Al şaselea continent sinistru

de dr. Codruț Blejan

„Ei ne vor pune la picioare cele mai chinuitoare taine ale conştiinţei lor, ne vor închina toate slăbiciunile lor, iar noi, în schimb, le vom permite să aibă încredere şi să se bucure din plin de hotărârile luate de noi, pentru că astfel îi vom scuti pe deplin de marile griji şi necazuri ale existenţei omeneşti şi de chinurile groaznice prin care altfel ar trebui să treacă singuri şi care ţin de rezolvarea multiplelor lor probleme de viaţă. Şi toţi vor fi fericiţi în felul acesta, toate milioanele de finite, în afară doar de cele câteva sute de mii care vor dirija viaţa lor.” (F.M. Dostoievschi – Fraţii Karamazov/Marele Inchizitor)

Ne aflăm în plin război declarat nouă, oamenilor, de aşa numiţii „băieţi deştepţi” ai şcolilor economice, tip Chicago, împreună cu multi- şi supranaţionalele, cu sediul în Silicon Valley, California. Vârful de lance al ultimilor numiţi îl reprezintă desigur Universitatea Singularităţii, aflată pe terenul unei baze NASA, gard în gard cu binecunoscută „firmă” Google.

Dacă despre legionarii Chicago, numiţi „asasini economici”, a căror activitate o simţim pe propria noastră piele, s-au scris multe lucruri şi mai ales fapte, despre robotizarea şi tehnologizarea omenirii pornită şi clonată în mod exponenţial în laboratoarele aflate pe coasta de Vest a SUA se vorbeşte mult prea puţin.

Despre ce este vorba

Am început să ne transformăm într-o direcţie care nu are nimic în comun cu marile legi ale Cosmosului (Lumilor). Am început să ne mişcăm contra naturii, fiecare dintre noi având cel puţin o prelungire tehnologică: mobil, smart phone, laptop etc.
Datorită progreselor tehnologice care au luat-o cu mult înaintea minţii, Cyborgul uman este deja o realitate, structurile interesate economic şi militar de această nouă „piaţă” în formare investind masiv în acest proiect.

Noul proces de transformare a omului (sic!) se numeşte transumanism. Iar Universitatea Singularităţii care conduce acest front împotriva Omului are următoarele intenţii:
1. Crearea unei lumi în care vom fi din ce în ce mai deconectaţi fizic şi emoţional, dar în care se introduc dispozitive care limitează din ce în ce mai mult libertatea persoanei;
2. O lume în care felul de viaţă şi modul de existenţa vor fi tehnicizate;
3. Facilitarea trecerii de la cultura timpului la cea a calculatorului; respectiv trecerii de la logica orarelor la cea a programelor.
Scopul final este: crearea unei lumi fără oameni de omenie, pentru deservirea unei elite satanice.
 

Asistăm deja neputincioși cum tăvălugul pârjolitor al acestor mecanisme tehnologico-economico-financiare distrug lumea.
Nici ţara noastră nu a fost lăsată deoparte în acest joc, fiind împinsă în linia întâi, la periferia unor structuri mult mai agresive decât mi-aş fi putut închipui.
Veştile nu sunt din cele mai bune:
Statul naţional deja se destramă. Industria românească a fost făcută praf. Agricultura, de asemenea. Zeci de mii de doctori şi alte milioane de familii tinere părăsesc ţară.
Credincioşii ortodocşi sunt daţi afară din serviciu, datorită curajului civic arătat, datorită luptei lor împotriva unor noi curente sociale bolnave, perverse.
Romanii sunt bătuţi şi persecutaţi în propria lor țară de aşa-numitele minorităţi naţionale. În trei – patru ani, manualele şcolare de tip carte vor fi retrase şi înlocuite cu un nu ştiu ce tehnologic. Infrastructura şi natura, adică „arterele” şi „plămânii” ţării, sunt grav bolnave.
Iar lista poate continua.

Sunt probleme de domeniul Siguranţei Naţionale

Se pare însă că şi acestea au fost „liberalizate”, aruncate în ograda comercianţilor ambulanţi.
Noi, romanii, suntem victime colaterale ale acestui război început; şi nu degeaba vorbea Sanctitatea Sa Prea Fericitul Părinte Patriarh Kirill despre urmărirea şi persecuţia actuală a creştinilor. (În paralel, un studiu recent al Vaticanului vorbeşte de cifra de 10 000 de creştini care dispar anual, în mod brutal, în lume.)

În ţările europene se constată o decimare prin diferite metode a oamenilor, în special a creştinilor. Noi, romanii, am pierdut deja în cursul a aproximativ două decenii aproape un sfert din populaţie.

Crunt războiul

Dl. Kurzweil, conducătorul acestui proiect de robotizare a societăţii, este considerat de către Bill Gates cel mai bun profet al timpurilor noastre. Eu cred că este mai degrabă un sinistru programator al viitorului. Dânsul considera că, prin pomparea exponenţială cu date informaţionale, statele şi guvernele lumii nu mai au timp decât să reacţioneze pasiv la schimbările deja existente. Prin acest proces galopant inflaţionar pe mai multe segmente, globalizarea mult dorită se realizează. Interesant este ca şi maşina de tipărire a banilor numită FED acţionează asemănător.

Revenind la caracterul acestui articol, doresc să atrag atenţia asupra pericolului tehnologizării treptate a omenirii şi aruncării noastre în Gulagul numit al şaselea continent, spaţiu virtual lipsit de Duhul Sfânt, deci de Dumnezeu, unde vom fi controlaţi punctual şi fără milă de maşini.
Nu mai avem mult de aşteptat, „intelighenţia” din Silicon Valley aşteaptă „trezirea” emoţională a maşinilor cu preluarea imediată a pârghiilor de putere.

Dacă acum câteva zeci de ani asistam la cereri de azil, numite politice, în curând vom vorbi de un azil cultural. Indivizii care nu vor reuşi să se adapteze la noua situaţie, excluşi de „noua societate modernă”, îşi vor căuta un loc real unde pot fi oameni de omenie.
O nouă Europă clădită pe fundamente ateiste, în care credinţa creştină, multiculturalismul, toleranța nu se regăsesc, mai mult, sunt gonite, o Europă care pregăteşte sancţiuni împotriva celor ce gândesc altfel, o Europă care facilitează degenerarea speciei umane nu mai poate fi o stea călăuzitoare ci este una căzătoare.

Este deci, datoria noastră faţă de noi, copiii noştri, faţă de Dumnezeu să creăm şi să dezvoltăm un Nou Legământ (al treilea?), un nou sistem de funcţionare a societăţii, bazat pe Legile Sacre ale Spiritului Dumnezeiesc, pentru a putea exista mai departe ca oameni şi, de ce nu, spre a ne putea mântui.
Doamne ajută!

Articol preluat din Revista Lumea.

Citiți și:

Spiritualitatea este «Cenuşăreasa» epocii contemporane
Războiul psihopolitic antireligios

Cele mai noi tehnologii nu sunt neapărat şi cele mai bune tehnologii pentru umanitate

yogaesoteric
29 octombrie 2013

 
 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More