Actualizare Ben Fulford (8 iulie 2019): Victorie majoră, toate cele trei obeliscuri ale puterii au căzut: Washington DC, Londra și Roma

 

În prima săptămână a lunii iulie a.c., a fost repurtată o victorie majoră pentru omenire, în timp ce mafia khazară a pierdut controlul în toate cele trei centre ale puterii occidentale, Washington DC, Londra și Roma, potrivit surselor din Pentagon și altor surse. Fiecare dintre aceste capitale are un obelisc care simbolizează, în mod specific, puterea militară, pe cea financiară sau puterea religioasă.

„Trump a declarat independența Americii față de Statul Profund pe 4 iulie, când președintele rus Vladimir Putin l-a întâlnit pe Papă, iar Boris Johnson a devenit prim-ministrul Marii Britanii într-un Brexit fără acord, oferindu-se Pălăriilor Albe controlul asupra celor trei obeliscuri ale puterii globaleˮ – au rezumat situația sursele din Pentagon.După cum probabil știți, Washington DC reprezintă puterea militară a Cabalei, City of London pe cea financiară, iar Vaticanul din Roma pe cea ideologică prin religie (N.B.)

Aceasta înseamnă că războiul civil nedeclarat din Occident este în mare parte încheiat. Acum, un Occident unificat va negocia cu restul lumii, în special cu Asia, cu privire la modul de îmbunătățire a vieții și cum ne vom conduce planeta, după cum afirmă mai multe surse. Desigur, aceasta va dura mult timp, deci nu este cazul să ne aşteptăm la un anunț brusc, dramatic – avertizează sursele.

Lupta care a condus la această victorie în războiul civil occidental nedeclarat a putut fi văzută la știri sub forma unor evenimente aparent fără legătură unele cu altele. Printre acestea s-au numărat scufundarea unui submarin rusesc, cutremure la o bază navală americană, arestarea șantajistului pedofil Jeffrey Epstein și multe altele.

Să începem cu submarinul rusesc. Paisprezece ofițeri navali ruși, inclusiv șapte amirali, au fost uciși în prima săptămână din luna iulie într-un submarin rusesc de top, potrivit știrilor și surselor oficiale ale guvernului rus. Ceea ce nu s-a raportat este faptul că submarinul a fost atacat pentru a răzbuna scufundarea unui submarin israelian în Golful Persic, potrivit surselor militare ruse și americane. Rapoartele apărute la scurt timp după incident pe site-ul Debka, care are legături cu Mossad, și care ulterior au fost șterse, au încercat să pună distrugerea submarinului rus pe seama americanilor. Aceasta a fost o altă încercare israeliană evidentă de a declanşa cel de-al III-lea război mondial.

Potrivit surselor din Pentagon, „Submarinul nuclear Losharik a fost «prăjit» cu o armă cu energie direcționată (DEW) în scopul de a declanșa al treilea război Mondial, ceea ce nu s-a reușit, iar controlorii cabalei au putut suporta imediat consecințele acțiunilor lor, în retur, înregistrându-se nu doar unul, ci două cutremure la baza navală China Lake Naval Air Weapons din California de Sud.ˮ Înregistrările seismografice ale cutremurelor din California prezintă semne distinctive care indică faptul că acestea au fost rezultatul unor explozii și nu au fost cauzate de forțele naturii.
Vizionați acest videoclip de la minutul 2:28 pentru confirmare.

Submarinul rus controla de la distanță o dronă nucleară subacvatică rusească, iar ofițerii și-au dat viața pentru a împiedica lansarea acesteia, spun surse rusești. De aceea, familiilor soldaților ruși care au murit în această acţiune li s-a spus că ei au evitat un „dezastru planetarˮ.

Baza care a fost atacată a făcut parte din complexul de baze naziste Paperclip, care include şi binecunoscuta Arie 51, spun sursele din Pentagon.

Este interesant în acest context că nazistul Jeb Bush a lansat următorul tweet cu câteva ore înainte ca Trump să anunțe victoria asupra Statului Profund: „Este un fapt al istoriei americane că trei dintre cei cinci președinți fondatori au murit la aniversarea Zilei Independenței. Dar a fost doar o coincidență?”

Bush a fost, fără îndoială, furios și speriat, deoarece părinții lui, Barbara și Herbert Walker Bush, au fost executați iar fratele său George Bush Jr. arestat. Se poate presupune că Jeb a fost arestat și el în urma acestui tweet trădător.

„Operațiunea de doborâre a Israelului, a cercului pedofil și a șantajului sionist a început la 6 iulie cu agentul Mossad Jeff Epstein, arestat pentru trafic sexual de minori, acţiune ce ar putea conduce la mai multe arestăriˮ, spun sursele din Pentagon.

