ADEVĂRUL ȘOCANT despre CHEMTRAILS: Motoare turboventilator cu presiune înaltă, geoinginerie și minciuna despre «dârele de condensare»

 

Minciuna oficială cum că dârele persistente care rămân pe cer în urma avioanelor „ar fi doar dâre de condensare” este ușor de combătut dacă sunt înțelese și reținute anumite aspecte fundamentale. Articolul scurt de mai jos și video-ul tutorial de 7 minute oferă informații esențiale pentru a demonta povestea falsă despre „dârele de condensare”. 

Toate „sursele oficiale” ne spun că dârele lăsate de avioane care brăzdează cerul și persistă ore în șir, blocând soarele și perturbând vremea, sunt doar „dâre de condensare”. Povestea oficială despre „dârele de condensare” este una dintre cele mai mari minciuni pe care puterile au perpetuat-o pentru a potoli masele, ca acestea să ignore pericolul imens creat de operațiunile de inginerie climatică ce se desfășoară deasupra capetelor noastre zi de zi. Chiar fără a cunoaște date științifice despre această problemă, orice persoană dotată cu puțin simț al rațiunii poate înțelege că pe cer sunt pulverizate anumite substanțe chimice. Câteva observații simple dau de gândit: dâre care sunt întrerupte din loc în loc; încrengături de urme ce pot fi văzute o zi iar a doua zi deloc, deși de multe ori sunt aceleași condiții atmosferice; uneori poate fi observat un avion care lasă o dâră de la un capăt la celălalt al orizontului, adiacent unui alt avion la o altitudine aproximativ egală care nu lasă în urma lui practic nimic. 

Dârele pot avea compoziții și culori complet diferite. În spatele unor avioane (de obicei aviocisterne militare care zboară la altitudini joase) pot fi văzuți nori nealiniați cu motoarele. Acest fapt face ca o parte din dârele de dispersie pulverizate să iasă ușor către o parte a avionului (neparalel din cauza duzelor nealiniate). 

Toate grupările de cercetări climatice și guvernele din lume așteaptă cu nerăbdare ca programul de inginerie climatică să fie implementat (deși niciuna dintre aceste societăți nu va admite adevărul, și anume că geoingineria este folosită deja de acum câteva decenii). 
Societatea noastră a fost „bine dresată” ca să accepte versiunile oficiale pentru nenumărate probleme; în felul acesta cei aflați la putere își ascund crimele la vedere. Faptul că explicațiile oficiale pentru ceea ce vedem pe cerurile noastre sunt contrare deducției logice și legilor fizicii nu pare să fi preocupat până acum majoritatea populației.

Oficialii ne spun că ceea ce vedem pe cerurile noastre sunt „dâre de condensare” și susțin că este perfect normal ca această „condensare” să rămână pe cer ore sau chiar zile, lărgindu-se și împrăștiindu-se până când orizonturi întregi sunt complet acoperite. Ceea ce vedem este exact ceea ce ei spun că vor să facă cu managementul radiațiilor solare (SRM), deși suntem asigurați că geoingineria încă nu este pusă în practică. Cei care aleg să creadă aceste minciuni sfruntate pur și simplu nu vor încă să se trezească.

Problema este că toate avioanele comerciale și toate aviocisternele militare sunt echipate cu un tip de motor, turboventilatorul cu presiune înaltă, care prin însăși construcția lui nu poate produce niciun tip de dâră de condensare decât în circumstanțe extreme.

Lupta pentru a demasca și a opri geoingineria este o provocare, și este necesar să fie câștigată.

Citiți și:

Chemtrails – acum „se şpreiază” moartea şi în România

Gravele afecţiuni ce sunt provocate de dârele morţii (chemtrails-uri) (1)

Serviciile secrete rusești confirmă pericolul chemtrailsyogaesoteric 

2 decembrie 2017 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More