Alianţa Familiilor din România despre parada ciudată a anormalităţii de la Bucureşti

 

În lunile mai şi iunie e sezonul paradelor homosexuale în Europa, America şi în alte ţări ale lumii. Ca și în ceilalți ani, străzile marilor oraşe sunt inundate de homosexuali. În această perioadă propaganda homosexuală atinge cote paroxistice – media, fiind de partea lor, exagerează numărul participanţilor la asemenea parade, repetând până la saturație că homosexualii sunt victime ale discriminării şi că discriminarea şi violența împotriva acestora sunt acţiuni zilnice perpetuate de restul lumii.

Grupuri de homosexuali îmbrăcaţi în culori stridente scandează în acest sezon cerând „căsătorii” între persoane de acelaşi sex, dreptul homosexualilor de a adopta copii, de a dona sânge, de a fi reprezentaţi în Parlament, în ierarhiile bisericeşti, de a li se recunoaşte „contribuţia” la societate, ori de a protesta împotriva celor care nu sunt de acord cu ei. Participanții la astfel de manifestări oferă un spectacol izbitor: sunt vulgari, obsceni, îmbrăcaţi mai mult sau mai puţin decent, se sărută în stradă, țipă. Prin toate acestea caută să transmită un mesaj al veseliei şi fericirii; dar unul care înşală, aşa cum de fapt face întreaga maşinărie propagandistică a homosexualilor.

România nu face excepţie de la acest ritual anual. La sfârșitul lunii mai a avut loc marșul homosexualilor, promovat, ca de obicei, de mass-media românească. Ziarele erau pline de lamentări ridicole despre „discriminarea” împotriva homosexualilor, evidențiind așa-zisa față „umană” a homosexualității și promovau agresiv agenda lor. Toate acestea, atât parada cât și propaganda mediatică au fost făcute pe banii Uniunii Europene. Uniunea Europeană care este pe moarte. Ea trăiește în prezent pe banii viitorilor ei copii și nepoți. Dacă va mai avea copii sau nepoţi. Căci avortul şi homosexualitatea nu produc, ci distrug.

În acest context al „celebrării” anormalităţii homosexuale, media română a ignorant complet cea mai tristă realitate a vieţii homosexualilor – sufletele lor goale.

Studiul australian al profesorului Wilkins din Melbourne

Dacă parada anormalităţii a devenit un ritual anual în România, la fel, oamenii cu bun simţ trebuie şi ei, la rândul lor, tot anual, să reafirme adevărurile mascate şi înăbuşite cu privire la homosexualitate şi viaţa singuratică şi nefericită a celor care aleg să trăiască un astfel de stil de viaţă.

Un studiu  publicat în 2013 de Institutul Urban, institut pro homosexual, descrie cu lux de amănunte viaţa nesănătoasă a homosexualilor. Un studiu similar a fost realizat în anul 2015, în Australia. Rezultatele sunt aceleași. În întreaga lume homosexualii sunt nefericiți, deprimați, frustrați. Ei dau vina pe restul societății pentru viețile lor nefericite.

Vă oferim în continuare traducerea studiului australian publicat pe 16 iulie 2015 de Sydney Morning Herald.

Viaţa tristă a homosexualilor

Homosexualii sunt mai puţin fericiţi ori împliniţi în viaţă decât heterosexualii. Ei se confruntă cu mai multe probleme de sănătate şi nu sunt deloc la fel de mulţumiţi de relaţiile lor, în comparaţie cu restul societăţii.

Concluziile studiului australian reflectă o discrepanţă stridentă între experienţele oamenilor în raport cu identitatea lor sexuală. Autorul cercetării, Roger Wilkins, susține că experienţele de viaţă ale homosexualilor în comparație cu cele ale persoanelor normale sunt asemănătoare cu cele ale persoanelor care suferă de dizabilităţi, inclusiv dificultăţi de învăţare, dureri cronice sau abilitatea limitată de a-şi folosi picioarele şi mâinile.

„Diferenţa, în medie, între satisfacţia resimțită de homosexuali cu privire la viaţa lor şi satisfacţia heterosexualilor se compară, cel mai relevant, cu diferenţele pe care le observăm între persoanele cu dizabilităţi moderate şi persoanele care nu suferă de dizabilităţi”, afirmă R. Wilkins, profesor la Universitatea din Melbourne.

