Alimente afrodisiace

Deşi multe dintre alimentele pe care le consumăm în mod cotidian au calităţi afrodisiace, puţini dintre noi le cunosc. De ce ieri nu vă mai puteaţi opri din actul amoros iar astăzi a mai rămas doar o urmă vagă a dorinţei sexuale? Un răspuns îl puteţi găsi cunoscând proprietăţile afrodisiace ale alimentelor pe care le-aţi consumat. Fiţi aşadar pregătiţi oricând pentru arta amorului asigurându-vă o alimentaţie corespunzătoare. În continuare vă prezentăm doar câteva alimente afrodiziace.

Mărul atrage irezistibil orice bărbat

Acest fruct atât de delicios este la fel de bogat în simboluri pe cât este de bogat în vitamine. Considerat a fi elementul care a dus la alungarea Evei şi a lui Adam din Eden, mărul devine astfel simbolul sexualităţii. În antichitate, merele erau folosite în farmecele de dragoste. Se credea că dacă o femeie dormea cu un măr la subţioară sau aşezat într-o altă parte intimă a corpului, iar a doua zi convingea bărbatul pe care-l admira să-l mănânce, atunci acesta se îndrăgostea subit de ea. De asemenea, s-a remarcat că merele mai zemoase sunt mai indicate în pregătirea jocurilor erotice, căci sucul lor face să se amplifice secreţiile dragostei la femei şi trezeşte în bărbaţi flacăra pasiunii.

Ghimbirul

Aţi gustat vreodată ghimbirul? Dacă da, sigur v-aţi dat seama că este sursa unei pasiuni… arzătoare. Aţi simţit că poate topi gheaţa de pe inimile împietrite şi poate reaprinde pasiunea, chiar dacă ea s-a stins cu mult timp înainte. Ghimbirul relaxează tensiunile, redeschizând fiinţa către viaţă şi făcându-ne mai încrezători în şarmul şi puterea noastră de seducţie. Înlătură plictiseala, blazarea, aduce idei noi şi de ce nu, chiar… năstruşnice. Deci nu evitaţi, beţi un ceai de ghimbir ori de câte ori simţiţi nevoia să vă “încălziţi”.

Cu 15-30 min. înaintea jocului amoros luaţi două linguri de miere lichidă, bine amestecată cu 2-3 g. de ghimbir şi 1g. de piper. Veţi simţi că luaţi foc în pasiunea exaltantă a iubirii nestăvilite.

Morcovii

Mulţi cunoscători îl recomandau ca fiind un excelent adjuvant în problemele dragostei. O reţetă arabă foarte renumită recomandă fierberea morcovilor în lapte.

Curăţaţi o jumătate de kilogram de morcovi şi apoi fierbeţi-i într-un litru de lapte de vacă. Consumată cu regularitate (timp de cel puţin 7 zile – câte o cană de trei ori pe zi), această reţetă îmbunătăţeşte performanţa şi apetitul sexual.

Forma morcovului aminteşte de forma membrului masculin. Să fie acesta motivul pentru care bătrânii indică consumarea morcovilor cruzi pentru mărirea dimensiunilor şi vigurozitatea penisului?  
 
Roşiile

Supranumite „merele dragostei”, roşiile au o veche reputaţie afrodisiacă, în special datorită mirosului şi gustului lor. Textele arabe recomandă următoarea reţetă: salată de roşii presărată cu busuioc tăiat mărunt peste care se adaugă ulei de măsline şi suc de lămâie. Este recomandată mai ales pentru revigorarea apetitului sexual.

Usturoiul

Egiptenii considerau această plantă ca fiind sacră. Un argument în acest sens îl constituie faptul că în mormântul lui Tutankhamon au fost găsiţi căţei de usturoi. În Grecia antică atleţii mestecau usturoi pentru a-şi păstra vitalitatea înainte de Jocurile Olimpice, iar Plinius recomanda usturoiul zdrobit şi coriandrul amestecat cu vin alb ca fiind un stimulent sexual infailibil.

Ciocolata, cel mai la îndemână afrodisiac

Având un conţinut important de cacao, ciocolata conţine un alcaloid – theobromina – care atunci când este consumat în cantităţi mari are puternice efecte afrodisiace. Faptul a fost demonstrat, fără a mai putea fi contestat, de un studiu făcut asupra lucrătorilor din fabricile de ciocolată, care consumă cantităţi excesive din produsele pe care ei le fabrică. S-a remarcat astfel că peste 65% dintre ei au un libido (apetit sexual) crescut cu mult peste valoarea medie a potenţialului sexual al unui om obişnuit. Ba, mai mult, s-a constatat că aceştia dau dovadă de o imaginaţie erotică foarte bogată, dezinhibare sexuală şi de o permanentă poftă de a face dragoste.

yogaesoteric.net

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More