O privire asupra agendei negre a lui Epstein ne dezvăluie, printre multe altele, următoarele nume: Tony Blair, Richard Branson, Edgar Bronfman, Bill Clinton, prințul Pierre d’Arrenberg, Steve Forbes, Dustin Hoffman, Mick Jagger, Michael Jackson, senatorul Edward Kennedy, Henry Kissinger, Rupert Murdoch, Jessica și Hannah Rothschild (partea engleză) și Evelyn și Edward de Rothschild (partea franceză), prințul saudit Salman, Larry Summers și Ivanka Trump. Faptul că ei se află în agenda neagră a lui Epstein nu este o crimă, ci este doar un bun indiciu că acești oamenii au fost ispitiți cu parteneri sexuali minori și apoi au fost filmați și șantajați dacă au cedat acestei ispite. Donald Trump a fost, de asemenea, un vizitator al acelei insule (insula lui Epstein – unde aveau loc diverse petreceri cu acest scop ascuns) și, probabil, timpul va spune dacă s-a opus tentației sau nu.

Deoarece anchetatorul lui Trump vis-à-vis de Rusia, Robert Mueller, era apropiat de Epstein și, din moment ce fiica lui James Comey, directorul FBI care a fost concediat de Trump, face parte din echipa care l-a arestat pe Epstein, putem fi siguri că implicarea lui Trump (dacă este cazul) nu va fi răstălmăcită. Efectele arestării lui Epstein vor continua ceva vreme. Cu toate acestea, faptul că a fost arestat și că 2000 de pagini de informații referitoare la arestarea și condamnarea sa anterioară au fost făcute publice, înseamnă că acest fapt nu va fi băgat sub covor. Astfel, aceasta este o victorie majoră împotriva cabalei.

În orice caz, în ciuda victoriei din Occident, lupta pentru planetă ca întreg este departe de a se sfârși. Acum se pare că khazarii își activează celulele adormite iraniene pentru a declanșa cel de-al III-lea Război Mondial. Amintiți-vă că Marc Rich de la Glencore Commodities (iertați de Bill Clinton) a plătit oficiali ai guvernelor iranian și israelian pentru profiturile din „bomba iranianăˮ a viitoarelor contracte de petrol manipulate pe zeci de ani. Ceea ce a dezvăluit acest scandal este că există câțiva infiltrați ai mafiei khazare la cel mai înalt nivel al guvernului iranian. Acesta este motivul pentru care anumiți oficiali guvernamentali iranieni fac acum brusc amenințări nucleare în tandem cu omologul lor khazar, Benjamin Netanyahu, din Israel.

Facțiunea khazară germană și EUSSR-ul lor vor continua probabil să încerce să provoace probleme în Ucraina și în alte părți ale Europei de Est. La începutul lunii iulie au arătat întregii lumi că UE nu a fost niciodată o instituție democratică, prin ignorarea Parlamentului UE și impunerea ministrului german al apărării, Ursula von der Leyen, ca președinte al Comisiei Europene.

Între timp, britanicii au reamintit europenilor că încă au capacitatea tehnică de a închide Mările Baltică și Mediterană. Au făcut aceasta trimițând cea mai mare escadrilă navală din Marea Britanie de la Primul Război Mondial încoace în Marea Baltică, împreună cu nave a șapte națiuni aliate. În același timp, britanicii au confiscat un tanc petrolier iranian care trecea prin Strâmtoarea Gibraltar.

Marea Britanie nu mai poate guverna mările, dar se pare că încă mai poate controla Atlanticul de Est. Presupunem că această postură este legată de negocierile în curs de desfășurare pentru Brexit. Armata SUA, spre deosebire de britanicii gălăgioși, urmărește să formeze o alianță cu Rusia. Se pare că înmânarea unui avion american F-35 rușilor a ajutat la încheierea tranzacției. Aceasta este alianța creștină pe care o cereau de multă vreme Rusiei. Aceasta a fost în spatele întâlnirii de la începutul lunii iulie dintre Papă și Putin, spun surse din Pentagon.

Acest aspect va fi vizibil pentru public în tranzacțiile de arme. „Pentru a zdruncina chiar mai mult complexul militar-industrial, Trump ar putea să nu sancționeze Turcia, India și China pentru cumpărarea rachetelor antiaeriene rusești S-400, iar Egipt, Irak, Qatar, Coreea, Vietnam, Arabia Saudită și Maroc le-ar urmaˮ, explică sursele din Pentagon.

