul că încă se află în captivitatea lor babiloniană, după mii de ani, și sunt pe cale să se elibereze în cele din urmă.

În acest context, cel mai recent „incident de împușcare” din Florida pare să fi fost o încercare de a speria evreii să rămână într-o supunere continuă. Iată ce au spus sursele Pentagonului: „Nu a fost o împușcare obișnuită, ci un mesaj către mafia evreiască, deoarece liceul Parkland, Florida are 40% evrei și 5 din cei 17 morți sunt evrei”.

Spune multe despre starea Statelor Unite exprimarea „incident obișnuit de deschidere a focului asupra mulțimii într-o școală”. În orice caz, această sursă spune: „Parkland este și spitalul din Texas în care a fost dus John F. Kennedy când a fost împușcat, așa că și acesta a fost un mesaj pentru Bush-i și Israel.”

De asemenea, această sursă ne informează că „actorul anti-trump Robert De Niro poate fi expus pentru că este client al unui grup internațional de prostituție cu minori”.

De asemenea, sursa Pentagonului spune că NSA a confirmat acum că președintele american Donald Trump a câștigat votul popular cu 70 de milioane de voturi, față de 57 de milioane pentru Hillary Clinton.

Îi dorim lui Trump ce-i mai bun, dar este încă greu să vezi cum Washington D.C. va reuși să evite o declarație oficială de faliment.


Citiți și:

Marionetele Cabalei satanice se dau de ceasul morții să îl răstoarne pe Trump de la putere…

Nebunia bancherilor şi a sistemului financiar a crescut după criză

O importantă știre bombă: Un ordin executiv al lui Trump vizează cu mult curaj Guvernul din umbră… 
 

yogaesoteric
27 februarie 2018

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More