Aforisme referitoare la inducţia stării benefice de transă

de profesor yoga Gregorian Bivolaru

1. Inducţia stării benefice de TRANSĂ vă permite să constataţi că aveţi la dispoziţie o modalitate perfect naturală de a descoperi şi de a simţi realitatea cea tainică a UNIVERSULUI ASTRAL, înainte să părăsiţi definitiv această lume (UNIVERSUL FIZIC).

2. Când vă aflaţi scufundaţi în starea benefică de TRANSĂ, puteţi să savuraţi care este diferenţa dintre deliciile inefabile ale UNIVERSULUI ASTRAL şi starea obişnuită pe care o trăiaţi în UNIVERSUL FIZIC. Atunci, trăiţi într-un mod cu totul nou şi euforic în fiecare clipă.

3. Starea inedită de libertate care apare atunci când experimentaţi din plin starea benefică de transă nu are preţ.

4. Atunci când vă scufundaţi în starea benefică de TRANSĂ, visele voastre lucide dobândesc un viitor minunat.

5. Inducţia intensă şi profundă a stării benefice de TRANSĂ vă permite să pătrundeţi în lumea cea tainică a UNIVERSULUI ASTRAL, în care multe minuni vi se dezvăluie, în mod gradat, ca fiind cu putinţă. Realitatea misterioasă a acestei lumi (UNIVERSUL ASTRAL) luminează atunci şi însufleţeşte într-un mod inefabil anumite componente ale MICROCOSMOSULUI fiinţei voastre.

6. Inducţia stării benefice de TRANSĂ vă dezvăluie o lume nouă, tainică, fascinantă şi minunată (UNIVERSUL ASTRAL), care devine a voastră şi vă oferă amintiri indescriptibile, de neuitat.

7. Inducţia stării benefice de TRANSĂ vă face să descoperiţi că faceţi paşi siguri şi indescriptibili pe calea revelării frumuseţii tainice şi a perfecţiunii ce există în UNIVERSUL ASTRAL.

8. Inducţia stării benefice de TRANSĂ ne face să descoperim victoria cea enigmatică a LUMII ASTRALE care se trezeşte ca prin farmec în noi.

9. Inducţia stării benefice de transă ne face să descoperim că este important atât ceea ce spunem, cât şi ceea ce simţim şi vedem în realitatea înconjurătoare, care ni se dezvăluie într-o cu totul altă lumină atunci când această stare se instalează în noi.

10. Inducţia stării benefice de TRANSĂ ne permite să construim şi să trăim din plin, în mod lucid, felurite vise paradisiace, care ţin de realitatea misterioasă a UNIVERSULUI ASTRAL în care pătrundem atunci.

11. Inducţia stării benefice de TRANSĂ ne revelează în mod gradat, ca prin farmec, un „orizont” cu totul nou şi nebănuit, ce ne face să trăim o mulţime de stări, întocmai ca şi cum ne-am transpune, trup şi suflet, în cele mai frumoase basme ale copilăriei.

12. Inducţia stării benefice de TRANSĂ ne face să descoperim, cu uimire, că avem extraordinar de multe aspecte şi energii benefice de împărtăşit, atât cu celelalte fiinţe umane, cât şi cu natura şi chiar cu realitatea cea misterioasă a UNIVERSULUI ASTRAL, care începe să ni se dezvăluie, în mod gradat, în întreaga sa splendoare nebănuită.

13. Inducţia stării benefice de transă ne permite să ne ascultăm cu totul altfel glasul cel tainic al inimii, descoperind, în acelaşi timp, că el are dreptate.

14. Inducţia stării benefice de TRANSĂ ne face să pătrundem în tărâmul cel misterios, care este alcătuit din lumi strălucitoare şi multicolore, al UNIVERSULUI ASTRAL.

15. Inducţia stării benefice de TRANSĂ ne ajută să descoperim în interiorul fiinţei noastre cum putem să pătrundem cât mai adânc şi totodată să primim în MICROCOSMOSUL fiinţei energiile subtile luminoase ale UNIVERSULUI ASTRAL.

16. Energiile subtile luminoase, minunate care sunt captate din plin atunci când vă aflaţi în starea benefică de TRANSĂ vă fac să descoperiţi că fiecare dintre voi puteţi să realizaţi transformarea pe care vreţi să o vedeţi producându-se în această lume, prin interferenţa şi simbioza care apare între UNIVERSUL FIZIC şi UNIVERSUL ASTRAL.

17. Inducţia intensă şi profundă a stării benefice de TRANSĂ vă permite să pătrundeţi, întocmai ca într-un basm ce este trăit aievea, în tărâmurile misterioase şi inefabile ale UNIVERSULUI ASTRAL.

18. Inducţia intensă şi profundă a stării benefice de TRANSĂ face ca fiecare clipă a existenţei noastre să fie trăită cu adevărat, într-un mod mult mai amplu şi mai îmbătător, care ne umple de o aleasă bucurie.

19. Inducţia intensă şi profundă a stării benefice de TRANSĂ ne face să descoperim în UNIVERSUL ASTRAL energiile subtile minunate care ne revelează o gamă nebănuită de trăiri rafinate şi euforice, ce ne pot transforma într-un mod fundamental viaţa.

20. Inducţia intensă şi profundă a stării benefice de TRANSĂ face ca încrederea în noi înşine să se trezească şi chiar să se amplifice înzecit.

21. Inducţia intensă şi profundă a stării benefice de transă oferă universului nostru lăuntric o stare pregnantă de optimism şi, totodată, ne umple fiecare cută a fiinţei cu o energie gigantică, ce ne impulsionează să devenim din ce în ce mai buni.

22. Inducţia intensă şi profundă a stării benefice de TRANSĂ ne face să ne deschidem faţă de ceilalţi într-un mod sublim, care este pregnant emoţional, pur şi transfigurator.

23. Inducţia intensă şi profundă a stării benefice de TRANSĂ ne dezvăluie o realitate enigmatică, grandioasă şi nebănuită (care este realitatea UNIVERSULUI ASTRAL), în care avansăm cu o nouă stare de spirit, plină de libertate.

24. Inducţia intensă şi profundă a stării benefice de TRANSĂ ne permite să devenim şi să fim cu uşurinţă ceea ce fiecare dintre noi deja suntem, în mod potenţial, în sferele superioare ale universului nostru lăuntric.

25. Inducţia intensă şi profundă a stării benefice de TRANSĂ ne face să descoperim că viaţa noastră capătă o extraordinară adâncime, care o face să ofere cu uşurinţă posibilitatea întâietăţii misteriosului, a fericirii şi a uimitorului.

26. Inducţia intensă şi profundă a stării benefice de TRANSĂ ne face să devenim partenerul fericirii şi, totodată, ne permite să descoperim cât de bună poate să fie atunci pentru noi viaţa.

27. Inducţia intensă şi profundă a stării benefice de TRANSĂ ne face să devenim „vânătorii” unor minuni nebănuite.

Citiţi şi:

Sfaturi utile pentru aceia care aspiră să folosească într-un mod înţelept timpul

Darul divin, misterios şi nebănuit al surâsului

yogaesoteric
mai 2008

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More