Acuz!

Eu, Primo Laurențiu, vă acuz pe voi, politicienii ce aţi condus România în ultimii 32 de ani, de următoarele fapte săvârşite împotriva României şi a poporului român:

 1. Aţi înşelat poporul spunând ca vreţi să îi oferiţi o viaţă mai bună. În fapt aţi vrut o viaţă mai bună doar pentru voi şi pentru acoliţii voştri.
 2. Aţi furat miliarde de dolari din bugetul statului deturnând banii de la buget spre conturile firmelor voastre şi ale acoliţilor voştri.
 3. Aţi căpuşat vreme de 32 ani toate firmele de stat, distrugând întreaga economie de stat.
 4. Aţi încălcat drepturile omului făcând legi strâmbe ce v-au protejat pe voi, pe interlopi şi pe gangsterii ce vă înconjoară şi prin aceleaşi legi strâmbe aţi înrobit poporul
 5. Aţi privat poporul de dreptul la o viaţă decentă, aţi dus o adevărată politică de genocid împotriva acestui popor prin distrugerea intenţionată a sistemului sanitar, prin privarea la asistenţă medicală, prin încurajarea migraţiei medicilor de valoare, prin lipsa de medicamente, prin desfiinţarea spitalelor.
 6. Aţi furat dreptul la o bătrâneţe decentă pensionarilor ce au muncit o viaţă şi şi-au plătit asigurările în mod corect.
 7. Aţi distrus toată industria românească aducând ţara pe marginea prăpastiei, fără şansa de a se mai ridica. Aţi distrus industria chimică, industria constructoare de maşini, industria navală, industria electrotehnică, industria de utilaj minier, industria extractivă, industria alimentară, TOT.
 8. Aţi distrus toată agricultura, România ajungând dintr-un mare exportator, un mare importator.
 9. Aţi distrus tot sistemul de irigaţii şi toate serele renumite ale României.
 10. Aţi distrus toate livezile şi fondul genetic de excepţie al pomiculturii româneşti.
 11. Aţi schimbat România dintr-un mare exportator, într-o societate de consum, într-un importator care nu mai produce mai nimic în ţară şi importă până şi cereale, legume şi fructe.
 12. Aţi distrus toată industria turistică a ţării aducând în ruină toate hotelurile şi staţiunile turistice înfloritoare în 1990, cu scopul de a vă autoîmproprietări voi cu ele, pe preţuri de nimic.
 13. Aţi distrus tot sistemul economic privat înrobindu-l cu taxe care să vă asigure vouă bani pe care să îi puteţi deturna prin bugetul de stat.
 14. Aţi sufocat sistemul economic privat cu o birocraţie nemaiîntâlnită nicăieri pe planetă cu scopul de a da de lucru, salarii mari nejustificate unor funcţionari, unei caracatiţe clientelare imense.
 15. Aţi dat străinilor toate bogăţiile naturale ale ţării, bogăţii pe care străbunii noştri le-au apărat vreme de 2.000 de ani cu preţul vieţii.
 16. Aţi îndatorat această ţară cu peste 100 miliarde de euro fără să fi făcut absolut nimic pentru ţară cu aceşti bani.
 17. Aţi distrus învăţământul românesc care a ajuns, în 23 de ani, de pe primul loc în Europa, pe ultimul loc.
 18. Aţi favorizat înmulţirea clanurilor interlope care terorizează oraşele ţării prin violenţă, furt, înşelătorie, jafuri, cămătărie, trafic de persoane, promiscuitate şi taxe de protecţie.
 19. Aţi batjocorit istoria acestei ţări impunând în şcoli o istorie mincinoasă ce murdăreşte trecutul acestui popor cu scopul de a-i fura sufletul, demnitatea, mândria, patriotismul.
 20. Aţi distrus cultura acestui popor prin subfinanţare şi dezinteres, încurajând proliferarea culturii de cârciumă şi de maidan, a manelelor şi a filmelor de proastă calitate.
 21. V-aţi făcut facultăţi private prin care stoarceţi de bani poporul ca să vindeţi aşa-zise diplome, în realitate hârtii fără valoare, unor tineri dezorientaţi care nu mai înţeleg nimic din principiile selecţiei pe bază de cunoştinţe şi valoare.
 22. Aţi făcut de ruşine numele ţării noastre, România fiind azi ruşinea Europei, iar românii cei mai dispreţuiţi cetăţeni din Europa.
 23. Aţi provocat cel mai mare exod din istoria acestei țări, aţi prefăcut românii în ultimul popor migrator al istoriei.
 24. I-aţi răpit unei întregi generaţii de copii dreptul la mamă, dreptul la tată, dreptul la familie, prin plecarea părinţilor la muncă în străinătate.
 25. Aţi defrişat pădurile ţării ca să le daţi pe mai nimic străinilor, îmbogăţind doar câţiva politicieni.
 26. Aţi înstrăinat tot sistemul bancar al ţării făcând din români slugi la străini.
 27. Aţi distrus tot comerţul românesc aducând în ţară marile hypermarketuri care au făcut din sute de mii de mici întreprinzători români sclavi de hypermarket.
 28. Aţi distrus cercetarea românească, una dintre cele mai competitive din lume în urmă cu 32 de ani.
 29. Aţi distrus un întreg sistem organizaţional care fusese construit cu mari sacrificii sub comunişti.
 30. Aţi înstrăinat tot sistemul energetic atentând în acest fel în mod grav la suveranitatea ţării.
 31. Aţi făcut din România o ţară murdară şi poluată, după chipul şi asemănarea voastră.

Pentru toate acestea va acuz de crimă împotriva poporului român şi cer organelor de stat îndreptăţite să treacă la anchetarea şi judecarea tuturor celor responsabili de cele mai sus arătate.

În cazul în care organele de stat îndreptăţite nu vor dori sau nu vor putea să facă dreptate, noi, poporul român, ne rezervăm dreptul de a ne face singuri dreptate.

Numărătoarea inversă a început!

Citiți și:
România – prada mercenarilor
Editorial zguduitor al istoricului Marius Oprea: Cu politica ultimilor treizeci de ani, România nu va mai exista în secolul viitor: România se stinge

 

yogaesoteric
7 iunie 2022

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More