Guvernul care face rău copiilor: În timpul stării de urgență au dispărut mai mulți minori decât în vremuri normale

 

În timpul stării de urgență au dispărut mai mulți minori decât în vremuri normale.

ATGOR (Autoritățile Ticăloase ale GuvWernului de Ocupație din România) s-a concentrat pe amendarea bunicuțelor care n-au respectat cele două ore de libertate permisă în timpul stării de urgență, dar n-au făcut niciun progres în demantelarea rețelelor de trafic de copii.

Este vorba de o creștere cu 395 față de anul 2019, asta în condițiile în care din martie 2020 a fost declarată stare de urgență, apoi de alertă.

Datele au fost publicate de deputatul USR Nicolae Daniel Popescu, membru în Comisia parlamentară de anchetă a situației dispariției de copii.

„Aici cred că este foarte limpede legătura dintre disparițiile de copii și rețelele de trafic”, consideră Popescu.

Cea mai mare pondere a minorilor dispăruți în acest an – 87% – sunt din categoria de vârstă 14-18 ani, iar 65,3% din ponderea lor o reprezintă minorele.

Guvernul Orban a contestat la CCR legea majorării pedepselor pentru pedofili. De ce ar face asta? Singurul răspuns care are sens este că ei sunt vinovați de astfel de fapte sau sunt în cârdășie cu alții care sunt vinovați. De altfel se știe că pedofilia și șantajul politicienilor merg mână în mână.

Citiţi şi:

Prof. Tudorel Butoi, despre educația sexuală în școli: Există nevoia de atragere a copiilor spre zonele LGBT, ale traficului de persoane prostituției infantile și pornografiei

Trafic de copii pentru recoltare de organe în Grecia!

 

yogaesoteric
5 decembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More