Pentru prima dată în istoria acestui tip de studiu a fost luată în considerare identitatea sexuală a respondenţilor pentru a compara sănătatea, situaţia economică şi socială a homosexualilor şi a heterosexualilor. Sondajul a inclus 17.000 de participanţi care au fost chestionaţi privind viaţa de familie, sănătatea, educaţia şi munca. Dintre aceștia, 400 s-au identificat ca fiind homosexuali, lesbiene ori bisexuali. Homosexualii au raportat un grad de satisfacţie în viaţă mai mic şi un nivel de sănătate mai redus decât cele ale persoanelor heterosexuale.

Privind satisfacţia vieţii, homosexualii o duc întotdeauna mult mai rău din toate punctele de vedere decât heterosexualii şi sunt mult mai puţin mulţumiţi cu viaţa pe care o duc precum restul.

Sondajul le-a cerut participanților să clasifice relaţiile, simţămintele de singurătate ori fericire şi abilitatea de a găsi ajutor la nevoie. La aceste capitole heterosexualii au dobândit un scor de 8 din 10, în comparaţie cu homosexualii care au dobândit un scor de 7,6 din 10, şi lesbienele care au raportat un scor de 7,5 din 10.

La categoria sănătate şi bunăstare, heterosexualii au atins un scor mai ridicat privind sănătatea şi unul şi mai ridicat privind sănătatea minţii. „E chiar uimitor că sănătatea şi bunăstarea homosexualilor e marcant de scăzută în comparaţie cu sănătatea şi bunăstarea heterosexualilor”, spune Wilkins. „Nu te-ai fi aşteptat la asta pentru că nu există nicio suspiciune că identitatea sexuală ar putea afecta atât de mult sănătatea şi bunăstarea persoanei.”

Privind consumul de alcool şi fumatul, diferenţele sunt la fel de marcante. Bărbaţii, atât cei homosexuali cât şi cei heterosexuali, beau cam la fel. Dar femeile heterosexuale beau mai mult ca lesbienele. O treime dintre bărbaţii homosexuali fumează, în comparaţie cu 20% dintre bărbaţii heterosexuali. În jur de 26,8% dintre lesbiene fumează, aproape de două ori mai mult ca femeile heterosexuale.

La capitolul sport şi exerciţii fizice, rezultatele au fost cam la fel, cu excepţia faptului că bărbaţii heterosexuali fac mai mult sport, dar şi abandonează sportul mai devreme în viaţă ca bărbaţii homosexuali.

În ceea ce privește educaţia, homosexualii tind să fie mai educaţi decât heterosexualii, dar heterosexualii au studii superioare mai avansate decât homosexualii.

În medie, homosexualii au mai mulţi bani decât heterosexualii, dar câştigă mai puţin. Venitul cel mai ridicat îl dețin bărbaţii heterosexuali, cu un venit săptămânal de 1.265 de dolari, urmaţi de bărbaţii homosexuali cu un venit săptămânal de 1.006 dolari, lesbienele cu 778 dolari şi femeile heterosexuale cu 676 dolari. Motivul pentru care homosexualii au, în medie, mai mulţi bani este că nu au şi nici nu cresc copii.

Despre relaţiile umane, raportul lui Wilkins notează că homosexualii sunt mai singuratici, tind să trăiască singuri, şi când trăiesc împreună nu sunt la fel de fericiţi ca heterosexualii. Homosexualii raportează un nivel de satisfacţie în relaţii mult inferior heterosexualilor. Ei sunt mai înclinaţi să spună că regretă selectarea partenerului cu care trăiesc, că îşi doresc separarea de partener mult mai frecvent decât cuplurile heterosexuale, şi că relaţiile cu partenerii îi deziluzionează.

Bărbaţii heterosexuali sunt cei mai satisfăcuţi cu iubitele lor, în timp ce lesbienele sunt cele mai nefericite.

Privind munca, o mare parte a homosexualilor lucrează cu jumătate de normă, pe când majoritatea heterosexualilor muncesc cu normă întreagă. Incidenta şomajului e mai ridicată la homosexuali decât la heterosexuali. Homosexualii se concentrează mai mult în zonele urbane.

Privind datele statistice, 1,8% dintre bărbaţii care au participat la sondajul de opinie s-au identificat ca fiind homosexuali, 1% dintre femei ca fiind lesbiene, şi 0,8% dintre femei ca bisexuale. Iar 1% dintre respondenţi au indicat că nu sunt siguri de identitatea lor sexuală.


Citiți și:

Tacticile insidioase ale mişcării homosexuale

Suedia – copii de grădiniță scoși la parade gay. Asta se pregătește oare și în România?

Spulberarea miturilor genetice cu privire la homosexualitate (I)

 

yogaesoteric
20 iunie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More