Adevărul cel necunoscut despre Siria

Nimeni, dar absolut nimeni din mass-media românească și străină nu spune adevărul cu privire la gravele evenimente din Siria. De ce niciun analist politic, ziarist, ziar, televiziune, nu spune adevărul despre Siria? Pentru că, şocant, dar niciunul dintre mijloacele principale de informare nu mai este liber, independent! Absolut toţi lefegiii şi instituţiile din mass-media sunt în proprietatea sau sub controlul „păpuşarilor”, a marilor stăpâni ai lumii. Marile instituţii mass-media sunt în marea lor majoritate în proprietatea lor, iar cele mai mici sunt controlate prin CNA, instituţie special inventată pentru a controla într-un mod diabolic micile mijloace de informare neaflate în proprietatea păpuşarilor.

Niciun om, fie el ziarist, analist sau sau simplu părerolog, nu îşi mai poate exprima gândurile pe la vreo televiziune dacă nu este verificat şi îndrumat în ceea ce priveşte ideile pe care le expune marii mase de privitori zombificați ai televizorului. Imediat ce apare cineva care nu vrea să se conformeze, sistemul are grijă să îl rejecteze şi să îl facă persona non grata pentru mass-media oficială. Internetul rămâne ultimul bastion al libertăţii de opinie şi exprimare, ultimul loc în care mai poţi găsi adevărul despre ceea ce se petrece în lume. Dar şi aici e tot mai greu să afli adevărul pentru că forţele diriguitoare au avut grijă să infiltreze mediul online cu mii de postaci plătiţi ce au rolul de a distruge şi decredibiliza şi această ultimă oază de libertate reală!

Povestea războiului din Siria începe în 2011 după modelul deja patentat al revoluţiilor portocalii regizate de CIA. Siria, o ţară foarte bogată în petrol şi gaz nu înţelegea nicicum necesitatea ca bogăţiile subsolului ei să fie exploatate de către marile corporaţii păpuşăreşti Exxon, BP, Royal Dutch şi Chevron cu taxe şi redevenţe zero sau aproape zero, aşa cum o fac în toate ţările supuse Noii Ordini Mondiale. Conducerea Siriei nu înţelegea de ce și nu accepta ca bogăţiile Siriei, la fel ca ale întregii planete, să aparţină conform legilor Noii Ordini Mondiale stăpânilor lumii, marilor păpuşari care stau (şi) în spatele celor mai mari corporaţii (private) specializate în exploatări de gaze şi petrol.

În consecinţă, la fel ca în Libia, Siria, Ucraina etc., în Siria începe revoluţia. Coincidenţa face că în urmă cu vreo 10 ani să se fi descoperit un imens zăcământ de gaze şi petrol (Leviathanul) pe ţărmul sirian al Mării Mediterane, iar conducerea Siriei să dorească ca acest zăcământ să fie exploatat de către companii siriene, în folosul poporului sirian – inacceptabil însă pentru marii păpuşari.

La fel de inacceptabil cum era ca marile bogăţii ale Afganistanului, Irakului, Libiei, Ucrainei, României, Iugoslaviei etc., să fie exploatate în folosul popoarelor băştinaşe.

Şi după strategia deja clasică, în Siria izbucneşte o revoluţie portocalie, chiar sângerie, prin care un grup de indivizi, „întâmplător” şi printr-o stranie coincidenţă, sprijiniţi mai mult sau mai puţin pe faţă de către CIA (instrument aflat în subordinea păpuşarilor americanoizi), încearcă să preia puterea în numele democraţiei. O democraţie de tip american, pentru că, desigur, aceasta este singura democraţie bună…

Pentru că regimul aflat la conducerea ţării se ţine tare şi nu cedează puterea, revoluţia se transformă în scurt timp în război civil. Revoluţionarii îşi iau numele de ISIS şi sprijiniţi militar, logistic, financiar şi politic de către marii păpuşari mondiali încep să cucerească mari zone din teritoriul Siriei.

Este drept, o mare parte dintre „revoluţionarii” păpuşarilor sunt cam năzdravani şi precum orice maimuţă căreia îi pui în mâna o mitralieră, fac multe prostioare, dar… „interesul poartă fesul” şi sunt iertaţi de către stăpânii lor înţelegători, bucurându-se pe măsura trecerii timpului de sprijin tot mai consistent. Tot ceea ce reuşesc să facă păpuşarii pentru a-i mai tempera este să rupă opoziţia siriană în două: opoziţia moderată care să le slujească interesele fără excese teroriste şi opoziţia extremistă, teroristă care este scăpată de sub control, dar este deja foarte periculoasă prin armele în posesia cărora se află prin bunăvoinţa sponsorilor americani.

