Actualizare Benjamin Fulford (7 ianuarie 2019) – Tribunalele militare încep executarea cabaliștilor


Fostul lider al majorității Senatului, Harry Reid, este următorul cabalist care va fi executat de tribunalele militare


Trădătorul Bundy Ranch, fostul lider al majorității Senatului, Harry Reid, se va alătura lui John McCain și lui George Bush Sr. și va fi executat pentru trădare, spun surse din Pentagon. Ca și McCain, Reid va muri de cancer și va avea dreptul, așa cum le este permis condamnaților, la câteva cuvinte, spun sursele. Reid a ales să îl critice vehement pe președintele Donald Trump.

În timp ce personalităților de rang înalt, precum Reid, li se permite să moară „natural”, altele vor fi executate prin injectare letală, spun sursele din Pentagon. Sursele confirmă, de asemenea, că tribunalele militare au început deja procesele și că justiția militară este rapidă.

Închiderea guvernului SUA este de natură să conducă la declararea legii marțiale, spun sursele. Scenariul care se desfășoară va conține intervenția militară după ce gardienii închisorilor neremunerați și cei din siguranța aeroportului vor pleca de la locul de muncă, în timp ce beneficiarii de tichete alimentare vor începe revoltele foamei. Armata americană este finanțată integral pentru anul următor, deci nu este nevoie să vă faceți griji în legătură cu o revoltă a soldaților neremunerați.

„Curia Romană trebuie să domnească asupra creațiilor lor – trusturi, fundații, Corpuri C, Corpuri S, LLC-uri și așa mai departe. Acum, în interesul lor, Curia a judecat și a lichidat o mare parte a corporațiilor municipale implicate în activități criminale. Aceasta include STATELE UNITE INC., care a făcut obiectul capitolului 7, Falimentul Involuntar. Ei se află acum în curs de evacuare a sediului și trebuie să închidă și să părăsească DC în 90 de zile“ – a informat cu privire la această situație judecătorul Anna Von Reitz.

Ca un vis devenit realitate pentru mulți, acum vedem și mișcări pentru a desființa Serviciul Fiscal Intern și pentru a îngloba Consiliul Federal Reserve în Departamentul Trezoreriei SUA, spun sursele. Printre altele, aceasta înseamnă că impozitele pe venit vor fi eliminate și înlocuite cu o taxă pe vânzări pe produse neesențiale, spun sursele.

Armata americană se pregătește, de asemenea, pentru negocieri privind sistemele financiare cu China, trimițând trupe în Africa și Brazilia, pentru a pune mâna pe resurse cheie și astfel, să poată negocia (coltan pentru dispozitive mobile – un aliaj din minerale speciale; semințe de soia etc.). Cu aceste cărți în mână, Trump se va întâlni cu vicepremierul chinez și expertul financiar Wang Qishan la Davos, pe 22 ianuarie. Resetarea Monetară Globală va fi decisă aici, spun sursele. Deși multe detalii nu au fost încă stabilite, chinezii, americanii și casele regale europene au convenit să înființeze o agenție de planificare viitoare, cu un buget mult mai mare decât ONU, FMI și Banca Mondială, potrivit familiei regale europene și Societății secrete asiatice.

Surse ale familiei regale europene adaugă că s-a ajuns, de asemenea, la un acord pentru a naționaliza toate băncile centrale majore care sunt în prezent în proprietate privată, inclusiv Banca Japoniei și Banca Angliei. Falimentul Corporației SUA va însemna, de asemenea, că deținătorii de fonduri de prosperitate, de creanțe agricole etc. vor primi numai o facțiune din ceea ce dețin, afirmă o sursă din familia regală europeană.

Alt aspect care merită remarcat este că întâlnirea Trump – Wang are loc imediat după Super Luna Sângerie, din 20 și 21 ianuarie. Așa cum am punctat și cu alte ocazii, conducătorii secreți ai Pământului folosesc conjuncturile astronomice pentru a programa mișcări majore. Nativii americani numesc luna plină din ianuarie Luna Lupului, pentru că atunci lupii flămânzi se vor apropia de așezările umane. Faptul că are loc o eclipsă de Lună sau o Lună Sângerie și o Super Lună este un indiciu că sunt planificate niște mișcări majore.

Francmasonii chinezi spun de mult că poate fi nevoie de un război limitat înainte de a se ajunge la o înțelegere finală. Poate că tocmai acesta este motivul pentru care toate portavioanele SUA, învechite și vulnerabile așa cum sunt, se află în porturile lor de origine. În acest context, este, de asemenea, interesant de remarcat faptul că apărarea a crescut din nou în Taiwan.

De asemenea, este posibil să existe o „curățare” a oficialilor de nivel înalt care blochează Resetarea Financiară Globală (GCR). Oameni precum președintele Emmanuel Macron din Franța, prim-ministrul Shinzo Abe din Japonia și Benjamin Netanyahu din Israel îmi vin în minte ca posibilități. Macron este asediat de protestatari patrioți cu veste galbene, care cheamă la revoluție și la naționalizarea Băncii Franței. Abe este atacat pentru vânzarea resurselor de apă ale Japoniei către corporații criminale. Netanyahu se confruntă cu inculparea pentru mai multe crime.

