Adevărul referitor la strategia lui Donald Trump

 

Videoclipul de mai jos a fost publicat de Trusted Real News, care nu face parte din mass-media oficială, deci ar putea să pară îndoielnic, dar aşa cum ne-am convins cu toţii, minciunile provin în primul rând de la mass-media oficială, supuse statului profund și miliardarilor psihopaţi.

Acest discurs bombă al lui Jerome Corsi este de acum câţiva ani, când lucra la Infowars. Evident, dacă faceți unele cercetări pe internet, veți găsi informații care îl calomniază, acesta fiind prezentat doar ca un conspirator, dar gândiți-vă de ce și trageţi singuri concluziile, neacceptând pe nemestecate doar ceea ce servesc mass-media obișnuite. Știm astăzi că acestea nu lucrează pentru a informa publicul, ci pentru a servi interesele guvernelor și șefilor lor miliardari.

Este o declarație care explică de ce Donald Trump a devenit președinte, care este misiunea sa și ce va face în continuare.

Transcriptul:

Acum aproape trei ani, un grup de generali au venit să mă vadă … și … mi-au explicat că sunt gata de o lovitură de stat pentru destituirea lui Barack Obama prin forța armată.

Câteva săptămâni mai târziu, am primit alt apel din partea acestui grup. De data asta, generalii mi-au spus că s-au răzgândit. Știți de ce s-au răzgândit?
– Nu, domnule. (o voce, din sală)
– Pentru că între timp vorbiseră cu Donald Trump… (aplauze), iar acesta a acceptat… să candideze la postul de președinte al Statelor Unite. La rândul lor, generalii au acceptat și ei: dacă Trump candidează la postul de președinte, proiectata lor lovitură de stat va deveni un proces normal și legitim, adică o îndepărtare a trădătorilor din sânul guvernului. Această înțelegere dintre Donald Trump și grupul de generali s-a dovedit trainică. Ea există și azi, după cum am sperat, observat și interpretat, după cum s-au înțeles acestea de către Quanon.

Quanon este un serviciu de informații militare apropiat de Trump. Informațiile pe care le obținem și le explicăm la Infowars reprezintă o mare parte din scenariul intern.

Acum, toată lumea spune că Donald Trump va pierde, că va fi demis din funcție. Dacă priviți CNN, MSNBC, care organizează circul de astăzi, cele 20 de persoane care le privesc, în lungul și largul țării, sunt foarte entuziaste.

Donald Trump nu va fi demis din funcțiile sale. Nici gând de așa ceva (aplauze). În cadrul contra-atacului pe care Trump îl va lansa, unul sau două fapte sau elemente ar putea răsturna totul: (de exemplu – ?) obținerea Raportului întocmit de Michael Horowitz, inspectorul general ce vorbește despre corupția din sânul Ministerului Justiției.

Donald Trump are dreptate. Într-adevăr, poate că va fi necesar să demolăm clădirea FBI-ului, să reîncepem totul de la zero. Privind corupția în profunzimea ei, ne dăm seama că ea este omniprezentă. De când cu George H.W. Bush și birocrații de după el, inclusiv birocrații SES, care, în majoritatea lor sunt permanenți, toți au devenit mondialiști. Ei nu mai cred în America, se consideră mai inteligenți ca America, mai inteligenți decât părinții fondatori. Ei se consideră datori să revizuiască, să modifice Constituția. Există un cuvânt spune totul despre ei: cuvântul TRĂDĂTORI! Este vorba de o crimă capitală și prevăd că odată ce rolurile vor fi inversate, Donald Trump va face apel la tribunalele militare. Chiar Hillary Clinton sau Barack Obama vor fi acuzați de trădare. (aplauze).

– La pârnaie cu ei! (strigăte din sală)

Astea nu se vor termina curând, iar Donald Trump va avea curajul să facă ce este necesar. Să nu uităm că el nu are nevoie de o slujbă, pentru a trăi… Trump are o largă viziune despre viitor, în cadrul căruia el va continua să joace un rol. Viziunea acoperă câteva decenii. De mult spun asta despre Donald Trump, pe care îl cunosc de mai multe decenii. Am spus-o mereu: Donald Trump lasă impresia că va pierde, până ce devine evident că el este câștigătorul. (aplauze). Totdeauna, el pare să fie la două degete de a pierde totul, toți banii săi, de a pierde acest contract sau altul. Se știe însă, tot ceea ce a făcut Trump în viața lui, a fost un succes. La fel va fi și acum. El are însă nevoie de ajutorul nostru. Sub acest aspect, armata de la Infowars, oamenii noștri, urmăritorii fidelii ai site-ului, constituie coloana vertebrală a mișcării lui Trump, iar Trump știe și înțelege aceasta. Donald Trump urmărește tot ceea ce este pe cale să se facă, tot ce face Alex, tot ce faceți voi înșivă.

