Un pilot, victimă a vaccinului anticovid: „Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții”

Cody Flint are 34 de ani. Până de curând, a lucrat ca pilot agricol, având cincisprezece ani de experiență de zbor. La fel ca mulți alți oameni, Cody a făcut anul trecut vaccinul Pfizer. Apoi, a așteptat 48 de ore și s-a urcat din nou în avion, însă totul a luat-o razna. Avea o durere cumplită de cap, „de parcă i-ar fi explodat o bombă în cap”. A început să i se îngusteze câmpul vizual, nu-și putea mișca bine mâinile și picioarele și chiar și-a pierdut conștiența. Este un miracol că a reușit să aducă avionul la sol fără probleme, iar Cody nu este sigur cum a reușit să facă asta, pentru că nu-și amintește cum a aterizat.

A mers la un medic care l-a diagnosticat cu vertij. Cody spune că suferă, de asemenea, de presiune intracraniană severă și că are leziuni la nivelul urechii interne și acumulări de lichid în craniu. Despre zbor nu mai poate fi vorba. De abia dacă mai poate conduce o mașină. Nu a mai avut niciodată probleme de acest gen până acum. Ba chiar a făcut un control medical cu doar 10 zile înainte de vaccinare, pe care l-a trecut cu brio. Dar acum, dacă starea lui de sănătate nu se îmbunătățește semnificativ, cariera de pilot a lui Cody s-a terminat.

Invitat în emisiunea „Stew Peters Show”, acesta și-a descris experiența cu vaccinul Pfizer, manifestându-și totodată regretul că s-a vaccinat din proprie inițiativă, ca să-i protejeze pe cei din jur. Uitându-se în urmă, consideră că a fost extrem de naiv.

Citiți și:
Un pilot în vârstă de 33 de ani nu mai poate tolera altitudinea, adică nu mai poate zbura, după vaccinarea împotriva covid
235 de sportivi au făcut stop cardiac de-a lungul acestui an, iar 119 au murit după vaccinul anticovid

 

yogaesoteric
18 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More