Actualizare David Wilcock (02.07.2018) – Alianța sechestrează trilioane ce au fost furate de Statul Profund, pregătindu-se să le dea înapoi (II)

 

Citiți prima parte a articolului
 

Implicarea cosmică este vastă și sună precum un film SF

Alianța se luptă să recupereze fondurile furate, să restabilească economia devastată, să pună capăt traficului de ființe umane, să stopeze adevărata cauză a terorismului, să dezvăluie adevărul despre prezența OZN-urilor și să facă publice numeroase „tehnologii interzise” uluitoare.

F1

Imaginea de ansamblu pe care am conturat-o din mărturiile insiderilor, cum ar fi Henry Deacon, Bob Dean, Clifford Stone, Pete Peterson, William Tompkins, Corey Goode și Emery Smith, sugerează că omenirea este deja o specie interstelară. Adevărata amploare și profunzime a progresului nostru tehnologic și a interacțiunii cu civilizațiile extraterestre a fost cu temeinicie ascunsă de noi, și chiar de guvernanți aleși, de la cele cele mai înalte niveluri. Acest secret este foarte probabil că nu va mai continua pentru mult timp.

Va fi indiscutabil dificil să ne adaptăm la adevăr. Am intervievat și am stabilit conexiuni cu insideri cu acces „cosmic”, direct sau indirect, din anul 1993. Adevărul despre contactele cu civilizațiile extraterestre este considerat a fi secretizat pe 35 de niveluri de „Need to Know” („necesar de știut”) deasupra președintelui Statelor Unite. Statul Profund nu este implicat doar în mega-bănci, media și corporații. Ei sunt societatea închisă, elita care a ascuns de populație toate aceste progrese tehnologice rezultate din conexiunile cosmice, păstrându-le doar pentru ei înșiși – le țin secrete chiar și față de guvernele alese ale SUA. Până când nu aveți acces la anumite informații ultrasecrete despre aceste programe cosmice, nici măcar nu veți putea începe să înțelegeți ce se petrece cu adevărat în cercurile interioare. Aceste programe diferite sunt foarte compartimentate.

Am participat la evenimentul Proiectul Dezvăluirea în mai 2001 (program inițiat de grupul condus de dr. Steven Greer), la care 39 de persoane din poziții de vârf s-au prezentat în calitate de denunțători pentru a dezvălui adevărul despre OZN-uri. M-am întâlnit cu majoritatea acestor insideri pe durata celor 4 zile cât a durat evenimentul. Încă de atunci am mai avut și alte surse care mi-au prezentat informații în exclusivitate. Acum, că Emery Smith a ieșit în față, aveți ocazia să auziți direct mărturiile unui nou insider, care m-a ajutat în ultimul deceniu să pătrund în această lume vastă a secretului.

O vastă infrastructură high-tech, în secret total

Dacă luați pentru prima dată contact cu acest gen de informații și nu cunoașteți motivul pentru care economia globală este în criză, este momentul să aflați că banii au fost furați într-o măsură cu adevărat scandaloasă. În mod clar o sumă imensă de bani lipsește. Și este evident că banii nu au dispărut pur și simplu. Totul trebuie să fi mers undeva. Sumele care au dispărut sunt mult mai mari decât ar putea să implice orice lux pe care cei 1% și l-ar permite, cum ar fi casele, mașinile, avioanele și iahturile. Este vorba de suficienți bani pentru a putea construi o întreagă societate – așa cum au făcut chinezii cu sume similare. Acesta este un punct foarte important pe care l-am argumentat matematic într-un articol anterior.

Chiar și „trilioanele și trilioanele” despre care auzim că ar putea fi reintroduse în economie de către Alianță, reprezintă doar o mică parte din suma totală a furtului care a avut loc. Insideri de top arată că o mare parte din banii noștri au fost cheltuiți pentru dezvoltarea unei mari infrastructuri de înaltă tehnologie în baze subterane și în afara pământului, precum și pentru navele și facilitățile necesare pentru a face toate acestea posibile.

Aceasta este marea minciună care pare atât de neînțeles pentru cei mai mulți oameni. Chiar mai rău este faptul că grupul responsabil pentru menținerea acestui vast secret cu privire la super-tehnologia high-tech existentă este implicat activ în practica a ceea oamenii sănătoși numesc răul. Este vorba de mult mai mult decât de un sistem de credințe vag prezentat. Este o religie foarte complexă, cu o mulțime de simboluri diferite, cu care suntem în permanență bombardați. Textele sacre, cum ar fi Biblia, încep să apară mult mai credibile decât majoritatea oamenilor și-ar fi imaginat, odată ce înțelegi cu adevărat ce se petrece de fapt.

Iisus a provocat o mare durere de cap pentru Imperiul Roman.

