Adevăratul scop al campaniei chemtrails – Vor să ne controleze prin wireless, prin intermediul computerelor cuantice

 

Vă prezentăm în cele ce urmează transcriptul acestui videoclip ce urmăreşte să ne facă să devenim conştienţi atât de capacităţile extraordinare ale creierului uman, cât şi de modul în care se acţionează din umbră asupra noastră pentru a putea fi manipulaţi şi controlaţi.

Min. 0:06
Ne-am creat uneltele pentru a ne extinde zona de influență… Nu am fi putut ajunge atât de departe în acest domeniu acum 1000 de ani, așa că ne-am modelat uneltele necesare, devenind astfel capabili să creăm noi unelte cu ajutorul acelor unelte, într-un întreg nou proces evolutiv. Și ne-am lărgit, efectiv, nu doar mărimea neocortexului, ci și numărul nivelurilor de abstractizare. Acele niveluri suplimentare spre care ne-am îndreptat acum două milioane de ani ne-au dat posibilitatea să creăm muzică, și artă, şi umor. Aceste procese sunt de miliarde de ori mai puternice în computere. Dar nici măcar asta nu este aspectul cel mai interesant. Dacă vreau să accesez 10.000 de computere în două secunde, pot face asta wireless; se multiplică prin cloud computing de 10.000 mii de ori. Asta o să facem cu neocortexul nostru.

… Merg ce merg, și îl văd pe Larry Page venind, ah… mai bine m-aș gândi la ceva interesant să îi spun, dar cu cele 3 milioane de module pe care le am în neocortex nu o să-l impresionez, am nevoie de miliarde pentru cele două secunde. Voi putea să accesez asta în cloud, așa cum în ziua de astăzi pot multiplica inteligența telefonului meu de mii de ori. Vom adăuga niveluri suplimentare de abstractizare și vom crea moduri mult mai profunde de exprimare: vom fi mai muzicali, mai amuzanți, mai sexy, mai buni în a ne exprima sentimentele de dragoste. Asta e viziunea mea despre cum ne vom transforma cu ajutorul IA.

Min.1:30
Evoluția creează structuri și tipare, care în timp devin mult mai complicate și mai bine informate, devenim mult mai inteligenţi și mai creativi, mai capabili de a ne exprima sentimentele înalte (ca acela de a fi iubitor). Deci, se merge în direcția pe care Dumnezeu a descris-o ca având aceste calităţi nelimitate. Cred că evoluția este un proces spiritual care ne face mai asemănători cu Dumnezeu. Așadar, există în lume și frumusețe, și dragoste, și creativitate, și inteligență. Toate se reflectă la nivelul neocortexului. Vom fi astfel capabili să ne dezvoltăm neocortexul şi vom deveni mai asemănători lui Dumnezeu.

Min.2:40

Vedeți mașinuța asta de aici? Îl vedeți pe acest tânăr controlând-o prin transmițătorul din mâna lui? Face maşinuţa să se miște înainte și înapoi, în sus și în jos, în oricare direcție vrea să o miște. Pentru că maşinuţa are un receptor și cu ajutorul transmiţătorului băiatul controlează acel receptor. Pentru ce vă arăt asta? Pentru că ăsta este planul… Asta este marea schemă… Asta este marea lucrare. Și nu mai este doar un zvon, o teorie a conspirației. Nu mai este băiatul cu folia de staniol pe cap.

Min.2:50
Acesta este un website numit LifeNaut. Una dintre abonatele mele, Sherry, mi-a trimis această informaţie. Acest gen de experimente se derulează la Universitatea Harvard; se arată în detaliu cum vor uploada (încărca) conștiințele oamenilor, fie că aceștia sunt conștienți de aceasta sau nu. Nu va fi ceva ce ai posibilitatea să alegi, ca la un aparat. În acest fel oamenii vor fi controlați total, exact ca acea mașinuță controlabilă de la distanță. Asta este, și asta explică tot. Chiar m-am gândit serios la acest aspect. Din această cauză au apărut dintr-o dată oameni de știință să ne spună că vor da cu prafuri în aer. Chiar dacă noi știm că ei au făcut asta în ultimii 20 de ani, acum însă ei nu mai au de gând să nege, acum ridică steagul de start.

