Agenda globalistă de vaccinare a lui Bill Gates

 

De Robert F. Kennedy Jr.

Pentru Bill Gates, vaccinurile sunt o filantropie strategică care alimentează numeroasele sale afaceri legate de acestea (inclusiv ambiția Microsoft de a controla omenirea printr-un card/pașaport ID de identificare a vaccinării) și îi oferă un control dictatorial al politicii globale de sănătate.

Notă: Referitor la dorința lui de condiționare a călătoriilor cu acest ,,pașaport al vaccinării”, jocurile nu i-au ieșit! Cel puţin deocamdată. Procurorul General al SUA i-a respins această doleanță, spunând că se încalcă grav drepturile omului.

Obsesia lui Gates pentru vaccinuri pare a fi alimentată de convingerea de a salva lumea prin intermediul tehnologiei. Promițând că va contribui cu 450 milioane USD din cele 1,2 miliarde de dolari pentru eradicarea poliomielitei, Gates a preluat controlul Grupului Național Consultativ Tehnic Pentru Imunizare (NTAGI) din India, care a mandatat, prin programe suprapuse de imunizare, până la 50 de doze de vaccinuri poliomielitice pentru copii înainte de vârsta de cinci ani. Medicii indieni dau vina pe campania Gates pentru o epidemie de paralizie flască acută non-polio (NPAFP) care a paralizat 490.000 de copii, peste ratele preconizate între 2000 și 2017. În anul 2017, guvernul indian a refuzat programele vaccinării Gates și i-a cerut acestuia să părăsească India. Ratele NPAFP au scăzut rapid.

Cele mai înfricoșătoare epidemii [polio] din Congo, Afganistan și Filipine sunt toate legate de vaccinuri

În anul 2017, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a recunoscut cu greu că explozia globală de poliomielită este predominant dată de tulpina prezentă în vaccin. Cele mai înspăimântătoare epidemii de poliomielită din Congo, Afganistan și Filipine sunt toate legate de vaccinuri. De fapt, până în anul 2018, 70% din cazurile globale de poliomielită se datorau unor tulpini de vaccin.

În anul 2014, Fundația Gates a finanțat teste ale vaccinurilor HPV experimentale, dezvoltate de Glaxo Smith Kline (GSK) și Merck, pe 23.000 de fete tinere din provinciile indiene îndepărtate. Aproximativ 1.200 au suferit reacții adverse severe, inclusiv tulburări autoimune și de fertilitate. Șapte au murit. Investigațiile guvernului indian au acuzat că cercetătorii finanțați de Gates au comis numeroase încălcări etice: presiuni asupra fetelor, intimidarea părinților, falsificarea formularelor de consimțământ și refuzul de a acorda îngrijiri medicale fetelor care au avut de suferit. Cazul încă este la Curtea Supremă a țării.

Ziarele sud-africane s-au plâns: „Suntem cobai pentru producătorii de medicamente”

În anul 2010, Fundația Gates a finanțat un studiu de fază 3 a vaccinului experimental împotriva malariei produs de GSK, care a ucis 151 de sugari africani și a provocat efecte adverse grave, inclusiv paralizie, atac de apoplexie și convulsii febrile la 1.048 din cei 5.949 de copii cărora le-a fost administrat vaccinul.

În timpul campaniei MenAfriVac din anul 2002, în Africa Sub-Sahariană operatorii fundaţiei Gates au vaccinat forțat mii de copii africani împotriva meningitei. Aproximativ 50 din 500 de copii vaccinați au dezvoltat paralizie. Ziarele sud-africane s-au plâns: „Suntem cobai pentru producătorii de medicamente”.

Fostul economist principal al lui Nelson Mandela, profesorul Patrick Bond, descria practicile aşa-zis filantropice ale lui Gates drept „nemiloase și imorale”.

În anul 2010, Gates a finanțat cu 10 miliarde de dolari OMS, spunând: „Trebuie să facem din acest deceniu unul al vaccinurilor”. O lună mai târziu, Gates a afirmat într-un Ted Talk că noile vaccinuri „ar putea reduce populația”. În anul 2014, Asociația Medicilor Catolici din Kenya a acuzat OMS că a sterilizat chimic milioane de femei keniene care au participat involuntar la o campanie mincinoasă de vaccinare „antitetanos”. Laboratoarele independente au găsit un compus care conduce la sterilitate în fiecare vaccin testat. După ce a negat acuzațiile, OMS a recunoscut până la urmă că a dezvoltat vaccinuri ce au efecte de sterilizare de peste un deceniu. Acuzații similare au venit și din Tanzania, Nicaragua, Mexic și Filipine.

Un studiu din anul 2017 (Morgenson et al. 2017) a arătat că vaccinul uzual DTP al OMS ucide mai mulți copii africani decât bolile pe care pretinde că le poate preveni. În cazul fetelor care au fost vaccinate cu DTP, rata de deces a fost de 10 ori mai mare față rata de deces a copiilor care nu au primit vaccinul. OMS a refuzat să retragă vaccinul letal pe care îl administrează forțat la zeci de milioane de copii africani anual.

Oficialii din sănătatea publică globală spun că Gates a deturnat resursele OMS pentru a-și servi filozofia personală potrivit căreia o bună sănătate vine doar dintr-o seringă.

Avocații mondiali ai sănătății publice din toată lumea îl acuză pe Gates că a deturnat OMS de la proiectele de eliminare a bolilor infecțioase: asigurarea de apă curată, igienă, nutriție și dezvoltare economică. Fundația Gates cheltuie doar aproximativ 650 de milioane de dolari din bugetul său de 5 miliarde de dolari pentru aceste domenii.

Pe lângă utilizarea „filantropiei” sale pentru a controla OMS, UNICEF, GAVI și PATH, Gates a finanțat o companie farmaceutică privată care produce vaccinuri și, în plus, a donat 50 de milioane de dolari către 12 companii farmaceutice pentru a accelera dezvoltarea unui vaccin contra Covid-19. În recentele sale apariții din presă, Gates pare încrezător că actuala criză îi va oferi oportunitatea de a-şi impune programele de vaccinare dictatorială asupra oamenilor plantei.

Mai multe despre efectele adverse ale vaccinurilor asupra sănătății copiilor în următorul video produs de Robert Kennedy Jr.

Adevărul trist este că actuala generație de copii din Statele Unite, cea mai vaccinată generație din istorie, este și cea mai bolnavă.

Citiți și:

Robert F. Kennedy Jr. îl demască pe Bill Gates și relația sa cu Big Pharma

Bill Gates recunoaşte că vaccinurile sunt folosite pentru reducerea populaţiei la nivel Mondial

Filantropia Bill Gates este de fapt genocid mascat: 30.000 de fete indiene au fost folosite pe post de cobai pentru testarea unui vaccin anti-cancer

 

yogaesoteric
12 iulie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More