Odată cu dezvoltarea conflictului, apar şi hienele care încearcă să profite de pe urma hoitului. Cine sunt cei care încearcă să tragă foloase de pe urma tragediei poporului sirian? Păpuşarii americanoizi care deţin marile corporaţii din domeniul extracţiilor de gaze şi petrol. Ce interes au ei? Normal, interesul marilor corporaţii este să exploateze resursele imense ale ţărilor deţinătoare de astfel de resurse, cu profit maxim posibil. Profit maxim posibil înseamnă costuri minime. Adică redevenţe şi taxe plătite popoarelor pe care le jefuiesc, cât mai mici sau egale cu zero (după modelul România). Profit maxim posibil înseamnă şi vânzarea petrolului astfel furat cu preţuri maxime. Ca să poţi vinde la un preţ cât mai mare, trebuie ca cererea să fie cât mai mare, iar oferta cât mai mică. Păi, cum poţi scădea concurenta pe piaţa ofertei?

În două moduri:

1. Provoci război civil în ţările care exploatează petrol şi astfel împuşti doi iepuri dintr-un foc – pui şi laba pe bogăţiile acelor ţări încercând să aduci la putere regimuri „democrate” care să înţeleagă că resursele lor pot fi exploatate doar de către corporaţiile păpuşarilor, şi le mai şi blochezi până la îndeplinirea acestui deziderat accesul la piaţa mondială de petrol!

2. Acolo unde poporul e unit şi e greu sau imposibil de prostit cu „revoluţia democratică”, inventezi nişte motive prin care să convingi toate slugile aflate la conducerea statelor deja cotropite de Noua Ordine Mondială că e cazul unui embargo mondial pe vânzarea de petrol – vezi cazul Irakului sau Iranului.

Nu e de neglijat faptul că marile corporaţii extrag cantităţi imense de petrol de şist în SUA la un preţ de producţie de aproximativ 50$ per baril ceea ce face ca un preţ al barilului pe piaţa mondială sub 50$ să le aducă pe roşu! În consecinţă: petrolul întregii planete trebuie să le aparţină păpuşarilor şi trebuie să aibă un preţ cât mai mare !

Nu mai este un secret pentru nimeni că păpuşarii, prin reprezentanţii lor George Bush şi John McCain sunt cei care pun la cale marile revoluţii „democratice” din ţările arabe şi adevăraţii naşi ai reţelelor teroriste Al Qaeda şi ISIS.

Pentru păpuşari, ISIS este şi o garanţie că și dacă la putere în Siria nu vor ajunge pro americanii, măcar nu va fi pace şi petrolul sirian nu va putea fi exploatat şi valorificat pe piaţa mondială, punând astfel presiune pe preţul petrolului.

Vă întrebaţi cum de nu reuşesc americanii cu toată puterea lor militară să îi termine pe ISIS, câţiva zănatici înarmaţi cu mitraliere? Răspunsul este simplu: ISIS ar putea fi anihilată într-o săptămână de către americani dacă ar vrea, dar… logic şi evident, nu au acest interes!

Arabia Saudită, o ţară foarte bogată în petrol, se luptă pentru o cât mai mare cotă din piaţa concurenţială a petrolului. Interesul Arabiei Saudite este în mod evident ca celelalte ţări mari producătoare de petrol să fie eliminate de pe piaţă, astfel încât concurența să fie redusă la minim. Dacă Iranul, Libia şi Siria nu pot aduce petrol pe piaţa mondială, Arabia Saudită poate vinde mai mult şi desigur mai scump! Aşa că Arabia Saudită este foarte interesată ca Iranul să fie supus unui embargo aberant, iar Libia şi Siria să fie devastate de război civil. Ce oportunitate minunată pentru Arabia Saudită să susţină islamiştii ISIS şi să se pună bine cu americanii pentru a menţine aceste ţări în afara pieţei mondiale de petrol! În consecinţă, Arabia Saudită este cel mai mare aliat al SUA, sponsor şi susţinător oficial al ISIS.

Rusia este foarte interesată ca în Siria situaţia actuală sa se menţină cât mai mult timp şi dacă va fi vreodată pace, la conducerea Siriei să se găsească o marionetă de-a lor. De ce?

