Aforisme despre continenţa amoroasă

 

de profesor de yoga Gregorian Bivolaru

♦ Atunci când, după o fuziune amoroasă cu transfigurare şi continenţă sexuală, ne aflăm departe de fiinţa iubită şi savurăm îmbătaţi de fericire efectul tainic de avalanşă, datorită transfigurării spontane ea ne apare întocmai ca o fascinantă zeiţă. Când ne întâlnim după aceea cu ea şi o admirăm plini de adoraţie, descoperim că deja radiază într-un anume mod misterios, întocmai ca o încarnare vie a unei prezenţe fascinante şi enigmatice.

♦ În cazul fiecărei fuziuni amoroase care este realizată cu transfigurare, consacrare şi continenţă sexuală, tot ceea ce este trăit intens, profund şi sublim este totodată sacru, spiritual şi înălţător.

♦ Dacă punctele de suspans ar putea vorbi, ele ar putea să ne transmită o mulţime de aspecte tainice. Astfel de puncte de suspans sunt şi momentele de extaz amoros, când cei doi iubiţi care fac dragoste cu continenţă sexuală şi transfigurare se opresc suspendaţi într-un timp etern şi, în felul acesta, se dilată fuzionaţi extatic de la finit către infinit. În astfel de momente, ei savurează magia misterioasă şi indescriptibilă a eternului început. Aceasta este taina fundamentală a continenţei amoroase, pe care o descoperă şi o înţeleg numai fiinţele umane care o practică. Pentru ele, fuziunea amoroasă cu continenţă sexuală şi transfigurare este un continuu început fără de sfârşit.

♦ În cazul amorului cu continenţă sexuală şi transfigurare, cel mai frumos moment apare atunci când te expansionezi extaziat de la finit către infinit, în sfera beatitudinii amoroase nesfârşite.

♦ Atunci când două fiinţe umane de sex opus se iubesc intens, amorul cu continenţă sexuală este un stimulent puternic, salutar şi necesar al vieţii umane care ne înalţă către Dumnezeu şi noi suntem fericiţi să simţim fluxul său călduros şi natural pătrunzându-ne întocmai precum o rază paradiziacă de Soare.

♦ În viaţa unui bărbat care iubeşte frenetic şi care practică întotdeauna foarte bine continenţa amoroasă nu este niciodată posibil să existe două momente de plăcere absolut identice, aşa cum nu este posibil să existe două frunze perfect identice în acelaşi arbore.

♦ O relaţie obişnuită de dragoste, fără continenţă sexuală, fără transfigurare, este aproape întotdeauna cea mai slabă dintre toate pasiunile. Speranţa cea palidă a plăcerii o susţine, apropierea acesteia o vlăguieşte cu anticipaţie şi până la urmă fructificarea ei o anihilează aproape complet.

♦ Există întotdeauna fericire în orice fel de talent erotic pe care o fiinţă îl are. Continenţa sexuală perfectă şi arta de a mângâia figurează printre astfel de talente.

♦ Imperiul bucuriilor interzise nu cunoaşte niciodată decăderea. Amorul cu transfigurare şi continenţă sexuală este întotdeauna cu mult mai mult decât amorul obişnuit.

♦ Trebuie să ştim să îmblânzim viaţa cu ajutorul plăcerii.

♦ Descoperirea unor alte orizonturi şi a unor alte tărâmuri tainice poate adesea să corespundă descoperirii altor faţete ale propriei personalităţi prin intermediul amorului cu continenţă sexuală şi transfigurare.

♦ A vorbi despre dragoste, prin înseşi rezonanţele tainice pe care acest fapt le declanşează, înseamnă totodată a face, într-un anume mod, dragoste.

♦ Amorul este o unire tainic euforică a trupurilor. Totodată el este îmbrăţişare, prin fuziune empatică şi expansiune, a sufletelor.

♦ Bărbatul perfect continent care îşi adoră frenetic iubita şi îi savurează cu o încântare crescândă toate secreţiile în timpul fuziunii amoroase face astfel salturi uimitoare către starea androginală glorioasă.

♦ În cazul amorului cu transfigurare şi continenţă sexuală, voluptatea perfect controlată ne deschide porţile extazului. Atunci trupul intră într-o stare profundă de repaus, emoţiile dispar ca prin farmec şi mentalul este transcens, dezvăluindu-ne în acele clipe unice supramentalul.

♦ În cazul amorului realizat numai cu transfigurare şi continenţă sexuală, plăcerile intense ale jocului amoros pot fi repetate la voinţă, variindu-le totodată la nesfârşit.

♦ A face dragoste cu continenţă sexuală şi transfigurare în mod perseverent ne oferă totodată timpul şi ocazia de a simţi din ce în ce mai intens amorul.

♦ Înţelegerea aproape desăvârşită a celor doi iubiţi perfect continenţi care se adoră reciproc şi care se transfigurează neîncetat face, fără îndoială, să apară o extraordinară culme a fericirii.