În ultima parte a (misiunii sale), Trump va reduce birocrația, aș zice că în proporție de 95% va fi bine, poate chiar sută la sută (aplauze), pentru că despre birocrați și birocrație Constituția nu spune nimic. (aplauze). Constituția nu spune nimic despre birocrație, ceea ce înseamnă că îi putem suprima pe toți, îi putem trimite la plimbare. Cred că putem face să reînvie această țară, să renască dorul de libertate în inimile noastre.

Aș vrea să spun două trei cuvinte despre Zuckerberg. Cineva s-a prezentat ca un insider anonim de la Silicon Valley și mi-a scris numeroase e-mailuri pe care le-am putut valida. Povestea lui Zuckerberg și a altora este următoarea: Facebook, Twitter, YouTube, Google, fiecare dintre aceștia este o creație CIA. Toți au fost finanțați de CIA și pot să spun că de toți sunt consideraţi dispensabili. Zuckerberg poate nu își dă seama, dar este aşezat pe un scaun ce va zbura în aer. Butonul va fi apăsat și Zuckerberg va zbura! Adevărata putere la Silicon Valley este infrastructura Internetului, Oracle, Microsoft. Sistemele, softurile. Astea sunt căile pe care funcționează internetul, legăturile, infrastructura, iar cei ce controlează cu adevărat Silicon Valley sunt cei ca Larry Ellison. Este vorba de oameni pe care nu prea îi cunoașteți, pentru că nu sunt dintre cei de fațadă.

Știți că Zuckerberg nu este indispensabil. Nici Eri Schmidt nu este indispensabil, nici Google. Toți vor fi înlocuiți. Locurile lor vor fi ocupate de alții, pentru că adevărații patroni sunt Larry Ellison și ceilalți. Dar cine l-a finanțat pe Larry Ellison? CIA și complexul militaro-industrial ce s-a instalat cu Lockheed și ceilalți, care vor să creeze o nouă generație de infrastructură electronică pentru armată, iar acest proces a început în anii 1950. Dar ceea ce s-a petrecut de-a lungul drumului, este că ei au înțeles că grație reţelelor sociale pot crea ceva în cadrul cărora le vom da de bună voie și în mod liber toate informațiile despre noi. Oamenii afișează până și fotografii cu ei înșiși în pielea goală, fotografii ce se păstrează pentru totdeauna. Fiecare clic pe care îl faceți merge direct în agențiile de informații, iar aceste date sunt studiate, clasificate și date noii ordini mondiale, vândute pentru bani, pentru publicitate, pentru piață. De altfel, Zuckerberg are probabil propriile sale reguli, se face că protejează viața privată, dar să nu credeți niciun minut că nu colectează informații. Ei arhivează și păstrează totul, fiecare convorbire telefonică, fiecare e-mail expediat, iar oamenii sunt suficient de stupizi pentru a se înconjura cu astfel de aparate la ei acasă, aparate ce pot înregistra tot ceea se spune în jurul lor. Facebook vă poate urmări chiar dacă nu sunteți înscris pe facebook. Vă poate urmări pretutindeni unde apăreți pe Internet, iar aceste informații sunt arhivate pentru totdeauna.

Ceea ce este necesar să facem este recuperarea Internetului, este nevoie să avem o cartă a drepturilor pe Internet, pentru a impune primul amendament, al doilea amendament, al patrulea amendament. Este necesar să facem asta prin intermediul Congresului… Sunt aici pentru a vă spune că înainte ca Trump să își încheie (misiunea, mandatul?), Internetul va fi reglementat sută la sută ori va fi distrus, pentru că Donald Trump înțelege primejdia ce amenință libertatea noastră. (aplauze). O primejdie cu care fiecare dintre noi se confruntă, un control al informației ce este atât de masiv încât George Orwell sau Aldous Huxely nu l-au crezut niciodată posibil.

Eu mai sunt aici pentru a vă spune, în încheiere, concluzia din cartea pe care tocmai am scris-o, Killing the deep State, care se termină astfel: la sfârșit, Donald Trump câștigă, la sfârșit, Alex Jones câștigă, Infowars câștigă… Nu uitați niciodată că la sfârșit Dumnezeu câștigă! (aplauze).

Citiţi şi:

Adevăratul Donald Trump

Bilanţ Donald Trump

Donald J. Trump, antibiotic politic fără prescripție

 

yogaesoteric
5 decembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More