De asemenea, „Într-un boicot condus de G20, gazda din 2020, Arabia Saudită, a anulat achiziționarea a cincizeci de avioane 737 MAX, dând o lovitură majoră companiei Boeingˮ, spun sursele. „Multe companii aeriene și locatorii de aeronave, cum ar fi Korean Air, Air Canada, Malaysian Airlines, Lion Air, Aeromexico, FlyDubai, GOL, Virgin Australia, TUI, Singapore Airlines, SpiceJet, GE, Mitsubishi, Sumitomo Bank of China și Banca de Dezvoltare a Chinei pot urma exemplulˮ, adaugă acestea.

De asemenea, vor fi desfășurate acțiuni ale forțelor speciale împotriva principalilor giganți high-tech Google, Facebook și PayPal, susțin surse din CIA și Loja francmasonică P2. Acestea, combinate cu atacurile menționate mai sus împotriva bazei din China Lake, fac parte dintr-o ofensivă continuă împotriva rețelei satanice din California, spun ei. Pentru câteva date despre aceste aspecte, urmăriți acest interviu acordat de un martor despre infiltrarea satanică a armatei americane în California. Acesta vorbește despre un colonel Michael A. Aquino, al cărui nume este frecvent întâlnit când se investighează legătura dintre finanțele de nivel înalt și satanism.

Apropo de sataniști, agentul gnostic Illuminati „Alexandru Romanovˮ a fost otrăvit cu marijuana îmbibată cu PCP (penciclidină, un drog puternic care este cunoscut pentru alterările stărilor de conştienţă pe care le produce) după ce ne-a contactat. Acesta a devenit brusc paranoic și megaloman. De asemenea, a început să vadă obiecte obișnuite, cum ar fi echipamente pentru terenuri de joacă, ca fiind „super-arme de distrugere a Pământuluiˮ sau „artefacte extraterestreˮ. În cele din urmă, Romanov și-a revenit, după ce a fost internat de trei ori la un spital de boli nervoase.

Știm exact cine a făcut aceasta și ce lanț de comandă este în spatele acestei acțiuni. Traseul duce spre Zug, Elveția, prin intermediul unor agenți cunoscuți, cum ar fi Leo Zagami, avocatul familiei Rothschild – Michael Greenberg de la CSIS (Center for Strategic and International Studies – un think-tank din Washington DC, care produce studii politice, analize strategice ale diferitelor probleme politice, economice şi de securitate din lume, cu focalizare pe relaţiile internaţionale, comerţ, tehnologie, finanţe, energie şi geostrategie), agentul Michael Cottrell, anumiți membri ai familiei mafiote Sumiyoshi etc. Există și alte nume pe care le cunoaștem, dar le păstrăm secrete pentru moment din motive operaționale.

Cu toate acestea, dorim să încheiem acest raport cu o notă mai optimistă, subliniind câteva știri bune. Una dintre ele a fost lansarea unui bloc comercial african care unește 55 de națiuni și 1,3 miliarde de oameni.

Datele demografice arată clar că, în timp ce începe era asiatică, India și Africa, cu populațiile lor mult mai tinere și în creștere, vor fi în frunte.

În cele din urmă, ne-am bucurat de un raport care a identificat o zonă de dimensiunea Chinei și a SUA combinate, care nu este folosită pentru agricultură şi care ar putea fi ușor împădurită cu copaci nativi. Raportul solicită plantarea a 1,2 trilioane de copaci în aceste zone, aceasta fiind cel mai ieftin mod de a opri distrugerea mediului.

Faptul de a planta 1,2 trilioane de arbori poate părea ceva enorm, dar autorul acestui articol (Ben Fulford) a plantat personal peste 300.000 de copaci (aproximativ 1.300 de arbori pe zi, pe parcursul a patru sezoane de plantare de primăvară, totalizând 240 de zile). Aceasta înseamnă că ar fi nevoie doar de 4 milioane de oameni și mai puțin de un an pentru a reîmpăduri 11% din suprafața globului. Aceasta arată cât de ușor am putea rezolva problemele planetei dacă ar exista cooperare reală şi conduceri competente.

De aceea este atât de important să învingem fanaticii religioși ai cabalei care caută cu disperare să declanșeze cel de-al III-lea Război Mondial. De aceea este necesar să luptăm până la victorie.


Citiţi şi:

Actualizare Ben Fulford (1 iulie 2019): Pentagonul preia G20, va face presiuni pentru pacea din Orientul Mijlociu și federația mondială

Ben Fulford (23.07.2018) – Mafia khazară condamnată ca urmare a acordului secret Putin – Trump

Alianța Pământului

 

yogaesoteric
10 septembrie 2019


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More