1. Pentru că Siria ar deveni un mare concurent al Rusiei pe piaţa de gaze a Europei. Dacă Siria ar începe exploatarea Leviathanului, cea mai potrivită piaţă de desfacere a gazului provenit de aici ar fi Europa. Ce ar însemna asta? Ar însemna ca Europa să nu mai fie la mâna ruşilor prin gazul furnizat de Gazprom, ar însemna o scădere a preţului cu care Gazprom ar putea să-şi mai vândă gazul în Europa, adică pierderi uriaşe pentru Rusia atât în plan geostrategic cât şi financiar!

Însă, dacă Rusia va avea la conducerea Siriei o marionetă care să îi slujească interesele, gazul Leviathanului ar putea deveni o nouă armă geostrategică, alături de Gazprom, în mâinile Rusiei, împotriva Europei.

2. Pentru că pentru Rusia e de preferat ca gazul şi petrolul de pe coasta Siriei, dacă tot trebuie extras, să fie extras cu taxe şi redevenţe aproape de zero de către companii ruseşti, nu de către companii păpuşăreşti!

În consecinţă, Rusia nu este deloc grăbită să termine cu ISIS ci mai curând cu opoziţia moderată care se opune unei conduceri a Siriei pro ruseşti. ISIS e bună deocamdată pe post de centură de siguranţă pentru interesele ruseşti pentru că blochează intrarea petrolului sirian pe piaţă, fapt ce ar pune presiune şi mai mare pe preţul petrolului şi ar crea probleme suplimentare veniturilor obţinute de Rusia din vânzarea de gaze şi petrol rusesc.

În consecinţă: Rusia este interesată ca la conducerea Siriei să rămână regimul al Assad, iar războiul civil să se lungească cât mai mult – ISIS nu reprezintă deocamdată o prioritate pentru ruşi! Prioritatea ruşilor este să elimine în prima fază aşa-zisa „opoziţie democratică”, pro americană. Abia apoi vine rândul ISIS pentru ruşi…

Iranul este o ţară implicată în Siria prin interesele comunităţii alawite, un popor musulman şiit ce conduce Siria în mijlocul unei majorităţi sunnite!

Siria a devenit teren propice pentru marii şacali mondiali din cauza dezbinării religioase a poporului sirian. Musulmanii sunt de două feluri: şiiţi şi sunniţi, iar cele două religii musulmane sunt nevoite să coexiste în Siria şi se urăsc de moarte.

Iranul îşi protejează fraţii şiiţi din Siria cam cum îşi protejează cloşca puii, sau aţi putea lua ca exemplu relativ modul în care Ungaria înţelege să protejeze comunitatea maghiară din România. Nu sunt de neglijat nici interesele financiare legate de petrolul şi gazul sirian, pe care e de preferat să le controleze ei, decât duşmanii lor americanoizi.

În consecinţă, Iranul este pro al Assad şi contra „opoziţia democratică”, contra ISIS – duşmanul sunnit.

Turcia, o ţară eminamente sunnită este un duşman declarat al şiiţilor lui al Assad. Interesele Turciei în Siria sunt cele mai complexe dintre toate ţările cointeresate. Turcia este implicată din raţiuni religioase, economice şi mai ales politice.

Pentru Turcia, miza cea mai mare este poporul kurd din nord – estul Siriei. Kurzii sunt o mare problemă a Turciei pentru că sunt o minoritate importantă atât pe teritoriul Turciei cât şi al Siriei, o minoritate ce îşi cere dreptul la un stat independent format prin ruperea unor bucăţi din Siria, Irak şi Turcia, iar Turcia (ca şi Siria) nu poate accepta aşa ceva. Kurzii sunt însă prietenii şi aliaţii SUA în Siria şi Irak şi automat plasează SUA şi Turcia în tabere antagonice!

Turcii susţin de asemenea ISIS care sunt nişte buni parteneri de afaceri, sunt sunniţi de-ai lor şi dacă ar ajunge la putere în Siria, Turcia ar avea cu siguranţă un cuvânt greu de spus în politica Siriei.

Israel, vecinul cel şmecher, se bucură cel mai tare de necazul marelui duşman sirian. Pentru Israel, ideal ar fi ca războiul din Siria să nu se termine niciodată. Astfel au asigurată liniştea atât din punct de vedere militar cât şi economic. Din acest motiv, Israelul are motive să susţină toate cele 3 părţi beligerante, pentru a se păstra echilibrul de forţe, şi are grijă doar ca din când în când să mai pună paie pe foc. Nu e de neglijat faptul că Israelul este aliatul tradiţional al SUA, mai ales acum când alegerile prezidenţiale au fost câştigate de marele prieten Donald Trump.