♦ În cazul celor care se iubesc frenetic şi plini de transfigurare, unirea amoroasă fără de sfârşit care este realizată graţie continenţei sexuale perfecte dezvăluie o tainică realitate grandioasă şi paradiziacă.

♦ În cazul amorului cu continenţă sexuală şi transfigurare, iubirea este mai întâi aspiraţie transfiguratoare ideală, apoi trăire afectivă copleşitoare care ne face să ne dilatăm de la finit către infinit, apoi dorinţă frenetică, apoi plăcere oceanică… dar pentru a depăşi această fază, trebuie să existe voinţa angajării, starea aproape continuă de nesaţ şi apoi, cel mai important aspect, promisiunea dăruirii totale întru Dumnezeu.

♦ În cadrul jocurilor amoroase ce sunt realizate cu transfigurare, continenţă sexuală şi consacrare, femeia care aspiră să trezească în ea starea de SHAKTI trebuie să se dăruiască frenetic şi în totalitate, pentru a avea apoi dreptul să-şi aparţină şi chiar să renască întocmai ca mitica pasăre Phoenix.

♦ Un bărbat foarte viril, iubitor şi perfect continent este totodată un magician extraordinar, care oferă fără încetare o mare fericire femeilor pe care le adoră.

♦ În cazul fuziunii amoroase care este realizată fără continenţă sexuală, atât durata jocului amoros, cât şi stările de plăcere şi de satisfacţie erotică scad foarte mult, atât pentru bărbat, cât şi, mai ales, pentru femeie.

♦ O stare de pace foarte valoroasă este pacea euforică ce apare între contrariile polare. Dacă o să vă amintiţi aceasta mai ales atunci când faceţi dragoste cu continenţă sexuală şi transfigurare, o să găsiţi în felul acesta noi modalităţi de a face fericită fiinţa cu care voi fuzionaţi atunci amoros. Fiţi conştienţi că un cuplu unit şi iubitor care practică foarte bine continenţă amoroasă şi în care cei doi iubiţi se transfigurează reciproc ca modele divine arhetipale este o temelie pentru o existenţă fericită.

♦ Iubind fără măsură fiinţele de sex opus care merită iubirea noastră, transfigurându-le, realizând jocuri amoroase cu continenţă sexuală, este foarte bine să mergem până la capăt pe calea spirituală, pe care toate aspiraţiile noastre sublime sunt împlinite. Mai ales atunci femeia devine capabilă să materializeze, prin intermediul naturii ei manifestatoare, aspiraţiile divine ale bărbatului. La rândul său, bărbatul se ajută de puterea creatoare colosală a femeii şi, în felul acesta, este catapultat în lumina divină. Atunci când, în sfârşit, ating starea androginală glorioasă, ei merg împreună şi au forţe egale. În caz contrar, dacă femeia nu ascensionează, îl distruge pe bărbat. La rândul său, dacă bărbatul nu trezeşte în el pe deplin împărăţia Tatălui Ceresc, atunci o pierde.

♦ Atunci când fac dragoste cu transfigurare şi continenţă sexuală, cei doi iubiţi trebuie să gândească în felul următor: „Întreaga Creaţie, întreaga Manifestare, este de fapt jocul divin (LILA) al lui Dumnezeu Tatăl. Fie ca jocul nostru amoros să reflecte spontaneitatea, fericirea şi libertatea ce se manifestă în el. Fie ca jocul nostru amoros să oglindească jocul cel extatic al lui Dumnezeu Tatăl, căci fără încetare acest joc caracterizează întreaga Manifestare.”

♦ Tantricul avansat trăieşte amorul întocmai ca pe o extatică stare de beţie care îl dilată în nemărginire, îl simte ca pe un tainic sacrificiu şi îl savurează ca pe o esenţă ultimă a iubirii Totului.

♦ Dacă începem yoga, atunci va trebui să o şi finalizăm. Tot aşa va trebui să procedăm şi cu tantra.

♦ O femeie care iubeşte un bărbat este o femeie. O femeie care iubeşte în acelaşi timp doi bărbaţi este o femeie excepţională. O femeie care iubeşte în acelaşi timp trei bărbaţi este o zeiţă în devenire, care a descoperit puterea colosală şi tainică a iubirii. O astfel de femeie şi-a dat seama că aceea care iubeşte mult, mult va fi iubită.

♦ Pe adeptul tantric avansat, oceanul cel misterios de fericire pe care îl trezesc gradat în el extazurile amoroase ale iubitei îl face totodată să o descopere ca şi cum ar fi mama sa.

Citiţi şi:

Câteva sfaturi inspiratoare şi pline de bun-simţ pentru femeile care aspiră să aibă parte de cât mai multă iubire… (I)

Aforisme şi cugetări despre DAR ŞI DĂRUIRE

 

yogaesoteric
27 septembrie 2018
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More