Imagini uluitoare cu ceea ce se presupune a fi interiorul unei nave spaţiale extraterestre

 

În cartea Contacte OZN în Italia, scrisă de ufologul italian dr. Roberto Pinotti, publicată pe 1 februarie 2018, au fost publicate pentru prima dată câteva fotografii inedite, prezentând interiorul unei nave extraterestre şi chiar o fiinţă extraterestră.

În imaginile alb-negru se poate vedea ceea ce pare a fi un panou de comandă, scaune precum și alte obiecte. De asemenea, apare şi chipul unei fiinţe ce poartă ochelari de soare, despre care se spune că ar fi un adevărat vizitator extraterestru.

Fotografiile misterioase ar fi fost făcute de doi bărbaţi care pretind că au fost primiţi într-o navă spaţială care a aterizat în Francavillia, pe Coasta Adriaticii.

Dr. Roberto Pinotti explică astfel în cartea sa: „Diametrul OZN-ului era de 24 de metri, iar cel al cabinei de control de 10 metri. Aceste fotografii rare și extraordinare, precum și cele două fotografii ale presupusului pilot extraterestru au fost publicate aici pentru prima dată. Este singurul caz pe care îl cunosc despre care se presupune că are fotografii din interiorul unui OZN.

Evenimentele extraordinare s-ar fi desfășurat în octombrie 1957 în Italia, deci acum mai bine de 60 de ani, dar povestea nu a fost făcută niciodată publică până acum.”

Dr. Roberto Pinotti mai spune că: „Aceste ființe ar fi construit baze subterane pe Pământ, iar în Italia cea mai importantă bază era situată în zona centrală a peninsulei, de-a lungul coastei Adriaticii, nu departe de Pescara”. El mai susţine că acest contact cu extratereştrii ar fi durat circa 20 de ani.

Scepticii spun că imaginile sunt false, fiind prelucrate în photoshop. Însă editorul cărţii, Phillip Mantle, a subliniat că „Roberto Pinotti este principalul savant italian ufolog, cu o diplomă în politică și sociologie la Universitatea din Florența. El este singurul fondator al centrului italian de ufologie – Centro Ufologico Nazionale, una dintre cele mai vechi și mai prestigioase organizații de studiere a OZN-urilor”.


Citiţi şi:

Două fotografii inedite legate de dezvăluirea existenţei fiinţelor extraterestre benefice

OZN-uri gigantice deasupra României

 

yogaesoteric
16 februarie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More