Adevărul, regele exilat (II)

Citiți prima parte a articolului

Ce importanță mai are cum a început totul și cum s-a desfășurat până acum? Important este să vorbim despre vaccinarea obligatorie și despre vaccinul anti-covid! Da, este, dar dacă eram atenți și reactivi, nu ajungeam în acest punct. Credeți că vaccinarea este punctul terminus? Nici pe departe, este o etapă în această Nouă Normalitate. Deci, e foarte important să înțelegem cum a început această poveste, acest delir, pentru a ne putea apăra. Ceva, orice, pornit de la o minciună are șanse nule să propună soluții bune.

  • Singura pandemie sau boală din istoria medicinei și a logicii în care vaccinul și testul pentru depistarea bolii/pandemiei au apărut ÎNAINTE de infectarea oamenilor, deci de existența unei pandemii, așa cum este definită. Nu este nicio minciună sau conspirație, sunt date oficiale, ale OMS, producătorilor de vaccinuri, dr. Drosten. Dacă nu găsești nimic ciudat în această cronologie inversată, textul nu ți se adresează…
  • Singura vaccinare pentru care nu se face testarea prealabilă. Dacă ai gripă, nu faci vaccinul gripal. De ce? Pentru a nu genera o reacție supraimună, anticorpii naturali și anticorpii prin vaccinare. Excepție unică în istoria medicinei. De ce? Ori acest vaccin nu are legătură cu virusul, deci nu putem vorbi de anticorpi, ori testele își arată ambiguitatea. Prof. Didier Raoult vorbea despre aceste teste RT PCR ca fiind jumătate fals pozitive. După cum am arătat în prima parte, un număr prea mare de cicluri de amplificare dă naștere la rezultate fals pozitive. Curtea de la Lisabona spune că la peste 35 de cicluri, 97% din rezultate sunt fals pozitive. Cine a statuat 45 de cicluri, ca standard? Da, OMS și inventatorul protocolului adoptat de către OMS, dr Drosten. Hai să ne gândim, testăm, cu aceste reglaje de 45 de cicluri, înainte de vaccin. Rezultate multe pozitive… atunci vaccinarea nu se mai face decât într-o proporție foarte mică. Plus că oamenii, foarte mulți pozitivi (fals pozitivi), ar fi necesar să aștepte 90 zile până la vaccinare, deci eșec. Testăm pe un reglaj de 30 de cicluri. Nu mai apar multe rezultate pozitive, ci extrem de puține, ne putem vaccina, dar centralizând rezultatele testelor realizează tot poporul că… pandemia este terminată. Nu sunt cazuri decât foarte puține, deci nu este nevoie nici de restricții, nici de vaccin. Vedeți ce dilemă?
  • Pandemia este terminată? Scade numărul de cazuri (decese, internări ATI, infectări). Și? Un exemplu: cu sprijinul presei și al experților faci o campanie agresivă potrivit căreia trebuie, este imperios necesar pentru salvarea noastră să fie incluse focarele în formula de calcul, și, iată, ai mai cumpărat timp pentru a menține rata de infectare sus, prin focare, și pentru a nu relaxa restricțiile. Tripleta de aur: autorități – presă (includem și formatorii de opinie) – experți /specialiști. Și „eroii din linia întâi”.
  • Mai țineți minte cum a început totul? Filmulețele cu chinezi căzuți pe stradă, medici chinezi cu fețele acoperite, blurate, cu frică de autoritățile chineze. De ce le-am dat crezare? Tocmai pentru că NU erau mesaje venite de la autoritățile chineze mincinoase, nu? Tocmai pentru că erau clandestine! Am operat toți cu prezumția potrivit căreia comuniștii chinezi ascund gravitatea infecției, deci e foarte rău, se moare pe stradă. Eram „lucrați”. Dacă venea președinte Chinei și spunea la CNN că e o situație gravă, nu îl credea nimeni… „E o manevră, o manipulare a chinezilor.” Așa, clandestin, toată lumea a crezut și mecanismul era pornit. A urmat reportajul unor ziariști „curajoși” din Franța (să verificăm al cui este trustul de presă unde scriu) care descoperiseră lipsa a milioane de abonați chinezi. E clar, erau morți de acest covid nenorocit, nu? Eram pregătiți. Când au apărut primele cazuri la noi, știam fără să știm esențialul: virusul este ucigaș!
  • Cum a ajuns virusul aici? Trebuie să ai motiv să folosești testele, nu? Nu prin stoluri de rândunele. Zborurile din/spre China nu au fost anulate. Dar să analizăm cu atenție! Câți au plecat din China să mănânce noodles prin lume cu ocazia Anului Nou chinezesc? Milioane? Au plecat, au mâncat, au infectat și au revenit în China, nu? Nu am auzit sa fi cerut rezidență în alte state. Curios, ei au infectat exclusiv în străinătate, pentru că acasă au revenit sănătoși. Știți câte cazuri a avut China, în total, de la începerea pandemiei pana acum? 107.000 și 4.636 morți. Explicați voi acest fenomen! Au infectat lumea fără să fie infectați? Veți spune că nu ei, ci expații întorși în țările de baștină. Nu, ar echivala cu o transmitere comunitară în China, ceea ce nu este. 107.000 de cazuri la 1,4 miliarde??? Mai degrabă era nevoie de acest pretext: chinezii care au plecat din Wuhan și au infectat lumea. Cu această ocazie, testezi și începe nebunia. Wuhan-ul a infectat toată Planeta, dar nu și restul Chinei? Cum? Izolarea acestei provincii s-a produs la sfârșitul lunii ianuarie… Până atunci, era timp să infecteze măcar o altă parte a Chinei, dar nu… Poate nu foloseau testele RT-PCR.