În consecinţă, există un ghem foarte complex de interese convergente şi divergente în ceea ce priveşte Siria. Se conturează aparent două mari forţe antagonice: pe de o parte SUA, Arabia Saudită şi Israel, iar de cealaltă parte Rusia, Iran şi Turcia, dar foarte interesant, cu interese ce de multe ori converg între diverse părţi ale unor beligeranţi aflaţi pe poziţii opuse!

După 6 ani de revoluţie şi război civil, gruparea al Assad, pro rusească, pare să fi câştigat bătălia reuşind să anihileze în mare parte „opoziţia democratică” pro americană şi să izoleze ISIS în sud-estul Siriei, controlând cea mai mare parte a teritoriului Siriei.

În acest context, ceea ce s-a petrecut în 4 aprilie 2017, pare foarte, foarte ciudat. Agenţiile de presă transmiteau din Siria că armata lui al Assad a lansat asupra unui orăşel din Siria controlat de „opoziţia democratică” bombe chimice cu sarin care au dus la moartea a aproximativ 50 de copii şi femei.

Foarte ciudat din mai multe motive:

1. În primul rând, în anul 2013 după un alt incident de acest gen, s-a luat decizia de către comunitatea internaţională ca toate armele chimice de pe teritoriul Siriei să fie eliminate şi acest lucru s-a făcut într-un mod organizat, scrupulos şi garantat. S-a concluzionat atunci că regimul al Assad a fost complet deposedat de toate armele chimice de care dispunea. Şi atunci, de unde aceste bombe cu sarin?

2. Să zicem că al Assad a reuşit să ascundă câteva pentru „zile negre”, pentru situaţii critice, acţiuni disperate, sinucigaşe în caz de dezastru iminent şi pierdere a războiului… Dar, acum nu era vorba de o astfel de situaţie! Din contră, războiul este ca şi câştigat, iar anihilarea celor încă câteva mici focare de opoziţie nu pune probleme, e doar o chestiune de timp. Atunci, de ce să foloseşti aceste arme extreme acum, când nu le-ai folosit nici atunci când situaţia era grea? Nu are nicio logică…

3. Regimul al Assad era deja acceptat de către comunitatea internaţională ca singura soluţie viabilă şi acceptabilă dintre mai multe rele pentru Siria. Ce logică ar avea după ce a câştigat în sfârşit bunăvoinţa comunităţii internaţionale să şi-i pună în cap din nou pe toţi ştiind că astfel va redeveni indezirabil?

4. Al Assad câştigase deja şi bunăvoinţa preşedintelui SUA, Donald Trump care cu doar 2-3 zile înaintea acestui atac declarase că trebuie acceptat al Assad şi e dreptul sirienilor de a-şi alege conducătorii!

5. Ce ar fi avut de câştigat al Assad dintr-un astfel de gest? Absolut nimic!

6. Ce ar fi avut de pierdut dintr-un astfel de gest? Totul!

Să vedem însă cine ar fi avut de câştigat dintr-un astfel de eveniment.

Singurii beneficiari ai unei astfel de tragedii sunt cei ce nu doresc pacea în Siria şi, mai ales, cei pe care o conducere al Assad îi încurca foarte tare!

Interesant, dar logica spune că din acest eveniment au de câştigat doar păpuşarii care au tot interesul ca al Assad să fie înlăturat de la conducerea Siriei!

Singurii care au de câştigat din acest eveniment sunt marile familii din spatele Noii Ordini Mondiale: Rockfeller, Rotschild, Bush, Clinton, McCane, Soros etc.

Logica spune că este valabilă una din trei:

1. Ori al Assad a înnebunit şi după ce s-a luptat 6 ani într-un război cumplit, se îneacă ca ţiganul la mal fără nicio explicaţie logică;

2. Al Assad este sau a devenit omul păpuşarilor cărora le face jocul într-un plan diabolic şi nebunesc;

3. Acest eveniment e un nou „steag fals” pus la cale de către CIA, în genul World Trade Center, atentate teroriste, armele de distrugere în masă ale lui Saddam Hussein, revoluţia din Ucraina etc.

Care din aceste trei variante este cea reală, adevărată… trageţi singuri concluzia!

