ADN-ul fantomă – o descoperire senzațională a oamenilor de știință

Tot ceea ce credem noi că știm despre ADN suferă o radicală modificare de perspectivă ca urmare a descoperirilor făcute de biofizicianul rus Vladimir Poponin. Ceea ce a descoprit acesta modifică atât de dramatic viziunea oficială a științei, încât mulți medici sau biologi nu pot să țină pasul, conștiința lor refuzând evidența.

Dar să începem cu începutul…

În anii ’90 ai secolului XX, biofizicianul rus Vladimir Poponin a efectuat mai multe experimente prin care a dovedit că ADN-ul uman influențează lumea materială printr-un așa numit câmp nou și necunoscut până atunci, numit de unii specialiști Câmp de Torsiune, un câmp informațional foarte extins.

La începutul experimentului, Poponin a creat vid într-un tub, măsurând distribuția fotonilor din acesta. Așa cum se aștepta, distribuția particulelor de lumină era aleatoare. După aceea, a plasat în respectivul tub vidat ADN uman și a măsurat din nou distribuția fotonilor. De data aceasta s-a constatat că distribuția fotonilor s-a modificat, aceștia grupându-se după tiparul materialului genetic.

Deși chiar și rezultatele obținute până în acest moment erau spectaculoase, dovedind că ADN-ul are capacitatea de a influența mediul din jurul lui, descoperirea uluitoare a venit abia după scoaterea ADN-ului din tubul vidat. Ei bine, în momentul în care s-a măsurat din nou distribuția fotonilor în tub, s-a constatat că aceștia se comportă ca și cum ADN-ul ar fi tot acolo. Mai mult decât atât, fenomenul distribuției fotonilor după tiparul ADN-ului s-a păstrat în interiorul tubului chiar și la luni distanță după scoaterea acestuia, fenomenul fiind botezat ADN fantomă.

Dacă ne gândim la faptul că o singură mostră de ADN a putut să influențeze un anumit spațiu pentru mai multe luni, deși a stat în acel tub vidat doar o mică perioadă de timp, putem înțelege în ce fel sunt impregnate cu câmpul informațional al ADN-ului propriu un obiect, o casă, un element de vestimentație, pe care le folosim pentru ani sau zeci de ani. Informația specifică propriului ADN, a propriei noastre ființe, în toată complexitatea ei, va rămâne acolo pentru foarte mult timp și va crea o influență, cel mai adesea insesizabilă în mod conștient, asupra celor care vor folosi cândva, în locul nostru, acel obiect, acea casă, acel element vestimentar.

Având în atenție această concluzie, putem desprinde o alta, deosebit de importantă: să avem grijă cu cine ne însoțim, cine ne gătește, de la cine primim daruri, unde alegem să locuim, cine ne sunt modelele în viață. Pentru că, inevitabil, câmpul informațional propriu al acestor oameni va crea o influență asupra noastră, bună sau rea, prin propria lor radiație energetică, prin mâncarea impregnată cu energia lor, prin intermediul obiectelor pe care le luăm de la ei și care sunt purtătoare ale unor informații subtile care aparțin foștilor proprietari. De alegerile noastre depind multe!

Citiți și:
Experimentele ştiinţifice arată că ADN-ul începe ca o undă cuantică, nu ca o moleculă
O formidabilă descoperire: ADN-ul uman poate fi reprogramat prin rostirea profund conștientă a cuvintelor

 

yogaesoteric
7 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More