Agenția Europeană a Spațiului susține că Luna marțiană Phobos este artificială

 

Prestigioasa European Space Agency (Agenția Europeană a Spațiului – ESA) a declarat că Phobos, misterioasa Lună marțiană, este artificială. Cel puțin o treime din ea este goală (în interior), și originea ei nu este naturală, ci una extraterestră. ESA este contrapartea europeană a NASA. Ar putea această revelație să motiveze NASA să dezvăluie secretul pe care îl cunoaște despre Phobos? Nu vă bazați pe asta… deoarece dacă această Lună este artificială, numai o civilizație extraterestră o putea plasa acolo.
 
Faimosul astrofizician dr. Iosif Samuilovich Shklovsky a fost primul care a ajuns la concluzia că Phobos este artificială, după ce i-a calculat mișcarea orbitală, susținând că Luna marțiană este goală în interior,  ca o navă spațială imensă.
 
La începutul secolului XX, atronomul rus, dr. Cherman Struve, a petrecut luni de zile pentru a calcula, cu o foarte mare precizie, orbitele celor două luni marțiene. Studiind notițele astronomului, Shklovsky a realizat, peste zeci de ani, că velocitatea și poziția orbitală a lui Phobos nu se mai potrivesc cu poziția prezisă în mod matematic de Struve.
 

După o studiere îndelungată a forțelor fluxului, a forțelor gravitaționale și magnetice, Shklovsky a ajuns la concluzia fermă că „Nicio cauză naturală nu ar fi putut fi la originea celor două Luni bizare sau a comportamentului lor neobișnuit, în special în ceea ce privește Luna Phobos. Lunile sunt artificiale. Deci ele au fost construite de cineva sau de ceva.”
În timpul unui interviu despre misterioasa Lună marțiană, Shklovsky a explicat: „Există o singură modalitate în care cerințele de coerență, constanța formei lui Phobos și densitatea sa extrem de mică în medie, pot forma împreună un tot coerent. Trebuie să presupunem că Phobos este un corp gol, asemănător unei căni goale de metal.”

Timp de decenii, o mare parte a științei a ignorat munca și descoperirea revoluționară a lui Shklovsky, până când ESA a început să arunce o privire mai atentă la bizara Lună mică.
 
Studiile ESA afirmă că Phobos nu este o Lună naturală

Studiul de prezentare al ESA care a apărut în Geophysical Research Letters (Scrisorile de cercetare geofizică) revelează faptul că Phobos nu este – așa cum mulți astrofizicieni și astronomi au crezut de generații – un asteroid captiv.

„Raportăm rezultate independente de la două subgrupuri din cadrul echipei Mars Express Radio Science (MaRS) care au analizat independent datele radio de urmărire Mars Express (MEX) cu scopul de a determina atracția gravitațională a Lunii Phobos față de nava spațială MEX, determinând astfel masa lui Phobos. Noile valori pentru parametrii gravitaționali (GM=0.7127 ± 0.0021 x 10-³ km³/s²) și de densitate ai lui Phobos (1876 ± 20 kg/m³) crează noi condiții semnificative referitoare la gama corespondentă a porozității corpului ceresc (30% ± 5%), oferind o bază pentru o interpretare mai bună a structurii sale interne. Am ajuns la concluzia că interiorul lui Phobos conține goluri mari. Aplicate diverselor ipoteze legate de originea Lunii marțiene, aceste rezultate sunt incompatibile cu afirmația că Phobos este un asteroid captiv.”

Casey Kazan a scris legat de Luna marțiană ‘artificială’ Phobos că „…site-ul oficial ESA Phobos conține date științifice explicite, din multiple perspective, care sprijină cu putere ideea că astfel ar arăta ecourile radar ce se întorc din interiorul unei ‘nave spațiale …geometrice… imense și goală în interior’. De fapt, acestea au fost sursa primară a semnăturii radar ‘interne, 3-D cu aspect geometric’. Concurența acestor 3 experimente independente Mars Express – imagine, distribuirea internă a masei, (urmărirea) și imaginea internă pe radar, au condus la aceeași concluzie: Phobos este parțial goală, cu ‘viduri’ geometrice în interior. Ceea ce înseamnă că Phobos este artificială.”

Cu alte cuvinte, Phobos nu este un satelit natural, nu este un „asteroid captiv” și este goală în interior. Exact ceea ce a descoperit și dr. Shklovsky în anii 1960. Phobos a fost, deci, construită artificial și plasată pe orbita lui Marte de către… cine?

Citiți și:

Enigmele de la Cernobâl pot fi cu ușurință explicate 
Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii
 
 

yogaesoteric

27 februarie 2013
 
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More