Adrian Orza, fost viceprimar al Timișoarei: Eu cred în chestia asta, că se dorește o resetare mondială. Și din punct de vedere energetic, și din toate punctele de vedere, semnalele sunt clare

Adrian Orza, fostul viceprimar al Timișoarei, a declarat că în acest moment se duce o bătălie între progresism și conservatorism și toate schimbările care au loc în aceste luni nu sunt rodul întâmplării.

Adrian Orza

Pe planetă se dă o luptă între progresism și conservatorism (…) Eu cred în chestia asta, că se dorește o resetare mondială. Și din punct de vedere energetic, și din toate punctele de vedere, semnalele sunt clare. Pe mine nu poate să mă convingă cineva că tot ceea ce se petrece este rodul întâmplării… Lasă-mă frate, să vin cu o ie, să mi-o respect, să pun tricolorul, să merg la biserică, fără să fiu considerat un medieval”, a spus Adrian Orza în cadrul emisiunii „Drept la Țintă”, de la Tele 9TV.

Fostul lider al PNȚCD Timiș a criticat dur prestația actualei clase politice, de la cea locală la cea națională. „Pentru ce mai mă aflu într-o poziție de decizie, dacă sunt umilit de către unul din străinătate, sau de la mine din țară? Păi, frate, eu nu mă reprezint pe mine…eu reprezint scaunul pe care sunt așezat, demnitatea orașului pe care-l reprezint, nu accept să fiu umilit de nimeni!”, descrie acesta principiile după care crede că ar fi firesc să funcționeze clasa politică.

Orza a amintit de exemplul Elveției, care își protejează producătorii. „Când am povestit asta unui politician, mi-a zis: «nu e în UE». Și? Bine, și ce dacă suntem în UE și facem așa ceva?”, a declarat Adrian Orza la Tele 9TV.

Citiți și:
Acuzație: „Serviciile și-au tras un scaun în prima linie a partidelor și decid politica”
Gheorghe Piperea, despre România: «O colonie ținută în frâu de vătafi semianalfabeți»

 

yogaesoteric
2 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More