Aceeași elită s-a mutat pe insulele Marii Britanii pentru a se proteja de invazia terestră și a devenit amenințarea globală din umbră despre care au vorbit profețiile dumnezeiești ale lui Iisus și ale Sfântului Ioan.

Cea mai mare parte a Europei s-a aflat sub controlul Statului Profund până de curând. La fel și protectoratele britanice (Africa de Sud, Australia, Noua Zeelandă și Canada), precum și SUA. Într-adevăr, o mare parte din „lumea civilizată a Occidentului” a fost ținută în strânsoarea acestui cult elitist global. Aceasta este adevărata înțelegere a profeției Sfântului Ioan despre „Marea Fiară care a pus stăpânire asupra Pământului”. Nu încerc să scot vreo religie în față. Mi se par interesante de remarcat asemănările dintre profeția biblică și realitatea ascunsă a lumii de astăzi.

Incontestabil, cabala a intenționat să declanșeze un război nuclear la nivel mondial. Ei au construit o infrastructură subterană foarte vastă, de peste 265 de orașe, în care să se refugieze și să-și continue confortabil viața până când suprafața Pământului va deveni din nou locuibilă. Din fericire, ființele extraterestre benefice au împiedicat în mod sistematic toate încercările elitei malefice de a declanșa un război nuclear. Aceasta a inclus chiar și topirea completă a tuturor focoaselor nucleare din SUA și URSS, la un moment dat în 1990. Mai mulți insideri, inclusiv Bob Dean și Pete Peterson, au confirmat că acest eveniment a avut loc: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3195416/Aliens-tried-save-America-nuclear-war-UFOs-shot-missiles-White-Sands-protect-Earth-claims-former-astronaut.html

URSS a fost extrem de demoralizată de pierderea întregului lor arsenal nuclear și nu a mai putut continua șarada – ceea ce a făcut-o să colapseze în anul următor.

Mulți alți insideri au raportat despre OZN-uri care apar deasupra bazelor cu rachete nucleare, dezactivând toate focoasele. Povestea devine foarte interesantă odată ce ne dăm seama că ființele din textele noastre antice sunt foarte reale. Aceste ființe realizăm că sunt mai mult decât tridimensionale – sau, mai precis, multidimensionale – odată ce ne dăm seama că nu au plecat niciodată.

Emery Smith este cel mai recent dezvăluitor care prezintă rapoarte despre multiple interacțiuni directe cu extratereștrii care lucrează în baze corporatiste / militare subterane.

Statul Profund și-a dorit foarte mult să ne pierdem orice speranță, în ideea că ar putea exista vreo opoziție credibilă pentru a le contracara agenda lor sinistră. În realitate, grupuri puternice de opoziție au existat de-a lungul timpului. Ei au fost în mod surprinzător aproape de reușită în mai multe rânduri, numai în secolul al XX-lea. Acum, avântul este de neoprit. Există o amplă mișcare de reformă care se desfășoară în întreaga lume. Multe facțiuni diferite opuse lucrează împreună în ceea ce numim Alianța. Dacă Q are dreptate, Alianța urmează în curând să facă prima dintr-o serie de mișcări foarte importante, în văzul tuturor.

Ascunzându-se la vedere

Pentru mine, aspectul cel mai surprinzător al Cabalei / Statului Profund / așa-zișilor Iluminați este cât de flagrant și cât de des își afișează simbolismul lor religios ocult. Îl vedeți peste tot – în filme, videoclipuri muzicale, emisiuni TV, jocuri video, ceremonii de premiere și altele asemenea. Odată ce înțelegeți care este setul de simboluri la care recurg, cum ar fi arcul masonic, stâlpii masonici, echerul și compasul, ochiul atotvăzător, piramidele, obeliscurile, codurile numerice, „îngerii căzuți” și așa mai departe, nu veți mai privi ,,divertismentul” în același mod. În mod firesc, odată ce veți începe să descoperiți aceste simboluri într-un film, veți găsi apoi zeci de exemple peste tot în exterior. Este o experiență psihică zguduitoare, de „trezire”, înțelegerea faptului că aceste semne ale prezenței lor au fost „ascunse la vedere” tot timpul. Religia satanică pe care acest grup o practică le cere să ne dea indicii despre asta. Potrivit lui Q, această cerință va conduce la căderea lor.

Gândiți-vă la o bancă ca la o vastă schemă Ponzi

Un alt element cheie pe care trebuie să-l amintim, mai ales dacă vom ajunge să vedem trilioane de dolari furați reintroduși în economie, este povestea băncilor „prea mari pentru a se prăbuși”.