De asemenea, prăbușirea dolarului american, a yuanului chinez, a lirei britanice, a dolarului australian și o creștere bruscă a prețului aurului și a yenului japonez în 2 ianuarie, urmată de un contraatac în ziua următoare, ne dă un indiciu despre jucătorii secreți din spatele GCR. Practic, familiile regale asiatice, care controlează majoritatea aurului mondial, au făcut o mișcare împotriva oamenilor din petrol, care s-au luptat apoi în ziua următoare. Faptul că indicele Nasdaq s-a închis la prețul satanic de 6.666 de dolari (6.665,94 dolari) în acea zi nu a fost evident o coincidență.

În orice caz, Occidentul va continua să se elibereze de elita sa criminală, pregătindu-se pentru resetarea planetară. Pe acest front, vedem o documentație de mare amploare despre secretele de la 11 septembrie, aparent făcută publică de grupul hackerilor „Dark Overlord”, dar probabil de către NSA. Surse din Pentagon spun că documentele sunt eliberate în acest fel pentru a-i da lui Trump o „negare plauzibilă”.

„Ca o broască fiartă lent, Trump joacă un joc lung pentru a calma Israelul în Siria, iar mutarea Ambasadei SUA în Ierusalim va dura până când sioniștii lor vor fi terminați cu dezvăluirile despre operațiunea 11 septembrie”, a descris situația o sursă din Pentagon.

O mișcare importantă a fost demisia bruscă și foarte neobișnuită a sultanului Mohamed al V-lea, regele Malaeziei. Sursele CIA din Asia declară că demisia se datorează implicării sale în scandalul Malaysian 1MDB de deturnare de fonduri, în care sunt implicați Goldman Sachs, fostul prim-ministru malaiez Najib Razak și mulți alții. Acest scandal nu se referă numai la furtul fondurilor guvernamentale din Malaezia, ci și la deturnarea zborului Malaysian 370/17, uciderea în masă a pasagerilor și șantajul nuclear al celor 58 de lideri mondiali în Olanda în martie 2014.

De asemenea, vor exista dezvăluiri despre Fukushima. Surse britanice de vârf spun că eforturile Regatului Unit de a demara precese legate de atacul nuclear și tsunami-ul din 11 martie 2011 au fost împiedicate de „agenții iezuiților”. O sursă, care spune că a fost otrăvită de iezuiți și era cât pe ce să moară, susține că „prim-ministrul britanic, Teresa May, și cel irlandez, David Cameron, acționează în cârdășie criminală împreună cu Enda Kenny și Leo Varadkar, și au jucat un rol esențial în această afacere”.

George W. Bush a fost puternic implicat în atac împreună cu fostul iezuit Peter-Hans Kolvenbach (fostul Papă Negru, n.b.). Sursele au adăugat că președintele american Barack Obama nu a fost implicat.

În plus față de 9/11, 3/11 și Air Malaysian 370/17, publicul mondial ar putea să înceapă, de asemenea, să afle în curând despre sacrificiile umane și alte orori făcute de elita lumii.

De exemplu, iată un răspuns criptat dat de către un membru al familiei regale europene atunci când este întrebat despre sacrificarea de oameni: „Activitățile cultului satanic Cel de-al IX-lea Cerc din întreaga lume sunt o sursă de rușine imensă. Sunt de părere că rețeaua compromisă umană a Mafiei Khazare va fi închisă într-o cutie și scoasă în ultimul moment când va fi necesar. În toate cultele, toți sunt victime. Aceasta este o chestiune extrem de serioasă și trebuie să fie tratată de echipe juridice bine pregătite, este un capitol foarte întunecat din istoria omenirii.”

Odată ce conducătorii psihopați ai Occidentului vor fi în cele din urmă înlăturați și forțați să se confrunte cu crimele lor, omenirea va intra cu siguranță într-o epocă de aur. De exemplu, tocmai a fost anunțat că s-a reușit interferența procesului de fotosinteză, ce permite o creștere de 40% a producției agricole fără a mai fi nevoie să distrugem natura virgină pentru a face loc fermelor. În acest context, am fost rugați să transmitem următorul avertisment președintelui Jair Bolsonaro din Brazilia: „dacă distrugeți chiar și un metru pătrat al bazinului Amazonului înlocuindu-l cu ferme de soia pentru a alimenta porcii din China, tu și fiecare membru al cabinetului veți fi vânați și doborâți“. Dacă Bolsonaro este inteligent, el își dă seama că natura poate coexista cu o densitate mare a populației și cu prosperitatea.

Odată ce noul sistem financiar va fi în plină desfășurare, armata americană va fi redistribuită ca o forță de protecție planetară, iar una dintre funcțiile sale de vârf va fi aceea de a proteja viața naturală rămasă pe această planetă. Ei vor fi, bineînțeles, întotdeauna acolo pentru a-i proteja pe cei slabi și săraci de agresiune și exploatare.

Și în cele din urmă, pentru a cita din Star Trek, li se va permite „Să exploreze lumi noi și neobișnuite, să caute noi forme de viață și noi civilizații, să meargă cu îndrăzneală acolo unde nimeni nu a mai fost înainte”.

Citiți și:

Planurile Americii și Geopolitica

Franța săracă a declarat război dictaturii financiare Rothschild


 

yogaesoteric
17 februarie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More