În continuare mai menționăm consecinţele acestui eveniment la o săptămână de la producerea lui:

1. Armata SUA atacă un aeroport din Siria pe care erau staţionate trupe ruseşti şi avioane ruseşti, aducând omenirea în pragul celui de-al treilea război mondial. Cui foloseşte asta?

Reamintim doar că unul dintre planurile lui Hillary Clinton, recunoscut public înaintea alegerilor prezidenţiale de anul trecut, era să înceapă războiul împotriva Rusiei.

2. Idiotul simpatic Donald Trump ordonă atacarea Siriei şi cere eliminarea lui al Assad la doar o săptămână după ce afirmase că SUA acceptă regimul al Assad şi nu se va mai amesteca în treburile interne ale Siriei. Cine profită de acest lucru? Păpuşarii care se văd reintroduşi „în cărţi”!

3. Ce se petrece cu idiotul simpatic Trump după decizia de a bombarda Siria? Pierde sprijinul a cel puţin jumătate din numărul celor care îl susţineau! Cine se bucură de asta? Mințile diabolice care au pierdut bătălia pentru funcţia de preşedinte al SUA?

4. Trump susţine că a luat decizia de a bombarda aeroportul din Siria din cauza celor aproximativ 50 de victime, copii şi femei, făcute de către bombardiere plecate de pe acest aeroport. Interesant… NATO a făcut în ultimii 15 ani peste 1 milion (date oficiale) de victime, femei, copii şi bătrâni în Afganistan, Irak, Iugoslavia, Libia şi Siria… Se gândeşte oare Trump, în baza aceluiaşi considerent, să bombardeze bazele NATO, să îşi arunce în aer propriile portavioane?

Întrebarea care se pune pentru viitor este următoarea: a luat Donald Trump decizia de a bombarda Siria pentru că este idiot şi nu şi-a dat seama că e o lucrătură a CIA şi a păpuşarilor, sau a cedat şi a semnat pactul cu diavolul, cedând presiunilor uriaşe la care a fost supus în ultimele trei luni?

Un lucru este clar – Donald Trump este complet izolat şi anihilat la Casa Albă. El a realizat după doar trei luni că nu are nicio putere, că republicanii lui sunt la mâna păpuşarilor care controlează ambele partide (republican şi democrat) din SUA, că până şi un judecătoraş de doi bani poate să îi anuleze un decret, că e încolţit de toată mass-media păpuşarilor, de FBI şi CIA care sunt de asemenea instrumente de presiune aflate în mâinile păpuşarilor şi că riscă să fie demis din cauza numeroaselor scandaluri din jurul colaboratorilor săi apropiaţi şi a acuzaţiilor că a fost sprijinit în campania electorală de către ruşi.

În concluzie… 99%, Donald Trump nu a luat decizia de a bombarda Siria din prostie… Şi cea mai bună dovadă este schimbarea de ton şi atitudine a CNN faţă de Donald Trump, care a devenit mult mai binevoitoare în a-l judeca pe NOUL preşedinte al SUA. „NOUL” cu litere mari pentru că, din păcate, Trump de azi nu mai este cel de acum trei luni.

Odată cu acest ordin de bombardare a Siriei, se anunță vremuri cumplite! Planul malefic de instaurare a Noii Ordini Mondiale continuă.

Ce vor aduce aceste vremuri?

– război şi reducerea drastică a populaţiei planetei;
– criză economică uriaşă;
– crah financiar – bursier;
– un nou sistem social: neomarxism – socialism privat;
– atentate teroriste ca o banalitate a vieţii cotidiene europene;
– invazia Europei de către musulmani şi negri;
– teroarea creştinilor;
– sclavie mondială;
– microciparea sclavilor;
– distrugerea, desfiinţarea societăţii având la temelie instituţia familiei;
– distrugerea identităţii culturale;
– interzicerea drepturilor şi libertăţilor;
– interzicerea totală a dreptului la libera exprimare, cenzurarea internetului;
– o legislaţie care va transforma societatea în raiul infractorilor şi ticăloşilor, protejând oamenii răi.

Citiți și:


Atacul chimic din Siria, o operațiune steag fals pentru discreditarea lui Assad

Bashar al-Assad: Trump este marioneta «statului profund» din SUA

Care este, de fapt, adevărul în conflictul din Siria, teroriști, refugiați, ruși, francezi și americani

yogaesoteric

4 iunie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More