Acuză șoc la adresa României: «măcelarul numărul doi de evrei al lumii, după Germania lui Hitler»

 

Congresul Mondial Evreiesc, cu sediul la New York, a deplâns moartea Regelui Mihai printr-un comunicat dat publicității de miliardarul Ronald Lauder, președintele forului, în care se amintește că fostul suveran „a fost un mare prieten al poporului evreiesc” și un personaj care a salvat mii de vieți în al Doilea Război Mondial, detașându-se de acoliții lui Hitler (aluzie clară la Ion Antonescu n.n.).

Mesajul lui Lauder continuă cu mențiunea-șoc, complet falsă, că țara noastră a fost, în al Doilea Război Mondial, măcelarul numărul doi de evrei al lumii, după Germania lui Hitler.

„Sute de mii de evrei au murit în România de mâinile regimului pro-german al lui Antonescu, mai mult decât a ucis orice altă țară, cu excepția celui de al Treilea Reich și, fără intervenția fermă a Regelui Mihai și renunțarea sa la legăturile cu puterile Axei, nenumărați alții și ar fi pierdut, de asemenea, viețile”, afirmă Lauder.

Citiți și:

De ce nu cred că a existat un «holocaust» românesc

Holocaustul, un proiect european
 
 
 

yogaesoteric
12 iulie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More