  • Oricum, pericolul intrase în Europa și în SUA. Apar imediat știri apocaliptice. Serviciile secrete se bat pe măști și echipamente, pe aeroportul cutare… Măi să fie! Pai ce servicii secrete sunt alea dacă nu au sesizat ce face China cu câteva luni înainte?! Știți, a cumpărat toate măștile și echipamentele medicale. Le-a cumpărat de rea, de comunistă și pentru că avea multe cazuri, era în colaps? Nu ține! Le-a cumpărat pentru a goli piața și pentru a-și vinde toată producția, ulterior. Ne cred și tâmpiți. China face măști pentru toată planeta, are această capacitate, dar în decembrie cumpăra tot, pentru că nu făcea față unei singure provincii!? Da, ca să mărească panica și… portofelul.
  • Era musai să apară virusul în China. Musai. Era nevoie să fie o țară mare, opacă, imposibil de verificat. Dacă apărea în Laos, să zicem? Ținea piept acuzelor internaționale un an? Greu de crezut… În SUA? Intrau diverse asociații și verificau. Deci trebuia să fie China. Puternică, departe, în poziție de putere, furnizoare de bunuri la nivel global. A rezistat un an până la raportul OMS care a exonerat-o total de culpă. Să fim lucizi. Cui îi aduce beneficii pandemia? Numai Chinei? La nivel financiar, în mare da, ei și companiilor producătoare de vaccinuri. La nivel politic, principalii beneficiari sunt statele democratice. Pandemie, da, dar drepturile și libertățile, nu, gone with the wind. Societatea de tip occidental a fost înlocuită cu cea de tip distopic, copie fidelă a celei din China.

Pentru a înțelege de unde vine virusul, este necesar să analizăm cine profită. Și nu este numai China. Trebuia să fie China, trebuia să fie Wuhan. Laboratorul din Wuhan a primit și fonduri din SUA, dar și fonduri franceze. Cooperare internațională perfectă. Cui îi aduce profituri această pandemie? SUA? Da, a schimbat președintele. Europa? Da, a șters toate drepturile.

  • Vă amintiți filmulețe cu eroii din linia întâi? Dansau la ATI! Zâmbeau, stăpâni pe ei. Ce mesaj ne transmiteau? Hei, suntem stăpâni pe situație, controlăm bine virusul, e un război, dar suntem puternici, lasă-ne pe noi, tu stai acasă, atât. Privit retrospectiv, ne dăm seama că a fost totul bine gândit. Era nevoie de această punere în scenă. Prima dată când se impun măsuri dure e mai greu, e nevoie de îndulcirea pastilei amare. După care, nu au mai fost filmulețe cu dansuri psihopate… și știm toți eroismele eroilor.
  • Cenzura? În acest moment, cenzura nu mai este atât oficială, cât o cenzură a unei părți a populației exercitată asupra celeilalte părți. Cei care sunt agățați de măsurile restrictive covid contra celor care nu sunt. Sigur, dublate de o cenzură oficială. Informațiile oficiale sunt Adevărul Absolut. Biblia a suscitat foarte multe texte, pro și contra… Covidul? La moarte cu cei care îndrăznesc.

Citiți continuarea articolului

Citiți și:
Covid-19, o armă menită să schimbe radical America și Lumea. Ne-am pierdut cu toții rațiunea?
În ultima vreme, singura aparatură care a lucrat din plin în România a fost maşina de spălat creiere

 

yogaesoteric
11 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More