În 2020, o armată de troli din China a răspândit peste tot în Vest imagini cu „cadavrele” unor persoane „moarte” de coronavirus, căzute pe stradă

Despre cum a fost folosit covid-19 pe post de instrument pentru instaurarea unei noi ordini mondiale!

Cum a reuşit China să facă asta şi cum a reuşit partidul comunist chinez să-şi impună metodele şi ideologia în toată lumea folosind acest virus dar şi o reţea uriaşă de troli?

Pe 16 februarie 2020, apărea un video care a devenit în scurt timp viral pe Twitter. Este prezentat ca fiind filmat în Wuhan, epicentrul epidemiei, și arată cadavrele unor persoane moarte de coronavirus, căzute pe stradă.

Dar Le Monde verifica (mult mai târziu!) elementele care apar în imagini şi, surpriză: reiese că strada este în realitate din Shenzen, unde nu existau restricţii și care se afla la 1.000 km de Wuhan.

Magazinele care apar în imagini sunt închise. Asta sugerează că imaginile au fost filmate imediat după zorii zilei și persoanele respective sunt oameni fără adăpost, care dorm pe stradă.

O armată de troli din China a răspândit aceste imagini peste tot în Vest iar o investigaţie publicată de New York Times arată că au urmărit să inducă frica și teama în rândul populaţiilor din Occident pentru ca politica de lockdown a Chinei să fie copiată și impusă împotriva democraţiilor din vest.

Vestul a muşcat cu ajutorul unor pârghii care au făcut jocul Chinei.

Citiți și:
Covid-19: Cea mai mare operațiune de dezinformare din istoria modernă a lumii
Cronologia unui genocid: covid-19

 

yogaesoteric
2 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More