Min.3:40

Când Smithsonian a ieșit și a expus chemtrails, arătând o poză a cerului care în mod clar și evident era șpreiat cu prafuri, eu v-am spus de acest aspect chiar de atunci. Și nu v-o reamintesc la modul: v-am spus eu. Toate poveştile acestea vin peste oameni din anumite cauze, despre care vorbesc mereu pe youtube.

Min.4:00

Sunt creștin. Cred că există un Creator care L-a trimis pe Fiul Său să moară pentru noi, și asta e tot ce pot să spun. Dar nu trăiesc ca un creștin, nu arăt ca un creștin. Niciun om sănătos la cap nu ar crede că sunt, dacă nu aș începe să vorbesc. Și când aș începe să vorbesc m-ar eticheta drept conspiraționist.

Min.4:20

Cauza, scopul pentru care au început să nu se mai ascundă şi spun «acum o să dăm cu prafuri» (ca în acest videoclip hibrid: Programul de cercetare în inginerie solară al Harvard lansat în primăvara lui 2017) este că o să șpreieze cu substanţele astea, noi o să le inhalăm. De asta o să dea cu prafuri în aer. O să șpreieze atât de rău încât nu o să o mai poată nega, și de aceea acum recunosc ceea ce de mult timp fac.

Dar motivul pentru care înaintează exponențial cu șpreierea, cum îi place lui Ray Kurzweil să spună, este că pe lângă tot acel aluminiu, bariu, stronțiu și ce alte substanţe mai pun acolo, noi vom inhala și praf inteligent și în felul acesta vor putea să ne controleze. Vor fi nenumărate turnuri de telefonie pe care le vom vedea peste tot. Acesta este răspunsul pe care-l obţinem punând la un loc toate aceste aspecte, acesta este motivul pentru care avem sateliți. De ce avem nevoie de rețele de stâlpi de telefonie care nu se mai termină niciodată? Pentru că acestea vor opera împreună cu chemtrails.
De aceea au ieșit să spună: „Noi nu am dat cu prafuri, dar o vom face acum”. Vor şpreia atât de mult atmosfera încât va fi de necontestat, dar se va face sub pretextul stopării încălzirii globale, care este de fapt chiar rezultatul direct al chemtrails.

Mi-a devenit foarte clar motivul pentru care se petrec toate acestea: chemtrails, Smithsonian vorbind la Harvard despre chemtrails, și dintr-o dată toate aceste website-uri cu upload-area conștiințelor umane. Asta este! Vi se pare că ne controlează acum? O să ne controleze prin wireless prin intermediul inteligenţei artificiale, a computerelor cuantice, care efectiv comunică cu «cealaltă parte», cu fiinţe din alte dimensiuni. În acest fel o să poată să ne controleze. Singura speranță pe care o avem ca civilizație, singura soluţie pe care am găsit-o prin cercetarea pe care am făcut-o, prin intermediul abonaților mei, a experților, a mesajelor, prin tot ceea ce am cercetat de-a lungul anilor este scutul total al lui Dumnezeu – rugați-vă să fiți protejați! Unii dintre noi spun că soarta le este pecetluită, unii spun că pe ei asta nu-i afectează, ceea ce înseamnă că unii sunt vigilenți, în timp ce alții nu pot să vadă nimic.


Citiţi şi:

Infectați prin Chemtrails și Materie Neagră programabilă (I)

ADEVĂRUL ȘOCANT despre CHEMTRAILS: Motoare turboventilator cu presiune înaltă, geoinginerie și minciuna despre «dârele de condensare»

Modalităţi de influenţare de la distanţă a psihicului fiinţei umane

 

yogaesoteric
16 februarie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More