Plante afrodisiace

Plantele afrodisiace sunt cunoscute ca având cele mai puternice efecte asupra trezirii pasiunii şi dorinţei sexuale, având un efect de dinamizare a energiei sexuale, dar şi de armonizare a acesteia. Deşi unele dintre ele sunt cultivate doar în anumite regiuni, există totuşi şi multe plante afrodisiace accesibile şi extrem de eficiente pe care le puteţi utiliza chiar zilnic.

Busuiocul

Preparată din frunze şi flori de busuioc lăsate la macerat într-un litru de apă timp de 12 ore, Apa roşie de leac – aşa cum o numesc bătrânii din popor – se pare că are puteri magice. Consumată de trei ori pe zi la intervale egale de timp (câte o cană de macerat o dată) intensifică apetitul sexual atât la bărbat cât şi la femeie. Dar ceea ce îl diferenţiază de alte afrodisiace este că busuiocul conferă o mare capacitate de control al energiilor sexuale, iar cel care îl consumă devine în timp un adevărat magician al erosului. Perceperea intensă a senzaţiilor erotice, puterea asupra plăcerii şi chiar controlul ejaculării, toate acestea pot fi apanajul impresionant al leacului de apă roşie.

În regiunea centrală a Congo-ului, frunzele de busuioc sunt utilizate pentru dezlegarea farmecelor de natură sexuală şi pentru alungarea duhurilor rele. La noi ţară, în Maramureş, tinerele fete îşi pun la capul patului ramuri de busuioc deoarece credinţa lor este că le apără de spiritele malefice în timpul somnului, ba mai mult, le ajută ca în visele lor să apară Feţi Frumoşi cu care petrec plăcute momente erotice pe care nu le ştiu decât ele. Dimineaţa doar cearceafurile umezite le mai pot trăda incursiunile aventuroase de peste noapte. Aşa se explică de ce unele fecioare ce nu au fost atinse de nici un bărbat au o experienţă erotică ce concurează şi uneori chiar cele mai “vrednice” neveste.

De asemenea, se spune că o frunză de busuioc aşezată sub pernă în noaptea de Sânziene (24-25 iunie) poate face ca tânărul sau tânăra fată ce recurge la acest mic procedeu magic să îl întâlnească în vis pe cel care îi este hărăzit de soartă.  
 
Ginseng – rădăcina vieţii

Având forma mult preţuitului membru masculin, Ginsengul este o plantă vitalizantă de excepţie. Are peste 5000 de ani de întrebuinţare fericită, urmată de nenumărate orgasme puternice, cu răsunete peste veacuri… În Atharva-Veda (un tratat oriental clasic al medicinei indiene Ayurveda) se spune despre Ginseng că ”le dă bărbaţilor tineri şi bătrâni vitalitatea şi vigoarea unui taur”. De curând el a fost atestat de către ştiinţa occidentală ca având un efect afrodisiac real şi foarte puternic.

Este foarte virilizant şi amplifică plăcerea. Face să se dezvolte în mod deosebit în fiinţă anumite calităţi masculine: forţă, capacitate de control a energiei sexuale, expansivitate. Măreşte acuitatea senzorială şi de aceea cei care îl consumă pot trăi plăcerea într-un mod mult mai rafinat şi cu nenumărate nuanţe delicioase.

Rădăcina plantei se foloseşte mai ales sub formă de pulbere. Nu trebuie să fie folosită în mod continuu, cel mai bine fiind o cură de 40 de zile alternate cu trei luni de pauză. Se ia 0,5-1 gr. pulbere sub limbă, de trei ori pe zi, de obicei cu 1/2 oră înainte de actul amoros. Efectul afrodisiac este în majoritatea cazurilor rapid şi plăcut, fiind resimţit atât de bărbaţi, cât şi de femei.

yogaesoteric.net

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More