Dr. James Glattfelder și colaboratorii au dovedit că doar 147 de corporații câștigă în secret 80% din totalul banilor care sunt făcuți în lume. Echipa lui Glattfelder a publicat primele 50 dintre aceste corporații și este o veritabilă listă „Who’s who” a băncilor „prea mari pentru a se prăbuși”. Scandalul LIBOR și alte scandaluri au arătat că aceste mega-bănci par să concureze între ele. De fapt, ele manevrează propriile ratinguri de credit pentru a părea mult mai solvabile decât sunt. Totul este de fapt o mare schemă Ponzi (gen Caritasul românesc din anii 90, n.b.). Înșelătoria este atât de mare încât îl face pe Bernie Madoff să pară un elev de trei ani al unui profesor de școală duminicală.

Imaginați-vă că aveți o singură bancă care a creat multe diviziuni în scopul „divide și cucerește”. În tot acest timp, concurența lor aparentă este o fraudă – și Cabala continuă să profite, indiferent care dintre entitățile bancare este mai performantă la un moment dat. Cu toate acestea, suntem în continuare forțați să folosim aceste utilități pentru a funcționa în lume și pentru a putea să facem ceva. Actualul sistem bancar este în curs de reformă masivă, ca urmare a numeroaselor procese penale, dar este în mod clar nevoie de mai multe transformări și conștientizări. Sumele colosale de bani care curg prin mâinile acestui grup le permit să finanțeze în mod constant propaganda deghizată în divertisment scump.

Trilioanele vor fi returnate

Sunt fericit că avem acum cele mai recente informații ale Alianței. Informările primite au arătat că negocierile majore referitoare la returnarea a trilioane de dolari furați au fost făcute în perioadele de pauză din postările lui Q. Se pare că persoanele care au fost deja reținute și interogate, în paralel cu activitatea de investigație a Alianței, au dus la descoperirea mai multor locuri în care au fost ascunse sume masive din fondurile furate. Va fi necesar să reabilităm lumea și sistemele societății noastre și să restabilim încrederea publică în instituții. Aceste fonduri de prosperitate ar trebui să meargă în această direcție.

Folosind logica

Un exercițiu simplu de logică dezvăluie faptul că mulți oameni de la toate nivelurile de putere nu vor fi de acord cu o agendă a suicidului. Oamenii din Cabală sunt celebri pentru comiterea actelor de trădare. De fapt, o informatoare care a făcut dezvăluiri despre așa-zișii Iluminați, Svali, a arătat că „trădarea este prima regulă a Ordinului”. Acesta este un aspect pe care părinții cultului îl vor spune ucenicilor lor după ce i-au supus unor experiențe groaznice.

Gândiți-vă ce s-ar petrece în cazul în care calculatorul dvs. ar funcționa pe un principiu similar. Hard-disk-ul ar trăda CPU-ul, care a complotat ceva în secret împotriva memoriei – și nimic nu ar mai funcționa. Este foarte, foarte important să realizăm că orice formă de expunere publică a lor sau de trezire cu privire la ceea ce face acest grup este literalmente letală pentru ei. Singura excepție ar fi fost dacă ei ar fi îngenunchiat deja lumea, ceea ce, din fericire, nu au făcut. Planul lor „Noua Ordine Mondială” presupunea dezvăluirea adevăratei lor identități doar după ce majoritatea dintre noi am fi murit, iar puținii rămași ar fi murit de foame fără ajutorul lor direct, imediat. Ei nu își pot permite ca secretele lor să fie expuse în mod deschis și public în lumea de astăzi, chiar dacă ei continuă să ne expună religiei lor, prin opere și activități de „divertisment” aparent ficționale și prin evenimente publice simbolice.

Mă aștept la noi informări

O altă informare autorizată a Alianței a venit din sursele noastre, în urma cererii mele explicite de a obține mai multe date, chiar înainte de a publica acest articol. Legendarul deja colonel Sigmund, care până acum nu a ieșit încă în față, dar probabil o va face în viitorul apropiat – și va arăta exact ca în portretul pe care i l-am desenat.

 

Sigmund a dezvăluit acum că indivizii răi infiltrați în Ufologie vor fi expuși în mod sistematic, pe măsură ce vom trece la mișcări legale mai ample împotriva Cabalei. Acest lucru va pune capăt multor operațiuni divide et impera pe care acest grup le execută asupra comunității noastre. Alianța PSS ne spune că nivelul de infiltrare este uluitor; include persoane care în secret sunt plătite de agenții de informații. Așteptați-vă la o mare varietate de surprize neplăcute și controversate. Despre unele „nume mari” ar putea ieși la iveală lucruri foarte urâte și pot fi chiar arestați. Nu am idee ce fel de dovezi vor fi prezentate, dar ar trebui să fie destul de surprinzătoare.

Și nu, pământul nu este plat, nici nu este o cupolă cu alt oraș deasupra. Destul cu asta. Băieții fumează ierburi tari și sunt plătiți cu mulți bani de Cabală pentru a veni cu prostiile astea.

Citiți și:

Sfârşitul jocului 2 (I)

Momentul critic în prăbușirea Statului Profund se petrece acum (I)

 

yogaesoteric
2 august 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More